Seven erkek aldatır mı?..

sen olsan öylemi yapardın

Bilmiyorum , o anki duruma bagli 5 sene boyunca iyi anlastiysam onla mutlu olduysam sanirim evet bir sans daha verirdim ve zaten seni hala seviyormus
eger gercekten seviyorsa tabi verirdim galiba , her kez bir sansi daha hak eder ama eger bir kez daha yakalarsam aldattigini o zaman iste gercekten biterdi...

Son düzenleme:

evet karsındaki insan o sansı hakederse veririsin belki.
ama o hakedecek bile bişey yapmadı.

bence bu çok kişisel bir mevzu; bir erkek gördüm parmağında yüzüğüyle kız peşinde koşan, başka bir erkek daha gördüm henüz sevgili bile değillerken 'hayır, ben onu bekliyorum, bir tek onunla olacağım' diyen...
karakter meselesi..
ha akabinde affeder miydin dersen onu da bilemem, bekara karı boşamak kolay misali affedilmemesi taraftarıyım ama Allahım yaşatmasın...
her affediş bir sonrakine kapı açmaktır diye düşündüğümden olsa gerek...

Çok güzel demişsiniz. O'nu bekleyen kişiyi de takdir ettim, inş bulur, ne temiz bir yürek..
Ve ayrıca taviz tavizi doğuruyor, biz kimseyle başlamıyoruz hayata veya da kimseyle yolun sonuna kadar gidemeyebiliriz, yani yeni insanlar herzaman tanıyacağız, siz şimdi affetseniz dahi, ileride başka bir sorun olacak hadi onu da affettiniz diyelim bir sonrakinde affedemeyeceğiniz durum oldu ayrıldınız bu adam başka birisiyle tanışacak beraber olacak, sizin verdiğiniz tavizleri başkası da verir diye düşünecek. Bekara karı boşamak kolay diyemiyorum ne yazıkki ben de yaşadım. İçinize siniyorsa affedin ama yıllar boyu aklınızdan çıkmayacak.

evet karsındaki insan o sansı hakederse veririsin belki.
ama o hakedecek bile bişey yapmadı.

Bir iliskide en önemli olan sey güven sen artik ona güvenmedigin icin ona sans vermek istemiyorsun belkide seni yeniden aldatir diye korkuyorsun.
Tabi güvenememen normal aslinda.
Aradan söyle en az bi 2-3 ay gecsin iyce düsün tasin ve eger ona bir sans daha vereceksen hemen verme sonra o senin kolay biri oldugunu dünür ve belki yine aldatir.
Ama bence siz bi 5-6 ay sonra geri birlikte olursunuz cünkü sen ne kadar üzülsende onu hala seviyorsun ve oda seni seviyormus.

seven erkek de aladatabilir, sonuçta aldatmanın tek sebebi sevgisizlik ya da ilgisizlik değildir aldatmanın bir çok nedeni olabilir...

kendime yenilip yine ona dönmek istemem.

ne yazık ki seven erkekte aldatır..

erkekler arı misali kovanından çıkar her çiçeğe konar balını toplar sonra dönüp dolaşıp kovana geri döner...

Seven 'kadın' aldatmaz..(düşüncede bile)

Ve fakat,

Seven 'erkek' aldatabilir! (ne yazık ki)

Iyi o zaman madem dönmeyeceksin o zaman onunla ilgili bütün konulari kapatman lazim , onu unutup yok gibi sayicaksin hem ilerde karsina yeni biri cikar tam unutursun.

aldatır...
pişman olur..
aldatır...
pişman olur...
aldatır...
pişman olur...

bu böööylleeeee uzar giderrrrrrr.....

seven insan aldatırmı diye dusunmek lazım bence neticede seviyorum deyip aldatan kadında var erkekde..gercek bir sevgi varsa ortada iki tarafında aldatacagını sanmıyorum yani o sevginin hakkını verebilcek kdr seven insanlar icin..

aldatır...
pişman olur..
aldatır...
pişman olur...
aldatır...
pişman olur...

bu böööylleeeee uzar giderrrrrrr.....

Yakalanırsaaaaaa....,pişman olur görünür,mecburen :86:
Ya yakalanmadan yapıp ettikleri???
Hep söylüyorum,erkek ırkı başka bir ırk.. FENA!
Anlamaya çalışmak beyhude çaba..

seven erkek aldatmaz bu gerçeği kabul edin.ortada sevgi varsa istediği herşeyi eşinde buluyorsa erkek aldatmaz.erkeğin,affet beni zırlamalarına inanmaya luzum yok.erkek çevresine rezil olmaktan,düzenini bozmaktan,çevresini kaybetmekten,yuvayı kurmak için harcadığı paraların hiç olmasından korkar . ondan affet beni triplerine girer.yakalanmasaydı aynı devran sürecekti değilmi:)
SEVEN ERKEK ALDATMAZ ÖZELLİKLE UZUN SÜRELİ İLŞKİLERE ASLA GİRMEZ

çok pislikler yaa böyleleri varya.

Iyi o zaman madem dönmeyeceksin o zaman onunla ilgili bütün konulari kapatman lazim , onu unutup yok gibi sayicaksin hem ilerde karsina yeni biri cikar tam unutursun.

silicem tabiki...
ama o beni silemesin inşallah.
hergün heran aklına gelsin bana yasattıkları.

yakalandığını hatuna bağlı aslında...
aslında anlamaya çalışmıcan kardeşim aldatığın anda arkana bakmıcan en güzeli..
büyük konuşmak istemem ama yakalarsam affı yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…