• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seven erkek bekletir mi seven erkek bir yüzük bile takamaz mı???

Senin bu ayrintinda hic birseyi degistirmiyor benim gozumde. Ilk erkegi olmasi birsey farkettirmiyor. Daha once yasamis olsaydi da beni ilgilendirmezdi. Evlilik hayati yasadigi icin, evlenmeye gerek duymuyor bu adam. Umarim anlasilmistir.

Israrla bu tavrınızi anlamış değilim ben sievlilik hayatı yaşadığımı ya da cinsellik falan nereden karistirdinixon anlamadim sizin gozuuzle ben birşey istemiyorum zaten ne kadar meraklısıniz ignelemeye ben sadece birlikte çok iyi vakit geçirdiğimizi evlenince aynı şekilde olacağını sorunun ne olduğunu sordum birisi ypk cinsellik diğer yokvhersryi yasamisiniz zaten lütfen biraz konuşurken dikkat edelim.

Canım erkek arkadaşın evliliği kendine göre bazı nedenlerle ertelemekte haklı ama bu neden "evlilikten korkuyorum evlenince büyü bozulur" olamaz. Ben hiçbir gerçekten aşık erkeğin, aşık olduğu kadınla evlenmekten bu nedenle kaçtığına inanmam. Evet 25 yaşında, 25 genç bir yaş kendisi de uzun bir eğitim hayatı geçirdiği için hemen evlenmek istemiyor olabilir. Çok normal. Ama sen ona hemen evlenelim demiyorsun ki. Sen evleneceğinize yönelik somut bir adım atmak istiyorsun, gerçekten seninle evlenmek istediğini görmek istiyorsun, lafta kalmasın istiyorsun. Bunun için ailelerin tanışması vs bile yeterli. Ama o anladığım kadarıyla hiçbir ciddi adım atmıyor, hep seninle arasında konuşuyor. Annesi bile evlilik için hazır olmadığını söylüyor. Özellikle Facebook olayına hiç anlam veremedim. 25 yaşında bir erkek bundan neden utanır ki? Erkek arkadaşınla bence bu çizgide konuşmalısın. Özellikle çevrenin dolduruşuna gelmeden mantıklı düşünmeye çalış. Benimle evlenmek istemiyorsun gibi suçlayıcı konuşma. Ona zaten hemen evlenmek istemediğini, sizin için somut bir adım atmasını beklediğini söyle. Geleceğimizin ortak olup olmayacağını bilmek istiyorum de çünkü senin de yaşın çok küçük sayılmaz. Üç yıl daha bekleyip terk edilmek var çünkü erkek arkadaşın bana pek güven vermedi. Eğer geleceğinizle ilgili somut bir adım atmazsa kesin bir dille ayrılacağını belirt ve kararını da uygula.

Canım dikkatle okudum mesajını teşekkür ederim önerilerin için gerçekten benim sanırım kararlı almada sıkıntım var

Merhaba canim cocuk 25 yasinda tabiki boyle dusunecek...eger cok seviyorsan bekle sende bu dusunceyi ertele....guzelim birde bunlarin 30unda olup hazir olamayanlari var....usteleme ne yapacaksin :)

Haklısın biraz akisina birakmaliyim sanırım

Israrla bu tavrınızi anlamış değilim ben sievlilik hayatı yaşadığımı ya da cinsellik falan nereden karistirdinixon anlamadim sizin gozuuzle ben birşey istemiyorum zaten ne kadar meraklısıniz ignelemeye ben sadece birlikte çok iyi vakit geçirdiğimizi evlenince aynı şekilde olacağını sorunun ne olduğunu sordum birisi ypk cinsellik diğer yokvhersryi yasamisiniz zaten lütfen biraz konuşurken dikkat edelim.

Ekleme yapmistim:) Ben yazarken dikkat ediyorum, biraz da sen dikkat etsen.

Cevap istemiyor musun iste bu cevabi ! Seven erkek bekletmez. Bekletmesinin nedeni cinsellik yasadiysan evlilik hayati yasadigin icin evlenmeye gerek duymaz. Yasamadiysan bir suru nedeni olabilir. Bir onceki mesajimda eklemistim.

Iki kere iki dort. Sen konunu aciyorsan bende gorusumu yaziyorum. Bana degil erkek arkadasina parla canim.

neden bu sözü cımbızla çektiniz anlamadım konu bu mu şimdi
anlayamıyorum böyle insanları yahu
"gözümü sende açtım"ne demek bilmyor musun sen
kızın ilk sevgilisi ilk herşeyi tatdığı erkek işte bunun nesi garip:19:

ben gözümü onda açtım :18:

ben gözümü onda açtım ne demek?

bende gözümü onda açtım deyince yattınız da ona mecbursun ondan bu kadar bekliyorsun adamda zaten bana mecbur deyip evlenmiyor diye düşündüm
öyle olmasa bıle oyaladığı kesin..

ben olsam ayrılırdım bakalım ne olacak ya gelir ister bi nişan yapılır ya da herkes kendi yoluna daha fazla vakit kaybetme çünkü zaten artık ünide değilsin alternatifin azalıyor belkı senı bır yerde bekleyen doğru insan var ve sen bundan ayrıldığın vakit onu bulacaksın..

belli olmaz

bence rest çek çünkü gel beraber yaşayalım ama evlilik olmaz demesi senın zararına nikahsız olsun ama evlilik hayatı olsun oldu başka?

o benım ilk sevgilim de diyebilirdi ama bu tabiri kullanmış peşine kullandığı smiley da görünce doğal olarak onu beklemeye mecbur olduğu birşey mi yaşadı dıye düşündüm

Ayrıca Sen anlamasan da olur ama ben yıne de açıkladım :34:

velev ki yaşadı
bende yaşadım, iyiki de yaşamışım
sonuçta bu benim hayatım, onun hayatı
kime ne size ne
sizden o konuda cevap istemiyor ki
şu kadınlar kulubünün bu iğneci kızlarını anlamıyorum
konu içeriği seni sarmıyorsa
yapma yorum arkadaşım, çekil daha çok faydan olur
evlenecek olan kişi de doktor yani adam uzmanlık bitsin diyor boru mu bu
size uzaktan ne kadar kolay geliyor dimi
uzmanlık okuyanlar evlenmiyor mu dersiniz şimdi de buna
psikolojide "bireysel farklılık" diye bişey vardır, bilmiyorsanız öğrenin
herkesi aynı kalıba koymayın.

seven erkek asla bekletmez eğer erkek arkadaşınız sizinle ciddi düşünseydi bir söz yada nişan yapabilirdi.....yol yakınken ayrılın derim yoksa sizi maneviyeten sömürecek kusura bakma:19:aynı evde yaşayalım diyor ama evlilik için kariyerini beklemeni istiyor:47:kariyerini tamamlasın seni kesin bırakır alacağını alacak zaten o süre içerisinde boşver bu kişiden ne eş olur nede adam....yol yakınken ayrılın kendinizi kullandırmayın derim ben:16:

bi yuzuk takılmaması için hiç bir problem maddi sıkıntı okul durumu filan yok.. 4 yıl az bı sure degıl bence daha fazla esnek davranmayın karıyer yapmasına evliliğiniz engel değil ayrıca bi meslegı var para kazanabiliyo yani bence evliliğiniz karıyerden daha öncelikli olmalıydı 4 yıllık bi ilişkide..hakkınızda hayırlısı olsun :34:

Kızlar yüzük takılmaması için tek engel maddi durum mu olmalı yani ? Bence olaya çok kadınsal bakıyoruz.
Adamın kendi için uygun gördüğü evlenme yaşı 25 değil demek ki .
Herşey engel olabilir sadece maddiyat değil ki .

Kızlar yüzük takılmaması için tek engel maddi durum mu olmalı yani ? Bence olaya çok kadınsal bakıyoruz.

o zaman beraber yaşamak istemesine de bir engel olmalı evlenmemeyi biliyor ama beraber yaşamaya okey diyor:47:bu ne perhiz bu ne lahana turşusu:20:

maddi durum verdiğim örneklerden sadece bırıydı.. yani ilişki içerisinde herhangi bı problem ne bılym bı engel de yok demek ıstıyorum maddi durum iş durumu da genelde bu bahanelerden bırı oldugu için bunu da ekledim tabii ki sadece maddiyat engel olamaz.. unutmadan... evlenmeyı goze alamadığı yas 25 degıl ama birlikte aynı evde yasamak ıcın uygun olan yas 25 yanı oyle mı ??

maddi durum verdiğim örneklerden sadece bırıydı.. yani ilişki içerisinde herhangi bı problem ne bılym bı engel de yok demek ıstıyorum maddi durum iş durumu da genelde bu bahanelerden bırı oldugu için bunu da ekledim tabii ki sadece maddiyat engel olamaz.. unutmadan... evlenmeyı goze alamadığı yas 25 degıl ama birlikte aynı evde yasamak ıcın uygun olan yas 25 yanı oyle mı ??

Ben öyle birşey vurgulamadım kaldı ki konu sahibi onun böyle bişey teklif etmediğini söylemiş zaten konusunda.

İyi de çocuk gel beraber yaşayalım diye teklif etmemiş konu sahibi öyle dedi.

benim bulunduğum şehire tayinini iste demiş....arkadaş demişki beraber yaşayalım desem sorun yok demiş....evliliği şuan düşünmeyen insan beraber yaşamayıda düşünmez nişan takar bekler doktorasını mı yapıyor neyini yapıyorsa yapar.

Son düzenleme:
bu arada şunu netliğe kavusturayım canım yani gel birlikte yaşayalım evlenmeyelim tarzı bir konusma yapmadı hiç benimle ama ben öyle hissettim çünkü tayin iste diyor yani oraya gitsem benim evim olsa hiç mi biz arada kalmayacağı mantıklı mı ya da gittiğimde evinin her sorumluğunu alıp birlikte vakit geçiriyoruz herşey çok iyi gidiyor evlenincede ne değişecek diyorum büyü kaçar ben korkorm diyor yoksa böyle bir teklif sunmuş değil gel benimle yaşa diye.

Canım bak burada yazmış konu sahibi.

Ama öyle deme evlilik büyük sorumluluk ister , çocuk kafasında ki tarih de evlenmek istiyor bu onunda doğal hakkı değil mi ?
Sonuçta çocuk tek başına yaşamayacak ki kızda kabul etmez ilişkisine öyle devam eder .

Erkek arkadaşınız hangi alanda uzmanlaşıyordu ? anlattınz profil eski erkek arkadşıma okdr benziyorki :)

Son düzenleme:
Ama öyle deme evlilik büyük sorumluluk ister , çocuk kafasında ki tarih de evlenmek istiyor bu onunda doğal hakkı değil mi ?
Sonuçta çocuk tek başına yaşamayacak ki kızda kabul etmez ilişkisine öyle devam eder .

canım sende haklısın ama büyü kaçarda ne demek?doktorası bitince evlenince büyü mü kaçacak?eşimle biz 8 yıl çıktık 4 yıldırda evliyiz12 yıl oldu çok şükür büyümüz filanda kaçmadı....benim takıldığım nokta burası tamam çocuk kötü niyetli olmayabilir ama evlilik yanlısı gibide gelmedi bana:19:yüzük takarsa iş ciddiye binecek belki ozaman daha iyi birisini bulurum diye düşünüyordur:26:

Ben öyle birşey vurgulamadım kaldı ki konu sahibi onun böyle bişey teklif etmediğini söylemiş zaten konusunda.
yok vurgulamadınız ben sizi zan altında bırakmak istemedim yani erkek arkadası ıçın konustum ama msjı okuyunca sıze soylemiş gibi olmuş farkettim..cocuk aynı evde yasayalım dememiş ama evliliğe direndiği gibi birlikte yasamaya direnmeyecek bırıymiş bende buna anlam veremedim .. inşallah haklarında hayırlısı olur..

canım seçim senin hayat senin,öncelikle sen evlenmek mi istiyorsun yoksa onla evlenmek mi istiyorsun ona karar vermen lazım, eğer evlenmek benim için hayatımda mutlaka olması gereken bişey değil evlenmekte ayrılmakta olabilir diyorsan bekle derim, ancak o kadar seneden sonra ayrılmayı göze almıyorsan bence erkek arkadaşınla konuş ona ne hissediyorsan açık açık söyle, eğer erkek arkadaşın ben evlenmek istemiyorum hala diyorsa bence ayrılman senin için en hayırlısı, 25 yaşında bir erkeğin evlenmek istememesini anlarım ancak o erekğin aynı şehirde yaşayalım tayin iste benim bulunduğum şehirde kendine baştan düzen kur demesini anlamam, en azından facebook gibi bir sitede sizin istemenize rağmen neden ilişki durumunu bile değiştirmediğini anlamam, ya da size karşı cinsten evlilik maksadı ile yaklaşan kişileri bu kadar tepkisiz karşılamasını anlamam, ilişkiler iki kişiliktir ve iki tarafında istekleri önemlidir, bir insanın karşısıdaki insanın isteklerini önemsemesi bana göre onun tercih ettiği mobilyaları almaktan ziyade karşısındaki insanın aile yapısını öngörerek hareket etmektir anladığım kadarıyla sizin aileniz arada söz nişan gibi toplumca kabul gören bir resmiyet olmadan senelerce bir erkekle arkadaşlık etmenizi ve onun bulunduğu şehre taşınmanızı anlayışla karşılayacak bir durumda değil, sevgilinizinde bunu düşünmesi şuan hemen evlilik düşünmese bile en azından sizi kaybetmemek ve zor durumda bırakmamak adına ailenizi rahatlatacak adımlar atması lazım bence, hayat sizin yaşam sizin ve erkek arkadaşınız bile olsa kimse sizden kıymetli değil

Back
X