- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.996
- 528
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elinde tutuyor,ben burdayım diyor, kendinden haber veriyor, olduğun yerde kal ben lütfedip alana kadar diyor, ben az daha dolanacam daha doymadım ama sen beni bekle bi yanlış yapma diyor, ama bir tek sevmiyor.Benim bir ilişkim olmuştu ama baya oldu biteli 8 ay falan. Ben bitirdim ve bir daha asla falan demiştim ona ama dönmesini de çok istedim bir yandan. O insta hesabına sürekli acılı şeyler atıyordu. bana da olmayabilirdi attığı şeyler. ben ona karşılık bir şey atmadım hiç bu zamana kadar çünkü unutmaya çalışıyordum. Sonra ben geçen bir ara bunun attığı şeye karşılık veren bir şey paylaştım ve gerçekten de hemen benim attığım şeye karşılık veren bir şey attı. Ki geçen bir ara ben hep buradayım özlersen,aklına gelirsem gurur yapma ara. Sesini özlemek diye bir şey var hiçbir tarifi olmayan gibi bir şey attı.Yani bu kadar süre hala beni unutamamış o da. Anlamadığım niye mesaj atmıyor, bir adım atmıyor sizce ? Karşılık verdiğimi de gördü.
Onun hatası yüzünden bittiIliskiyi siz bitirmissiniz ,neden adim atsin
Seven adamlar net adım atar bunu bilir bunu söylerimBenim bir ilişkim olmuştu ama baya oldu biteli 8 ay falan. Ben bitirdim ve bir daha asla falan demiştim ona ama dönmesini de çok istedim bir yandan. O insta hesabına sürekli acılı şeyler atıyordu. bana da olmayabilirdi attığı şeyler. ben ona karşılık bir şey atmadım hiç bu zamana kadar çünkü unutmaya çalışıyordum. Sonra ben geçen bir ara bunun attığı şeye karşılık veren bir şey paylaştım ve gerçekten de hemen benim attığım şeye karşılık veren bir şey attı. Ki geçen bir ara ben hep buradayım özlersen,aklına gelirsem gurur yapma ara. Sesini özlemek diye bir şey var hiçbir tarifi olmayan gibi bir şey attı.Yani bu kadar süre hala beni unutamamış o da. Anlamadığım niye mesaj atmıyor, bir adım atmıyor sizce ? Karşılık verdiğimi de gördü.
İlişkiyi bitirmissin ve birdaha asla barışmam demissin. Kendine saygın olsun bitiren sen isen gerçekten bitir. Karşı tarafa da umut verme o bir söz attığında üstüne alınıp karşılıklı sözler paylaşma.Benim bir ilişkim olmuştu ama baya oldu biteli 8 ay falan. Ben bitirdim ve bir daha asla falan demiştim ona ama dönmesini de çok istedim bir yandan. O insta hesabına sürekli acılı şeyler atıyordu. bana da olmayabilirdi attığı şeyler. ben ona karşılık bir şey atmadım hiç bu zamana kadar çünkü unutmaya çalışıyordum. Sonra ben geçen bir ara bunun attığı şeye karşılık veren bir şey paylaştım ve gerçekten de hemen benim attığım şeye karşılık veren bir şey attı. Ki geçen bir ara ben hep buradayım özlersen,aklına gelirsem gurur yapma ara. Sesini özlemek diye bir şey var hiçbir tarifi olmayan gibi bir şey attı.Yani bu kadar süre hala beni unutamamış o da. Anlamadığım niye mesaj atmıyor, bir adım atmıyor sizce ? Karşılık verdiğimi de gördü.
Adam 183373649 tane kızla mesajlaşıyor bu da adam bana ölüp bitiyor sanıyorDiğer arkadaşların hiç söylemediği bir cümle söyleyeyim mi?
Seven erkek adım atar.
O yazdığı şeyleri de genele değil direkt size yazar, size söyler.
Üstünüze alınıp, cevap yetiştirmeyin Allah aşkına. Sanırsın, elleri kolları bağlı size ulaşamıyor. İstese bir milyonkere yazardı!
Valla öyle. Bugün bir kadının haberini okudum. Kadın çin de sanırım savaş yuzunden eşinden ayrı düşüyor tam 54 yıl hayatına kimseyi sokmuyor, eşini bekliyor ve berbat bir hayat yaşıyor.Adam 183373649 tane kızla mesajlaşıyor bu da adam bana ölüp bitiyor sanıyorErkekleri tanımasak neysem
Çünkü sizi yoklamis.tava getirmiş.askinizdan ölüyor olsaydı kapınızda yatardiBenim bir ilişkim olmuştu ama baya oldu biteli 8 ay falan. Ben bitirdim ve bir daha asla falan demiştim ona ama dönmesini de çok istedim bir yandan. O insta hesabına sürekli acılı şeyler atıyordu. bana da olmayabilirdi attığı şeyler. ben ona karşılık bir şey atmadım hiç bu zamana kadar çünkü unutmaya çalışıyordum. Sonra ben geçen bir ara bunun attığı şeye karşılık veren bir şey paylaştım ve gerçekten de hemen benim attığım şeye karşılık veren bir şey attı. Ki geçen bir ara ben hep buradayım özlersen,aklına gelirsem gurur yapma ara. Sesini özlemek diye bir şey var hiçbir tarifi olmayan gibi bir şey attı.Yani bu kadar süre hala beni unutamamış o da. Anlamadığım niye mesaj atmıyor, bir adım atmıyor sizce ? Karşılık verdiğimi de gördü.
Erkekler mutlaka adım atar duramaz.Ama bu kadar süre de hala aklındaysa biri bana göre o da sevmek oluyor. Mesela ben de onu seviyorum hala ama ben bir adım atmam bu sevmediğim manaya gelmiyor.
Baktım eski konulara sen yazdiktan sonra kudra gerçekten yüzünü bile görmemiş neyin sevmesi , unutamamaasiSeviyorsunuz adım atmıyorsunuz. Ayrılırken asla dediniz ama geri dönmesini istiyorsunuz. Sekiz ay boyunca sıfır iletişimle hala sizi sevdiğine inanıyorsunuz. Yazdıklarınızı tekrar okursanız çelişkiler yumağı olduğunu farkedeceksiniz bence.
Takıntı ya başka bişey değil.Baktım eski konulara sen yazdiktan sonra kudra gerçekten yüzünü bile görmemiş neyin sevmesi , unutamamaasi
Belki başkasına gönderme yapmıştır ama siz de o kişiye gönderme yapınca demiştir bir de greeneyee gönderme yapayımDirekt bana karşılık verilen cümleler ama
Ama benim ekstten next oldu üstüne birde kocam olduYaşlar kaç? Ben ergenken eski flörtüm wp durumuna bir şeyler yazardı ben de ona göre wp durumumu düzenlerdimLise flörtleri için bu tarz durumlar normal de 20 yaş üzeri için çok absürt kaçıyor. Seven insan mutlaka adım atardı. O 8 ayda neler oldu bilemezsin. Ek olarak istisnalar hariç exten next olmaz. Denenmişi boşuna hiç deneme.
Benim bir ilişkim olmuştu ama baya oldu biteli 8 ay falan. Ben bitirdim ve bir daha asla falan demiştim ona ama dönmesini de çok istedim bir yandan. O insta hesabına sürekli acılı şeyler atıyordu. bana da olmayabilirdi attığı şeyler. ben ona karşılık bir şey atmadım hiç bu zamana kadar çünkü unutmaya çalışıyordum. Sonra ben geçen bir ara bunun attığı şeye karşılık veren bir şey paylaştım ve gerçekten de hemen benim attığım şeye karşılık veren bir şey attı. Ki geçen bir ara ben hep buradayım özlersen,aklına gelirsem gurur yapma ara. Sesini özlemek diye bir şey var hiçbir tarifi olmayan gibi bir şey attı.Yani bu kadar süre hala beni unutamamış o da. Anlamadığım niye mesaj atmıyor, bir adım atmıyor sizce ? Karşılık verdiğimi de gördü.
Bence de sadece üzerine alınıyorsun. Aylar olmuş bir şey olsaydı adım atardıBenim bir ilişkim olmuştu ama baya oldu biteli 8 ay falan. Ben bitirdim ve bir daha asla falan demiştim ona ama dönmesini de çok istedim bir yandan. O insta hesabına sürekli acılı şeyler atıyordu. bana da olmayabilirdi attığı şeyler. ben ona karşılık bir şey atmadım hiç bu zamana kadar çünkü unutmaya çalışıyordum. Sonra ben geçen bir ara bunun attığı şeye karşılık veren bir şey paylaştım ve gerçekten de hemen benim attığım şeye karşılık veren bir şey attı. Ki geçen bir ara ben hep buradayım özlersen,aklına gelirsem gurur yapma ara. Sesini özlemek diye bir şey var hiçbir tarifi olmayan gibi bir şey attı.Yani bu kadar süre hala beni unutamamış o da. Anlamadığım niye mesaj atmıyor, bir adım atmıyor sizce ? Karşılık verdiğimi de gördü.