sen olsan öylemi yapardın
Bilmiyorum , o anki duruma bagli 5 sene boyunca iyi anlastiysam onla mutlu olduysam sanirim evet bir sans daha verirdim ve zaten seni hala seviyormus
eger gercekten seviyorsa tabi verirdim galiba , her kez bir sansi daha hak eder ama eger bir kez daha yakalarsam aldattigini o zaman iste gercekten biterdi...
bence bu çok kişisel bir mevzu; bir erkek gördüm parmağında yüzüğüyle kız peşinde koşan, başka bir erkek daha gördüm henüz sevgili bile değillerken 'hayır, ben onu bekliyorum, bir tek onunla olacağım' diyen...
karakter meselesi..
ha akabinde affeder miydin dersen onu da bilemem, bekara karı boşamak kolay misali affedilmemesi taraftarıyım ama Allahım yaşatmasın...
her affediş bir sonrakine kapı açmaktır diye düşündüğümden olsa gerek...
evet karsındaki insan o sansı hakederse veririsin belki.
ama o hakedecek bile bişey yapmadı.
Bir iliskide en önemli olan sey güven sen artik ona güvenmedigin icin ona sans vermek istemiyorsun belkide seni yeniden aldatir diye korkuyorsun.
Tabi güvenememen normal aslinda.
Aradan söyle en az bi 2-3 ay gecsin iyce düsün tasin ve eger ona bir sans daha vereceksen hemen verme sonra o senin kolay biri oldugunu dünür ve belki yine aldatir.
Ama bence siz bi 5-6 ay sonra geri birlikte olursunuz cünkü sen ne kadar üzülsende onu hala seviyorsun ve oda seni seviyormus.
ne yazık ki seven erkekte aldatır..
erkekler arı misali kovanından çıkar her çiçeğe konar balını toplar sonra dönüp dolaşıp kovana geri döner...
aldatır...
pişman olur..
aldatır...
pişman olur...
aldatır...
pişman olur...
bu böööylleeeee uzar giderrrrrrr.....
Yakalanırsaaaaaa....,pişman olur görünür,mecburen :86:
Ya yakalanmadan yapıp ettikleri???
Hep söylüyorum,erkek ırkı başka bir ırk.. FENA!
Anlamaya çalışmak beyhude çaba..
Iyi o zaman madem dönmeyeceksin o zaman onunla ilgili bütün konulari kapatman lazim , onu unutup yok gibi sayicaksin hem ilerde karsina yeni biri cikar tam unutursun.
Yakalanırsaaaaaa....,pişman olur görünür,mecburen :86:
Ya yakalanmadan yapıp ettikleri???
Hep söylüyorum,erkek ırkı başka bir ırk.. FENA!
Anlamaya çalışmak beyhude çaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?