• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seven erkek bekletir mi seven erkek bir yüzük bile takamaz mı???

Birlikte yaşayalım ok ama evliliğe yok diyecek
Sonra da seviyorum diyecek ben de inancam..
Yani insan 4 yılını paylaştığı insanla evlenmeye niye korkar?
25 bence de küçük bir yaş ama dediğin gibi en azından ciddi anlamda
bir adım atılabilir.
Tabi iyi niyetliyse..
Ben iyi niyetine inanamadım birlikte yaşamaya evet dediği için.
Bu arada yüzük taksa bile, nişan olsa bile aynı evde yaşama aman diyeyim.
Hiç bir değerin kalmaz evlilikten hepten kaçar..
Her şey elimin altında oh mis diye..
Kendini geri çekmeni öneriyorum.
İlgini azalt bi şaşırt ve gözlemle.
Gerçekten seven erkek kaybetmeyi göze alamaz, o korku ona yeter.

Sizi üzmek istemem ,ama uzun süreli ilişkilerin sonu pek hayırlı bitmiyor .Yani evlilikle son bulan uzun süreli ilişki sayısı çok azdır .Ortada dört yıllık bir beraberlik var, evlilik bile olmayacaksa en azından bir nişan söz olmalı .Nişan söze yanaşmıyor ,ama ayrı ev de beraber yaşamak istiyor ! Ben olsaydım böyle bir adamdan ayrılırdım .

Aslında , nişan yapsın en azından diyenler var ama, nişan olunca atması zor mu ki ?

Aslında ben erken nişanlanmanın kıza zararı olduğunu düşünüyorum.
Erkeği rahatlatıyor kızları yıpratıyor, tabi ilişkiyi de..
Benim için düğüne oldukça yakın nişan olsa en güzeli.
Ama burda bu çocuk nişana bile yanaşmıyor ve birlikte yaşamaya olumlu bakıyor.
İnsan şüpheleniyor.
Ben mesela hiç nişanlanmak istememiştim yüzük benim için sorumluluk çünkü
olabildiğince ertelemek istedim.
Sevgililik iyiydi bana göre. Ama..
Benim eşim nişan da nişan diye delirmişti onun zoruyla aceleye geldi hatta.
Nasıl nişanlandım bilmiyorum..
Düğün tarihimiz bile hesapta yoktu.
Seven erkek hemen evlenemese bile sevdiği kızı artık benim oh diye sahiplenebilmek istiyor.:26:

Haklısınız ama siz beklemek durumunda kalmışsınız şartlar bunu gerektirmiş ama bu arkadaşın ilişkisinde bu saydığınız durumların hiçbiri kalmamış ki herşey kıvamına gelmiş

birtek adam kıvama gelemedi...

İnsan şüpheleniyor.
Seven erkek hemen evlenemese bile sevdiği kızı artık benim oh diye sahiplenebilmek istiyor.:26:

Ben de evliliğe bu kadar varken nişanı doğru bulmuyorum.
Nişan uzayınca, bir şeyler yolunda gitmiyor çünkü .
Hayır bir de facebookta ilişkisi var yapma durumuna sinirlendim. Utanıyormuş :S Doktor adam utanır mı ya?
Erkekler böyle, sorsan "ciddi ilişki düşünmüyorum" der. Senden sonra hemen gidip evlenir. Trajikomik.

İnsan şüpheleniyor.

ya yüzük aldı işte bana ama arada isteme olayı yok ailelerle tanıştık bu isteme olayıda yok ortada ciddi adım olsa diyecğim ki herkes biliyor bende rahat ederim şimdi birde babamdan gizli saklı görüşüyoruz.

Ben de evliliğe bu kadar varken nişanı doğru bulmuyorum.
Nişan uzayınca, bir şeyler yolunda gitmiyor çünkü .
Hayır bir de facebookta ilişkisi var yapma durumuna sinirlendim. Utanıyormuş :S Doktor adam utanır mı ya?
Erkekler böyle, sorsan "ciddi ilişki düşünmüyorum" der. Senden sonra hemen gidip evlenir. Trajikomik.

ya zoruma gidiyor işte...

ya yüzük aldı işte bana ama arada isteme olayı yok ailelerle tanıştık bu isteme olayıda yok ortada ciddi adım olsa diyecğim ki herkes biliyor bende rahat ederim şimdi birde babamdan gizli saklı görüşüyoruz.

Ailem vs bilmediği için babamdan beni bir isteyen varmış çok iyi kısmet bir görüşmeni isterim dedi
babam ne diyeceğimi bilemedim desen tepkisi ne olur?:26:

Ailem vs bilmediği için babamdan beni bir isteyen varmış çok iyi kısmet bir görüşmeni isterim dedi

Bizim daha nişan yokken benim için çok arayan oluyordu tabi bilmedikleri için.
Okul bitti meslek tamam yaş tamam sonuçta..
Annem biliyordu varlığını ama insanlara diyemiyordu aileler tanışmamış, söz yok
nişan yok. Sevgilisi var da diyemiyordu ne olacak bilinmez öyle ya...:ssz:
Ben saklardım bu tarz durumları söylemezdim eşime.
Bir gün telde konuşurken ben biri aradı beni sordu annem adımı anınca benimki duydu
şüphelendi ne oluyor falan saklayamadım.
Neyse adam bir tutuştu görmen gerek. O nasıl işmiş de sevgilisi var desin diyoo
Dedimm ki oldu canım başkaaa?Kolaydı anaya bak ne medeni demezler mi?:1:
Ayrıca ne olacağımız belli mi? Evlenmeyi düşünmüyor dedirtiyorum ben dedim..
Ama o günden sonra benim ki ailesini göndermişti tanışmaya arkasından nişan
diye yırtmıştı kendini..
O yüzden bu yöntemi önerdim?:26:

canım denemedim mi sanıyorsun bir de öyle ilgi gören biriyim genelde burada çevremde çok rahatsız eden oluyor kendisine söylüyorum amaa resmen dalga geçiyor boşver aşkım ya bilmem ne diyor.

seven erkek yıllarca bekletebilir yüzük bile takmayabilir eğer evlilikten korkuyorsa neden olmasın??
zaten erkeklerin çoğu evlilikten korkmuyor mu bence korkuyor korkmasının birsürü sebebi olabilir
psikoloji okusaydım açıklardım da okumayamadım:37:

Canım çok uyanık adam bence bu tutmaz aksine ters tepebilir

Nasıl ters tepebilir mesela?
İyi git görüş diyecek hali yok diye düşünüyorum:26:
En fazla istemiyorum desene der..
Tepkisinden sevgisi anlaşılır aslında.
Mesela sinirlenirse bu duruma kıskanıyor bu iyi.
Ama rahatsa,sakince istemiyorum de bir şey olmaz gibi tavır takınırsa
ben iyice şüphelenirdim açıkçası..

canım denemedim mi sanıyorsun bir de öyle ilgi gören biriyim genelde burada çevremde çok rahatsız eden oluyor kendisine söylüyorum amaa resmen dalga geçiyor boşver aşkım ya bilmem ne diyor.

Ayyy kıskanmıyor mu?
Ben erkek olsam delirirdim gibime geliyor bilemedim:26:
Üzülme canım ama bana normal gelmedi boşver aşkım ne ya
dalga geçilcek konu mu bu?
Bir gün ciddi ciddi görücü gelebilir hiç mi rahatsız olmayacak?

Biz erkek arkadaşımla daha üniversite 1. sınıftayken tanışmıştık 5. yılımız bitmek üzere ama bizim beklememiz için sebeplerimiz var okullarımız geçen yıl bitti erkek arkadaşım askere gitti geldi işe girdi çok şükür 1. yılını doldurmak üzere iki ay önce evlenme teklif etti bu zamana kadar da hiç tereddüt etmedim mesela beni oyalıyor mu oyalamıyor mu diye hiç aklıma gelmedi çünkü hissediyordum samimiyetini bunları sorgulamadım hiç . Son olarak benim işe girmem kaldı ben mesela işe girmeden evlenmek istemiyorum bir kaç ay içinde sadece söz filan yapmayı düşünüyoruz şimdi ben mi oyalamış oluyorum hayır o da benim samimiyetimi biliyor. Ama kafada tereddütler başlıyorsa soru işaretleri uyanıyor orda bir durup düşünmek ilişkiyi gözden geçirmek gerekiyor demek ki yolunda gitmeyen bir şeyler var.

seven erkek yıllarca bekletebilir yüzük bile takmayabilir eğer evlilikten korkuyorsa neden olmasın??
zaten erkeklerin çoğu evlilikten korkmuyor mu bence korkuyor korkmasının birsürü sebebi olabilir
psikoloji okusaydım açıklardım da okumayamadım:37:
konunun baş kısmını okumadınız galıba
Konumuz olan erkek nikahlı birliktelîkten korkuyor ama nikahsız birlikteliğe açık gerçekten bunun var mı psikolojide bir tanımı? Bendede argo da bîr tanımı var ama yazmayayım:27::27:

merhabalar

içim öyle dolu ki nereden başlasam bilmiyorum hatalı yazımım olursa şimdiden özür dilerim.İlişkim var yaklaşık dört senelik bir ilişki...çok şey yaşandı bağlandık sevdik.Ben öğretmenim o doktor ben 24 yaşında o 25yaşında hep uzakta yürütmeye çalıştık ilişkimizi ilk tanıştıımız andan itibaren evlilikle ilgili hayallerimiz heyecanlarımız oldu 3 sene boyunca beni hep mutlu etti çok ince düşünceli bana aileme saygı duyan biriydi hala da öyle ama biz evlilik tarihimizi hiç kesin net kelimelerle konusşmazdık neyse büyük gün geldi ve ailesiyle tanıştım annesi ne zaman evleneceksniz benim oğlum pek evlilik niyetinde değil dediğinde ilk kez bu düşüncesini duydum ve uzmanlığım bitene kadar evlilik istemiyorum dedi.Yani yaklaşık 3 sene beklemem gerekiyor.Annesinin yanında bu düşünceyi duyunca ilişkimi sorguladım çok üzüldük ayrıldık bireştik falan sevgisinden gerçekten süphem yok ama sürkli evlilikten kaçıyor ev alıyor eşyasına kadar bana döşettiriyor istemediğim birşey yapmıyor bana tek taş aldı ama işi aileler tanıssın ciddiye binsin dediğimde hep olacak bekle bekle diyor...genelde bu tarz ilişkilerinde hep bittiğine şahit oldum ben evlilik aşkıyla ynıp tutuşurken onun duyarsız kalması parmağıma bir yüzük takamaması maddi bir sıkıntımız yok sevgimiz güçlü sevdiğinede inanıyorum ama ayrılma noktasına geldiğmizde bile gelip beni istemiyorrr hani taşınıp seninle yaşayım desem sıkıntı yok birde yaşadığı yere tayin istememi istiyor.Çok zoruma gidiyor ben gözümü onda açtım :18:

Gözünü biraz daha açsan fena olmaz.
Açtığında da oyalandığını görmen uzun sürmez umarım.

genç yasta nisan, evlilik, sorumluluk istemiyor
hatta kendine yakistirmiyor çunku kendisi daha avrupai bir hayat istiyor
30-35 yasima kadar hayatin, gençligimin tadini çikarir sonra aile hayati kurarim
hatta konu sahibiyle bir gun evlenip evlenmeyecegini de bilmiyor
belki karsima daha iyileri çikar diye dusunuyor olabilir
umarim yaniliyorumdur..

Ayyy kıskanmıyor mu?
Ben erkek olsam delirirdim gibime geliyor bilemedim:26:
Üzülme canım ama bana normal gelmedi boşver aşkım ne ya
dalga geçilcek konu mu bu?
Bir gün ciddi ciddi görücü gelebilir hiç mi rahatsız olmayacak?

komik olanda şu sürekli bana evlenme teklif eder farklı versiyonlarda:)

konunun baş kısmını okumadınız galıba
Konumuz olan erkek nikahlı birliktelîkten korkuyor ama nikahsız birlikteliğe açık gerçekten bunun var mı psikolojide bir tanımı? Bendede argo da bîr tanımı var ama yazmayayım:27::27:

okudum elbette canım
nikahtan korkmaktan bahsediyorum ben de zaten :40:
imzayı atınca tapusunu vermiş gibi hissediyor erkekler dilediği gibi başını alıp gidemeyecek bırakamayacak ya
nikahsız birlikteliğe evet nikahlı birlikteliğe hayır demesi ayrı bir uyanıklık tabi:50:
ama genel olarak nikahtan korkmak diye bişi var erkeklerde bence
hepsinde değil ama çoğunda :ssz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X