• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seven erkek aldatirmi?

Ya cok dusunuyorum , cogu iliskimde hemen hemen aldatildim , sevdiginden emin oldugum kisiler tarafindan bile aldatildim , suan her erkek aldatirmis gibime geliyor , kımseye guvenemiyorum .Sizce seven erkek aldatirmi?
Seven erkek aldatmiyor kardeşim kendinizi kandırmayın. Sevdiğinden emin olsaydın aldatilmis olmazdın.

Ya cok dusunuyorum , cogu iliskimde hemen hemen aldatildim , sevdiginden emin oldugum kisiler tarafindan bile aldatildim , suan her erkek aldatirmis gibime geliyor , kımseye guvenemiyorum .Sizce seven erkek aldatirmi?
Seven aldatmaz.Yasin.kac bilmiyorum ama duygusal davranıp iyiyi kotuyu ayırt edemiyor olabilirsin.Bende öyleyim çünkü.Ailenin bulduğu biriyle ol.

Birine asiksan baskasini istemezsin. Dolayisiyla da aldatmazsin. Sevgi ise cok farkli bir sey, zamanla azalabilir cogalabilir bazen sevdigin kisi aklina gelmeyebilir. Bu sekilde bir iliskiyse yani devlerin askini yasamiyorsaniz kisi de kendine bunu yakistiriyorsa aldatir. Erkekler birinin onlara yaklasmasini zaten firsat olarak goruyor. Kadinlarla aralarindaki fark bu. Guzel bir kadini reddediyorsa ya cok asiktir sevgilisine ya da kendisine yakistiramiyordur ya da yakalanacagindan korkuyordur. Bu arada avrupali yabanci erkekleri gozunuzde cok yuceltmeyin. Turk erkegi onlarin yaninda melek.

İlk kez sevgilisi olan özgüvensiz bazı erkekler gaza gelip kendilerini bir şey sanıp aldatabiliyor, partneri tarafından küçük düşürülen, aşağılanan erkekler aldatabiliyor, partneriyle cinsel ilişki yaşamayan erkekler aldatabiliyor. Ben 25 yaşımdan önce evlilik düşünmedim ve partnerim de kendim gibi belirli şeyleri yaşamış, deneyimlemiş biri olmasını istedim. Öteki türlü sıkıntı, eski sevgilimin arkadaşı çocukluktan sevgili olduğu kızı ilişkiye giremedikleri için cinsel olarak aldatmış bunu da ilk nedenden ötürü beni aldatan eski sevgilim söylemişti aslında ordan anlamalıydım. Ve üstelik bu çift evlendi. Biz kadınlar çok merhametli düşünüyoruz, davranıyoruz da erkekler öyle değil maalesef. Hatta ben her erkeğin çok eşli bir ruha sahip olduğunu düşünüyorum. Tabi bu benim fikrim, katılmayabilirsiniz.

Ben de oyle dusunuyorum , ama bi yandan da hareketleri bakislari vs aklima geliyor seviyor gibime geliyor kafam allak bullak
Aldatmak kaybetmeyi göze akmaktır. Yakalanınca affetmeme ihtimalini göze alan aldatır. Kaybetmeyi göze alan insan sizce seviyor mudur?
Hayır aldatmaz.

Aşık olanın gözü başkasını görmez zaten o yüzden aldatması mümkün değildir aldatan aşık olmadığı gibi saygısı da yoktur bu kadar basit

Back
X