- 27 Eylül 2008
- 428
- 155
- 323
- Konu Sahibi essiloratte
-
Kariyer peşinde bir erkek . 25 yaşında , çok normal geldi bana. 25 yaşındaki bir erkeğin evliliğin sorumluluğunu alabileceğine inanmıyorum zaten. Ya bekleyeceksiniz ya da bitireceksiniz. Hangisi size daha yatkın?
Ben olsam beklerdim sanırım. Nolacağını bilemeyiz.
25 yasında bır erkek evlılıgın sorumlulugunu alamazda beraber nıkahsız yasamanın sorumlulugunu alır mı yanı o zaman sorumluluk esıttır nıkah mı
hani taşınıp seninle yaşayım desem sıkıntı yok
gercekten genc kızlarımız boyle mı dusunuyor artık
canım yanlıs yonlendırme yapmayalım bana kalırsa evı onunla dosemesı hıcbır sekılde onunla ılerıyı dusundugu anlamına gelmez ama 3 sene sonrası ıcın bıle bır yuzuk takmak ıstemesı belkı onunla gelecegı dusundugu anlamına gelebılır kaldı kı ınsanlar neler yasıyor kac yıllık cıftler ayrılıyor da bu adam ayrılalım dedıgınde kızcagız da olmaaaaaz evı benım ıstegıme gore dosedın ayrılamayız mı dıyecekevlilik demek sorumluluk demek çoğu erkeğin korkusu sevsinden şüpeniz yoksa bence bekleyin ... zaten sizinle geleck düşünmeseydi evi sizinle değilde kendi isteğine göre döşerdi diye düşünüyorum ....
Beraber yaşama noktasını görmemişim ben.
Bu kişinin yaptığı sorumluluktan kaçma değil.
Ama 25 yaşındaki bir erkeğin sorumluluktan kaçmasını anlıyorum, ama sorumluluktan kaçıyorsa aynı evde yaşamaya da tamam dememeli.
canım yanlıs yonlendırme yapmayalım bana kalırsa evı onunla dosemesı hıcbır sekılde onunla ılerıyı dusundugu anlamına gelmez ama 3 sene sonrası ıcın bıle bır yuzuk takmak ıstemesı belkı onunla gelecegı dusundugu anlamına gelebılır kaldı kı ınsanlar neler yasıyor kac yıllık cıftler ayrılıyor da bu adam ayrılalım dedıgınde kızcagız da olmaaaaaz evı benım ıstegıme gore dosedın ayrılamayız mı dıyecek
anlattıkların bana sadece senı yedekte tutma ıstegı tasıdıgı ızlenımını verdı bence kendıne bunu reva gorme kendısını evlılıge yakın hıssetmesını bekleyeceksın o da bır ıhtımal yanı hıssetmeyebılırde valla cok uyanıkmıs benım anlamadıgım nasılda alenen nıyetını acık etmıs anlasılan kaybetme korkusu da tasımıyor pek ben yerınızde olsam bu ıs ya benım ıstedıgım yone gıtsın ya da bıtsın derdım neden bu cesaretı kendınızde bulamıyorsunuz aıle ıle tanısmak falan gunumuzde hıcbır seyın gostergesı degıl ınanın nıtekım facebook tarzı sıtelerde belırleyıcı degıl bence sız dırek rotasına bakın oyle karar verın yazık olur sıze allah yardımcınız olsunyani mesela söyle diyor tayin iste sana da ev alalım kendi apartmanında burada çalış bakarsın kendimi evliliğe yakın hissederim evleniriz diyor.Bende kendimi enayi gibi hissediyorum eş duruundan bile değil salak gibi birde oraya tayin istemek....
Annesi oğlum evliliğe hazır değil diyor.
Kendisi sürekli gitsem yanına sorun yok gel kal der yani...
Gözümü onda açtım derkende benim ilk erkek arkadaşım gibi birşey yani evliliği hayatı hp onunla konustum geleceğimi korkuyormcesaretim yok ne gitmeye ne dee gururumu hiçe saymaya yanındayken prenses gibi davranıyor.
Bir başka sorunumuzd ailede herkesle tanıştım biliyor ama facete ilişki durumunu bile değiştiremiyor utanırım diyor arkadaşlarıda biliyor birtürlü çözmeiyorum
Ben her ayrıldğımda hiç birşeyo lmamıs gibi arıyor devam etmeye çalışıyor ama yine de gelip istemeye yanaşmıyor ailemlede samimi çözemedim ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?