seven erkek boyle mi yapardı ..

cirkinordek1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2015
9
2
1
29
Çok mutsuzum arkadaşlar . Yeni üye oldum buraya bu derdimi paylaşabilecek birilerine ihtiyacım var cünkü.
Terk edildim yaklasık bir ay önce . İlk aşkımdı ben de onun ilk aşkıydım. 3 yıllık ilişkimizi birden bitirdi duygusuzca. Butun ilklerimizi birlikte yasamıstık . Butun yaz boyunca bana soğuk davrandı sürekli hatalarımı gözledi. Ben hep alttan aldım çalışıyor bunalımda diye. Cok kalbimi kırdı üzerine gitmedim. Guvenini kıracak birşey yapmadıgım halde sana güvenmiyorum diyordu surekli. Butun yaz ağlattı saçma sapan davranıslarıyla. En ufak hareketine laf etsem ben suclu oluyordum. Çalıstıgı yerdeki kızlarla asırı samimi oldu istemedim olmasını yine ben suclu oldum. Bana karsı durustmus onlar sadece arkadaaıymıs. Beni çok severdi her istediğime kosardı sahiplenirdi yemek yapardı benim için kusursuz göruyordu her zaman kendisini. Mukemmel sevgiliyi oynamıs bana bunca zaman. Ayrılma sebebi de benmişim benim hatalarım yuzunden olmus . Deli gibi agladım karsısında son kez sarıldım bırakma beni dedim . Cok sıkma dedi sadece . Cok sıkma!.. ve ayrıldıktan 3 gun sonra biriyle sevgilş oldu. Evlilik hayalleri kuruyorlar. İyiki buldu beni dedi cok mutlular. Beni asla aldatmamıs yeni girmiş hayatına o kız. Her gün eriyorum yaptıgım hataları dusunuyorum bunları hakedicek hatalar değildi basit seylerdi. Cok sevmiştim canımın bir parçası koptu gitti onunla beraber. Bir daha aşka sevgiye inanmak cok zor benim için . Gözlerimin içine gülen yuzu hala çıkmadı aklımdan. O son sarılmamızdaki boynunun kokusunu sakladım içime. Hiç geçmeyecek sanki bu acı bu pişmanlık.

Agladiginiz adam bu mu, diye sorarlar adama.
Iliskiye ise elestiri bile getirilemiyor zira tam bir ergen iliskisi gibi duruyor.

Bir de rica ediyorum ya hu Allah rizasi icin birakin su "ilkim"di arabeskligini.
Hatta arabeskligi tamamen birakin n'olur.
Yani yaziyi okurken valla kafamda kanayan gullu slaytlar beliriyor

yalan soyluyor..icten ice o kizi begeniyordu ve senden ayrildigi an kiza yapisti buyuk ihtimal..
Allah baska dert sIkinti vermesin,insani ailesiyle ve sagligiyla sinamasin..elin sunepesi icin uzulme..
gercekten gecicek..belki zaman alicak ama emin ol gececek bu gunler,hatta oyle bir gececek ki iyi ki onunla olmamis diyeceksin..tecrubeyle sabit

Yeryüzünde unutulmaz kimse yoktur. Hani derler ya ben sensiz yaşayamam ölürüm diye. Yaşarsın arkadaş bide güzel unutursun başkasına da aşık olursun. Biraz zaman geçsin diye sabret sadece. Tabi o bu sürede 3 günde bulduğu kızla evlilik hayalleri kursun sen Üzgün geçen günlerine yan. Değmezmis diyeceksin bikaç zaman sonra. sabretmek zordur bilirim ama zaman geçtikçe daha az acir canın. Allah yardimcin olsun

Oy oy bu tarz erkekler bakteri gibi cogaliyor ya.
Kendine iyilik yap kendine odaklan ve takip etme onu, acını çek cunku bir anda bitmez bu acı.

Hahaha doğru soyluyorsun kendimi suan o kliplerde gözunden siyah kanlar akan kız gibi hissediyorum. İlişki ergen ilişkisiymiş sayesinde farketim. O yeni ergen ilişkisine adım atarken ben olgunlasıyorum sağolsun. Umrarım bu acıyı atlatabilirim .

O kızla sevgili oldugunu öğrendikten sonra zaten sukrettim beni sevmeyen böyle bir adamdan kurtuldum diye. Ama henuz atlatamadım yasadıklaeımı cok agır geliyor hepsi. Yasadıgımız güzel gunleri özluyorum sanırım cok guzel anılar sevmek sevilmek. Hiç sevmemiş gibi gitmesi koydu fazlasıyla.

aldatmamışsa da
bunlar epeydir konuşuyor olmalılar ya da arkadaş olmuşlardı
yani çok tuhaf 3 gün sonra birini bulup
o derece iyiki buldu vs demek

yapmazdı

Senelerini verirsin saniyeler içinde bitirirler..
Erkek milletine güvenilmez..

Belki de seninki biraz hirsa dönüşmüştür kendini yoklasana.
Baskasiylaolmasi ni kendine yediremiyorsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…