Demek o ilgisizliklerinin sebebi buymuş.:26:
Verilmiş sadakan varmış,Rabbim göstermiş yüzünü.
evet ama bakıpta ne kadar yakısıklı falan demek aldatma gibi kötü bir etki yaratmaz ki.. bunun yüzünden ayrılırmaz ki canım...
bide bana asık olabilir seviyor olabilir sadece beni seviyordur ama aldatmıs..
ee ne anladım ki bu sevgiden.isterse ölünceye kadar tek beni sevsin "Bir kere aldatmıs sonucta"
Eger bu adam hala seni seviyorsa ve bundan sonra böyle birsey yapmayacaksa neden ona bir sans daha vermiyorsunki ?
Onunla konusman lazim seni gercektende hala seviyorsa bence ona bir sans daha vermelisin canim tamam aldatmak cok kötü bi duygu olsa gerek ama erkekler iste zevk icin yapmistir kesin. :44:
Seven erkek aldatmaz diyorum ben.
Bana değer veriyorsa, beni üzmekten, kırmaktan korkuyorsa o çirkinliği yapmaz bana.
Sevgilim hep der bana, seni tanıdığımdan beri sana karşı hiçbir yanlışım olmadı, eğer öyle birşey yapacak olursam sana buraya kadarmış hoşçakal derim diyor.
Benim yüzümü asık gördüğü zaman bile canı sıkılan, neşesi kaçan adamın hatta beni mutlu etmek için elinden geleni yapan şartlarını zorlayan adamın beni üzeceğine inanmıyorum.
Ha, öyle birşey yaparsa da affetmem, aşkımdan ölsemde bitiririm.
Valla kendisi bilir canım, biliyorda zaten.Allah bozmasın canım ama bazen söyledikleri tüm hersey ooo ucup gidiyor.
çok güzel rol yapabiliyorlar.
çok güzel seyler söylüyorlar ama zaman ne gösterecegi belli olmaz.
ama evet ne kadar cok asık olunsada affedilmiyor.
Valla kendisi bilir canım, biliyorda zaten.
Öyle bir hatada beni tamamen kaybedeceğini çok iyi biliyor.
Seven erkek de aldatır mı kızlar?
Sonradan pişman olur mu ve..?.?
Bu konuda yaşadıklarınızı paylaşır mısınız?.
bence bir erkeğin aldatması bir kadını sevip sevmemesiyle alakalı değil, kendi kişilik ve ruhsal problemleri ile alakalıdır...
böyle erkekler sevgiyi ve cinsel arzuyu yeri geliyor birbirinden izole olarak görüyor...
ve aldatmasıyla beraber sevdiği kadına verdiği acıyı, kederi, elemi hesaba katmıyor...
insan sevdiğini bile bile üzüp acı çektirir mi? kedere boğar mı? kahreder mi?mahveder mi? biricik sevdiğine kıyar mı yahu?
bir erkek kadınına kıyabiliyorsa, hislerini yoka sayıp bir kaç dakikalık heveslerini tercih ediyorsa...
buyrun siz söyleyin: bu gibi adamlar sever mi, daha doğrusu sevebilir mi?
Perimlecim onu affetmemekle çok doğru bir karar vermişsin,çünkü siz yaklaşık altı ay( öncesini bilmiyorum ) kadardır çok sorunluydunuz sanırım ,hep sen savaşıyordun uğraşıyordun o hep kaçan ilgisiz taraftı,yani seni çok da haketmiyordu..kendinin ne kadar değerli biri olduğunu unutma ve ne kadar sabıırlığı olduğunu da,çünkü öyle bir adama bunca zaman sabredebildin..şimdi sen kendini ona yakıştıcak kadar alçak görme ve onun için üzülmüyorsun belki emeklerin,hayalleriniz için onları da zamanla atlatırsın canım..kendi dengin birini bulursun umarım ki sana bu kötü günlerin hepsini unutturacak biri olur bu
bunun artık seveni sevmeyeni kalmadı çoğu erkek aldatıyor.çevremde sevgililer, evli çiftler, en yakınlarım bile birbirini aldatıyor.benim erkek arkadaşım beni deli gibi seviyordu bunu ben değil çevremdekiler söylüyordu çünkü her şekilde belli ediyordu, şu an bile hala o sana çok aşık diyorlar.bende aldatıldım.yani benim yakaladığım aldatma değildi ama yalan ve dolayısıyla aldatmaya gidiyordu, bi arkadaşımın dediğine göre öncedende aldatılmışım tabi.sonuçta noldu 1bucuk ay boyunca kapımda köpek !! Beter olsun inşallah, bana çektirdiğinin aynısını çok sevdiği aşık olduğu biride ona yapsın.
gece 3te kapıma geldi kapıda ağladı.ben sehir dısında okuyorum 2 kere kalkıp konuşmak icin yanıma geldi, dısarı cıkmadım.1bucuk ay boyunca neredeyse hergün aradı hergün mesaj attı yalvardı ne yeminler ne sözler verdi.kardeşini konuşturdu, arkadaşını konuşturdu, kuzenlerini konuşturdu ama dönmedim.dönmem.çünkü bi söz varya ' katilini affedersen seni tekrar öldürür ' diye ben bu söze çok inanıyorum işte.ne olursa olsun herşeyden önce, o sağlam temellere dayandırdığın güven yerine gelmiyor, naparsan yap düzelmiyor, hep bi şüphe, olan sana oluyor...
artık şu zamanda aldatmayan erkeğe rastlayamadım pek..2 çocuklu adam karısını aldatıyor karısının haberi yok,pesinden 3.cocuğu yapıyor.baska bi adam gelmiş yaşı 50ye işinde gücünde evinde keyfi yerinde karısını aldatıyor.yaa sevgilisini aldattığını ballandıra ballandıra anlatan karaktersizler var.bunun sadece kişilikle, karakterle ilgisi var.
Peki sende hala bu adami seviyor musun ?
Seven erkek de aldatır mı kızlar?
Sonradan pişman olur mu ve..?.?
Bu konuda yaşadıklarınızı paylaşır mısınız?.
onunla gecen çok zamanımız var bilmiyorum kalbim çok acıyor....
O senin hala kalbini acita biliyorsa bence ona bir sans daha vermelisin cünkü onu hala seviyorsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?