• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seven erkek boyle mi yapardı ..

3 gunde kimse sevgili bulup evlilik hayalleri kurmaz aman bosver gitsin emin ol gunu gelecek iyiki bitmis diyeceksin sadece bi kac ay sabretmen gerekir borsver ne hali varsa gorsun sana bunu yapan onada yapar ya da bir gun sert kayayay carpar baska kizda ona aynisini yapar salla gutsin

3 gunde kimse sevgili bulup evlilik hayalleri kurmaz aman bosver gitsin emin ol gunu gelecek iyiki bitmis diyeceksin sadece bi kac ay sabretmen gerekir borsver ne hali varsa gorsun sana bunu yapan onada yapar ya da bir gun sert kayayay carpar baska kizda ona aynisini yapar salla gutsin
Kendime uzuluyorum boyle bos bir insanı sevdiğim için . Zamanla kırılmıs gururum iyileşir umarım unuturum butun acılarımı. Tesekkur ederim :)

Bu adam zaten bitirmek icin icin once zemin hazirlamis.. Sonrada bitirmis..bu kizda onceden varmis.. 3 gunde olmaz boyle bir iliski..sen uzulme biri giderse daha iyisi gelir ins. Bolca dua et..
En iyisi olduguna inandırmısti beni. Baska birisine yeniden guvenmek için cok erken ama insallah hayırlı bir insan çıkar karşıma .

En iyisi olduguna inandırmısti beni. Baska birisine yeniden guvenmek için cok erken ama insallah hayırlı bir insan çıkar karşıma .
Biz kadinlar bazen boyleyiz.. Guvendik mi yelkenler suda.. Halbuki bu devirde babana bile guvenme demisler.. Bu devirde biz evli oldugumuz heriflere tam guvenmiyoruz..bu adam bahane bulmus ve gitmis.. Bi kac zaman sonra unutacaksin guluP gececeksin...

Çok mutsuzum arkadaşlar . Yeni üye oldum buraya bu derdimi paylaşabilecek birilerine ihtiyacım var cünkü.
Terk edildim yaklasık bir ay önce . İlk aşkımdı ben de onun ilk aşkıydım. 3 yıllık ilişkimizi birden bitirdi duygusuzca. Butun ilklerimizi birlikte yasamıstık . Butun yaz boyunca bana soğuk davrandı sürekli hatalarımı gözledi. Ben hep alttan aldım çalışıyor bunalımda diye. Cok kalbimi kırdı üzerine gitmedim. Guvenini kıracak birşey yapmadıgım halde sana güvenmiyorum diyordu surekli. Butun yaz ağlattı saçma sapan davranıslarıyla. En ufak hareketine laf etsem ben suclu oluyordum. Çalıstıgı yerdeki kızlarla asırı samimi oldu istemedim olmasını yine ben suclu oldum. Bana karsı durustmus onlar sadece arkadaaıymıs. Beni çok severdi her istediğime kosardı sahiplenirdi yemek yapardı benim için kusursuz göruyordu her zaman kendisini. Mukemmel sevgiliyi oynamıs bana bunca zaman. Ayrılma sebebi de benmişim benim hatalarım yuzunden olmus . Deli gibi agladım karsısında son kez sarıldım bırakma beni dedim . Cok sıkma dedi sadece . Cok sıkma!.. ve ayrıldıktan 3 gun sonra biriyle sevgilş oldu. Evlilik hayalleri kuruyorlar. İyiki buldu beni dedi cok mutlular. Beni asla aldatmamıs yeni girmiş hayatına o kız. Her gün eriyorum yaptıgım hataları dusunuyorum bunları hakedicek hatalar değildi basit seylerdi. Cok sevmiştim canımın bir parçası koptu gitti onunla beraber. Bir daha aşka sevgiye inanmak cok zor benim için . Gözlerimin içine gülen yuzu hala çıkmadı aklımdan. O son sarılmamızdaki boynunun kokusunu sakladım içime. Hiç geçmeyecek sanki bu acı bu pişmanlık.
Şuan acı duyman normal zamanla geçecek ama karşındaki insan eğer seni sevseydi zamanında ona yanlışlar da yapmış olsan bunu gündeme getirip aranızda halletme yoluna giderdi ki onun amacı bahanelere sığınıp aklınca vicdanını rahatlatip olmuyor dusuncesıyle bu ilişkiyi sonlandirmakmis bence sukretmelisin böyle biri hayatından çıktığı için

Şuan acı duyman normal zamanla geçecek ama karşındaki insan eğer seni sevseydi zamanında ona yanlışlar da yapmış olsan bunu gündeme getirip aranızda halletme yoluna giderdi ki onun amacı bahanelere sığınıp aklınca vicdanını rahatlatip olmuyor dusuncesıyle bu ilişkiyi sonlandirmakmis bence sukretmelisin böyle biri hayatından çıktığı için
Evett aynen oyle cok iyi ozetlemissin . Vicdanı o kadar rahat ki suan butun yuku benim uzerime yıkıp sıyrıldı herseyden.

Evett aynen oyle cok iyi ozetlemissin . Vicdanı o kadar rahat ki suan butun yuku benim uzerime yıkıp sıyrıldı herseyden.
Boşver tatlim ilahi adalet denen birsey var o istediği kadar vicdanının rahat olduğunu düşünsün ve unutmaki yaşadığımız hicbirsey sebepsiz değil ,suan bu olaylardan okadar ders çıkarmışsindir ki karşına biri çıkacak olsa aynı davranışları sergilemezsin daha temkinli olursun

canım öncelikle hata yaptığını düşünmeyi bırak.ne hataları kabul edip sorunlarını çözmeye çalışanlar var.biz onlara seven ,ilişkisi için çabalayanlar diyoruz.seni zaten bırakacaktı çünkü şimdiki kızı kafaya koymuştu .yolunu yaptı, seni suçladı sonra da senden ayrıldı.valla duvar yazısı yapıp her yere asasım var artık bunu seven insan çabalar bahane üretmez.o karakterdeki adamdan o kıza da hayır gelmez ama bırak ne hali varsa görsün.şuan olay yeni üzülmen normal.daha ikinci üçüncü kim bilir kaçıncı kez sevmelerin olacak.ruhuna acı çektirmeyi bırak kendini topla.hobi edin .her gün biraz daha az aklına gelecek bir gün bakacaksın eskisi kadar acıtmıyor unutmaya başlamışsın.

Hayırlısı böyleymiş demek ki bence bi erkek icin bu kadar üzülmene degmez. Belki ilerde mutsuz bi yasantınız olucaktı da suanda Allah seni o pislikten kurtardı. Beterin beteri vardır canım. Şükretmelisin.

O da vicdanını öyle temizliyor.Çamuru size atmış. Siz hatalı falan degilsiniz.İlişkinin bitmesinde kendinizi suclayin diye böyle bir karaktersizlik yapmış. Çünkü kalıplarının adamları değiller ,yüzleri tutmuyor başkasına aşık olduklarını söylemek.. .. Ha ne olacak pisman olup gelecek kesinlikle kabul etmeyin.. Çünkü bir defa ayrılık girdi araya ve hiçbirşey eskisi gibi olmaz. Artik hep şüpheyle bakacaksiniz.. Ve o bir daha defalarca aldatacak. Atlatacaksiniz ,acınızı da korkmadan yasayin. Bazen acı çekmek de iyidir olgunlastirir. Herşeyde vardır bir hayır.Bol dua edin.

Eklentiler

• FB_IMG_1443323261901.webp
    FB_IMG_1443323261901.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 150
O da vicdanını öyle temizliyor.Çamuru size atmış. Siz hatalı falan degilsiniz.İlişkinin bitmesinde kendinizi suclayin diye böyle bir karaktersizlik yapmış. Çünkü kalıplarının adamları değiller ,yüzleri tutmuyor başkasına aşık olduklarını söylemek.. .. Ha ne olacak pisman olup gelecek kesinlikle kabul etmeyin.. Çünkü bir defa ayrılık girdi araya ve hiçbirşey eskisi gibi olmaz. Artik hep şüpheyle bakacaksiniz.. Ve o bir daha defalarca aldatacak. Atlatacaksiniz ,acınızı da korkmadan yasayin. Bazen acı çekmek de iyidir olgunlastirir. Herşeyde vardır bir hayır.Bol dua edin.

Tamamiyle katılıyorum. Sen kendini suçla diye yapıyor. Sen bunlarla kafanı yorarken o bitirme zeminini hazırlarken bir yandan da diğer kızla görüşüyordur canım. Kimse üç gün içinde biriyle birbirini bulup başlayamaz. Kaldıki sevgilisinin kıskançlıkları yüzünden bittiğini iddia eden sevgili. Bu durumda sana duyguları hala yoğun olması gerekirdi...

Bu cesaretsiz ve iki yüzlü erkeklerin, erkekliklerini tehlikeye atmamak için uyguladıkları bir yöntemdir. Her 10 genç kızdan 7 sinin başına gelmiştir. Hatta konuyu şimdi ofiste okudum. İki kişinin de başından aynısı geçmiş.
Yaşlar genç olsa gerek, hayaller büyük, o yüzden duygular yoğun. Atlatırsın canım merak etme. Dikkatini farklı yönlere yoğunlaştır..

ay karektersiz
üç gün içinde bulmadı bence o sevgiliyi . senden soğuma nedeni o kızdı
saçma sapan bahanelerle seni avuttu . o kızla sağlama alıncada işi seni bıraktı
pislik ya inşş boynuzlanır görür gününü o adam .

bir daha bir üye "ilkimdi benim" yazarsa, kör bıçağı elime alıp koşacağım.
çok mu türk filmi izliyorsunuz, anlamadım.
ve ayrıca tüm ilkleri eşekler kovalasın.

konu sahibi gururlu olun.
ilki sonu yok bu işin
bir kişi ya doğru insandır ya da değildir.
sevgi bitmişse bitmiştir. ağlayarak, yalvararak tekrar kendinizi sevdiremezsiniz ve hatta iyice nefret ettirirsiniz.
kendinizi çekin ve zaman bırakın.
hep yazıyorum yine yazacağım aşk acısından ölen kimse yok.
ölünseydi ben şu an bunları yazıyor olmazdım.
beyniniz oyun oynuyor size, karşınızdaki kişiyi büyütüyorsunuz gözünüzde.

bir daha bir üye "ilkimdi benim" yazarsa, kör bıçağı elime alıp koşacağım.
çok mu türk filmi izliyorsunuz, anlamadım.
ve ayrıca tüm ilkleri eşekler kovalasın.

konu sahibi gururlu olun.
ilki sonu yok bu işin
bir kişi ya doğru insandır ya da değildir.
sevgi bitmişse bitmiştir. ağlayarak, yalvararak tekrar kendinizi sevdiremezsiniz ve hatta iyice nefret ettirirsiniz.
kendinizi çekin ve zaman bırakın.
hep yazıyorum yine yazacağım aşk acısından ölen kimse yok.
ölünseydi ben şu an bunları yazıyor olmazdım.
beyniniz oyun oynuyor size, karşınızdaki kişiyi büyütüyorsunuz gözünüzde.

hay agziniza saglik:)

Aşka falan inanma zaten.Bende burda sıkıntı anlatmıştim.Çoğu tabi beni suçlamıştı.Beni sevdiğini söyleyen adam ben kararsızım diye ayrildiktan iki gün sonra başka kıza gitmişti.Konuşmak istedim geri dönmedi.Aşk gurur dinlemezki,ben sevsem bana en ağır hakaretler edilmiş olsa bile o acıya dayanamam geri dönerim.Hiç kimseye haddinden fazla baglanmayacaksın,sende üzülme,üzülmeye değer biri değilmiş

Back
X