• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seven erkek bekletir mi seven erkek bir yüzük bile takamaz mı???

olay adamın evlilik istmemesi değil ki..zaten 25 yaşında daha gelecek için hayalleri olan bir genç..evlilikten uzak durmak yaptığı en mantıklı şey bence de..hazır değil belli ki.buraya kadar çok normal.25 yaş bence bir erkek için evlilik yaşı bile değil.

ama yok evlenmeylim gel beraber yaşayalım kısmı sizce mantıklı mı? birlikte yaşamanın hiç mi sorumluluğu yok? erkek için birlikte yaşamak bir kayıp ya da kazanç değil elbette ama ülkemizde kızlar için aynı durum söz konusu değil maalesef.bunu teklif etmesi bile düşündürdü beni. belki biraz geri kafalıyım bu konuda ama bunu isteyen bir erkeğe güvenmezdim ben.

Son düzenleme:
olay adamın evlilik istmemesi değil ki..zaten 25 yaşında daha gelecek için hayalleri olan bir genç..evlilikten uzak durmak yaptığı en mantıklı şey bence de..hazır değil belli ki.buraya kadar çok normal.25 yaş bence bir erkek için evlilik yaşı bile değil.

ama yok evlenmeylim gel beraber yaşayalım kısmı sizce mantıklı mı? birlikte yaşamanın hiç mi sorumluluğu yok? erkek için birlikte yaşamak bir kayıp ya da kazanç değil elbette ama ülkemizde kızlar için aynı durum söz konusu değil maalesef.bunu teklif etmesi bile düşündürdü beni. belki biraz geri kafalıyım bu konuda ama bunu isteyen bir erkeğe güvenmezdim ben.

bu arada şunu netliğe kavusturayım canım yani gel birlikte yaşayalım evlenmeyelim tarzı bir konusma yapmadı hiç benimle ama ben öyle hissettim çünkü tayin iste diyor yani oraya gitsem benim evim olsa hiç mi biz arada kalmayacağı mantıklı mı ya da gittiğimde evinin her sorumluğunu alıp birlikte vakit geçiriyoruz herşey çok iyi gidiyor evlenincede ne değişecek diyorum büyü kaçar ben korkorm diyor yoksa böyle bir teklif sunmuş değil gel benimle yaşa diye.

sevgilinin 25 yasında evlenmek istememesini bırak da ben bile 25 yasındayken istemiyordum.
Toplumsal baskı altındayım. her gun insanlar artık evlen diyorlar. konuyu evliliğie getirilior. sanki eksik bişey varmış gibi. o eksiklik evlilikle tamamlanıyor taclanıor gibi dusunceleri var toplumumuzda.bende evlenmiycemmm die tutturuorum bu sfer de dalga konusu oluorum.
sende baskı altında iken erkek arkadaşına baskı yapıosun. zamanında bende ısrar ettim ex salağa ve pişman oldum . toplumu dikkate alma.

yani erkek arkadaşın bi nevi haklı bence. uzmanlık ıcın daha unvanını almamıs.hem 25 yas cok erken. olgunlaşmamıştır bile.

Zaten evli gibi yaşamışsınız sanırım o yüzden gerek görmüyor evlenmeye bir erkek olarak sonuçta onlar kadınlar gibi romantik hayallerle yanıp tutuşmuyor. Cinsellikte yaşadığınız için evliliğin bir cazibesi kalmamış onun için. Evet haklısın yolun sonu ayrılık olma ihtimali yüksek. Zaten bu erkekler evlense bile 4 5 sene de sıkılıyor. sana tavsiyem sakına evine falan taşınma hatta mesafe koy seni kaybedeceğini ancak evlenirse seni tam anlamıyla kazanabileceğini hissettir.

25 yaş erken bir yaş , hedefi var , evlilik konularıyla değilde öncelik işiyle meşgul kafası. uzmanlık profluk bu konularda çabalayanları gördüm inan kitaptan başlarını kaldıramıyorlar. çok zor,
Sana hayır demiyor bekle diyor. Sen uzun süreli ilişkide olduğun için sana geç kalınmış gibi deliyor. Değil.
rahat ol.

bu arada şunu netliğe kavusturayım canım yani gel birlikte yaşayalım evlenmeyelim tarzı bir konusma yapmadı hiç benimle ama ben öyle hissettim çünkü tayin iste diyor yani oraya gitsem benim evim olsa hiç mi biz arada kalmayacağı mantıklı mı ya da gittiğimde evinin her sorumluğunu alıp birlikte vakit geçiriyoruz herşey çok iyi gidiyor evlenincede ne değişecek diyorum büyü kaçar ben korkorm diyor yoksa böyle bir teklif sunmuş değil gel benimle yaşa diye.

konuyu ilk açtığında ki cümlelerinden hepimiz bunu anlamıştık o yüzden bu yorumları yaptık..

yalnız belkilerle hareket ediyorsun sen..oraya taşınırsam şöyle olmaz mı böyle yapmaz mı? iyi de bu konuda birçok şey senin elinde..senin istemediğin hiçbir şeyi yapamaz.

bence evlilik konusunu açma artık,sen istekli göründükçe ya da baskı yaptıkça sevgiline ters tepecek bu durum.sana açıkça ideallerim var önce onlar demiş.seninle şu anda evlenemem demiş.oyalamıyor ki açıkça söylüyor.

Ben anlamıyorum ya
Buraya yazana kadar adama ben şunu şunu istiyorum
Senin evlenmede gözün yoksa bana söyle diyemiyo musunuz ?

Şayet o da şu a yok belki 3 yıl sonra derse
Ona göre önünüze bakarsınız sizde
Madem size bu kadar beklemek imkansız geliyo ayrılırsınız

Ayrılma noktasına geldiğimizde bile beni istemeye gelmiyo ne demek ? Şantaj yapıyorsunuz ama yemiyo mu

Bilmem
Her aynı şehirde yaşayan aynı evde kalmıyor ki
Benim aklıma daha çok, şehirler arası görüşmek daha zor aynı şehirdeysek akşamları veya pazar günleri daha sık görüşebilirz gelir sadec şahsen..

3 Yıl öyle bekle, 1-2 yılda nişandı falan fistan..5 yıl diyelim
Eğer değer, ben inanıyorum, zamanım boşa gitmez diyorsan bekleyebilirisn.Ama ben anlamıyorum birlikte yaşayalım desen tamam diyecek, evliliğe gelince yok!

Canım erkek arkadaşın evliliği kendine göre bazı nedenlerle ertelemekte haklı ama bu neden "evlilikten korkuyorum evlenince büyü bozulur" olamaz. Ben hiçbir gerçekten aşık erkeğin, aşık olduğu kadınla evlenmekten bu nedenle kaçtığına inanmam. Evet 25 yaşında, 25 genç bir yaş kendisi de uzun bir eğitim hayatı geçirdiği için hemen evlenmek istemiyor olabilir. Çok normal. Ama sen ona hemen evlenelim demiyorsun ki. Sen evleneceğinize yönelik somut bir adım atmak istiyorsun, gerçekten seninle evlenmek istediğini görmek istiyorsun, lafta kalmasın istiyorsun. Bunun için ailelerin tanışması vs bile yeterli. Ama o anladığım kadarıyla hiçbir ciddi adım atmıyor, hep seninle arasında konuşuyor. Annesi bile evlilik için hazır olmadığını söylüyor. Özellikle Facebook olayına hiç anlam veremedim. 25 yaşında bir erkek bundan neden utanır ki? Erkek arkadaşınla bence bu çizgide konuşmalısın. Özellikle çevrenin dolduruşuna gelmeden mantıklı düşünmeye çalış. Benimle evlenmek istemiyorsun gibi suçlayıcı konuşma. Ona zaten hemen evlenmek istemediğini, sizin için somut bir adım atmasını beklediğini söyle. Geleceğimizin ortak olup olmayacağını bilmek istiyorum de çünkü senin de yaşın çok küçük sayılmaz. Üç yıl daha bekleyip terk edilmek var çünkü erkek arkadaşın bana pek güven vermedi. Eğer geleceğinizle ilgili somut bir adım atmazsa kesin bir dille ayrılacağını belirt ve kararını da uygula.

Benim bu konuyu buraya açma sebebim beni yargılamanixz özel hayatımı elesitnrk değildi kadın dayanismasina inandım ve. Gerçekten bazen buna ihtiyaç duymak benden daha olguncdusunuen insanların yorumlarina ihtiyaç duymamdi başta hemcinslerim belden aşağı vuruyor lafı iğne ile çekiyor çok güzel yorumlar yapmisniz bana yol gösterici teşekkür ederim erkek arkadaşımla çok konuştuk ama herşey içinde yaşıyor bazen çözmek zor oluyor.

Benim bu konuyu buraya açma sebebim beni yargılamanixz özel hayatımı elesitnrk değildi kadın dayanismasina inandım ve. Gerçekten bazen buna ihtiyaç duymak benden daha olguncdusunuen insanların yorumlarina ihtiyaç duymamdi başta hemcinslerim belden aşağı vuruyor lafı iğne ile çekiyor çok güzel yorumlar yapmisniz bana yol gösterici teşekkür ederim erkek arkadaşımla çok konuştuk ama herşey içinde yaşıyor bazen çözmek zor oluyor.

Cevap olarak ne bekliyordun. Erkeklerin mentalitesi bu, sen bir soru soruyorsun arkadaslar da erkegin gozunden yanitlamaya calismis. Bunda yanlis birsey yok.

Merhaba canim cocuk 25 yasinda tabiki boyle dusunecek...eger cok seviyorsan bekle sende bu dusunceyi ertele....guzelim birde bunlarin 30unda olup hazir olamayanlari var....usteleme ne yapacaksin :)

Cevap olarak ne bekliyordun. Erkeklerin mentalitesi bu, sen bir soru soruyorsun arkadaslar da erkegin gozunden yanitlamaya calismis. Bunda yanlis birsey yok.

Ben yanlış birşey mi var demişim çok güzel yorumlayan bana yol gösterip özellikle vaktini ayirip uzun uzun yazanlar var hepsine çok teşekkür ederim sen sanırım tüm mesji okumadiniz içinden bir kaç tanesi beni rahatsız etti.Direkcinsellik mantığı ile konuşan size normal geliyorsa bu yorumlar ben daha fazla yorumlamak istemiyorum.

eşiniz sizle nikahsız aynı evde yaşamanızı ıstedı mı o süreç içinde?

herkesin ilişkisi hayata bakışı farklıdır hanımefendi
hayır böyle birşey istemedi ama nikah bizim için çok da önemli birşey değildi açıkcası
tabi şu da var benim eşim evlilikten korkuyorum demedi
ama biz 1 yıl beklemek yerine evlendik
tabi herşey akışında gitti, ne ben onu zorladım ne o inat etti

şimdi konu sahibi arkadaşı da anlıyorum her açıdan güveniyor haklı da
ama bu kız mesleği elinde isteyeni çok olur, bunlara dur diyecek bir sebep istiyor haklı olarak
3 yıl sonra ne olacağını kimse bilemez tabiki, ortada kalmak bir yana
sevdiğiniz insandan ayrılacağınızı düşünmek bile yıkılmak için yeterli
yani her açıdan haklı, çocuğun bir adım atması lazım
benim eşimde bu durumda ailenle tanışcam işte, o da ciddi bir adımdır demişti ve yapmıştı da
valla bilmiyorum sevgili ebru akışına bırak bence, kendinden ödün vermeden ama

Ben yanlış birşey mi var demişim çok güzel yorumlayan bana yol gösterip özellikle vaktini ayirip uzun uzun yazanlar var hepsine çok teşekkür ederim sen sanırım tüm mesji okumadiniz içinden bir kaç tanesi beni rahatsız etti.Direkcinsellik mantığı ile konuşan size normal geliyorsa bu yorumlar ben daha fazla yorumlamak istemiyorum.

Eee biraz da herseyi yasadigin icin, seni cantada gordugu icin, yuzuk takma gereksinimi duymuyor. Bana oyle geldi. Biz degil erkekler boyle dusunuyor.

Çok dikkatli olmak lazım
Seven adam sevdiğiyle birlikte olmak ister. Bahanesi olmaz
Benim eşim ikinci görüşmemizde bana evlilik teklif etmişti..
Kaçan erkek tehlikelidir..
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Eee biraz da herseyi yasadigin icin, seni cantada gordugu icin, yuzuk takma gereksinimi duymuyor. Bana oyle geldi. Biz degil erkekler boyle dusunuyor.

sanırım daha önce yazılan mesajları dikkatle okumadı bazı arkadaşlar
hala inatla cinselliği her şeyi yaşamışsınız yazıyorsunuz ama
arkadaşın her şeyi ilk onda yaşadım derken kastettiği ilk erkek arkadaşı olduğu
yazdığı mesajlara bakarsanız bunu daha iyi anlarsınız cinselliği yaşamadığını üstüne basa basa vurgulamış
lütfen mesajların hepsini okuyup ona göre yorum yazalım...

sanırım daha önce yazılan mesajları dikkatle okumadı bazı arkadaşlar
hala inatla cinselliği her şeyi yaşamışsınız yazıyorsunuz ama
arkadaşın her şeyi ilk onda yaşadım derken kastettiği ilk erkek arkadaşı olduğu
yazdığı mesajlara bakarsanız bunu daha iyi anlarsınız cinselliği yaşamadığını üstüne basa basa vurgulamış
lütfen mesajların hepsini okuyup ona göre yorum yazalım...

Senin bu ayrintinda hic birseyi degistirmiyor benim gozumde. Ilk erkegi olmasi birsey farkettirmiyor. Daha once yasamis olsaydi da beni ilgilendirmezdi. Evlilik hayati yasadigi icin, evlenmeye gerek duymuyor bu adam. Umarim anlasilmistir.

Kafam karisti cinsellik yasamiyorsaniz bir suru nedeni olabilir. Omrunu surdurecegi kadin olarak sizi gormuyordur, evlenmeye hazir degildir+ sorumlulugunu almak istemiyordur, capkindir daha evlenmeye hazir degildir ya da dedigi gibi beklemek istiyordur. Bir kac sene sonra olmasi simdi sozlenmenizi neden engelliyor peki bunu sorar misin kendisine.

Son düzenleme:
Back
X