• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seven erkek boyle mi yapardı ..

Senin hatalarin yuzunden oldugunu sanmiyorum. Zaten aklinda baskasi varmis sana da kulp takmis gibi geldi. Degmez oyle biri icin. Kokusunu hapsettim gibi duygusalliklara da girmeni onermem. Bosanmadan daha evden ayrilmadan once kendimi duygusallikla kandirip esimin gomlegini kokluyordum. Su an umrrrrrrrrrrrumda bile degil. Kokusu da onun olsun. Bize kotuluk edenlerin kokusuyla kendimize ask oyunu kurmanayi ogrenmeliyiz sanirim. Hayat daha acimasiz gercekci bir sey. Toparlan kendine gel ve sarildiginda 'Daha sıkı sarıl' diyen birini buldugun gun onun kokusunu hapset..

Ay sekerim unut gitsin yaa. Sana başka adam mı yok. Sevgilisiyle ayrilir bi muddet sonra sana donmek ister. Tekmeyi basarsin. Intikam da almis olursun. Yaaa lütfen su erkekleri gozunuzde buyutmeyin yaa. Senin daha iyisini bulacağından eminim. Ilk basta zor unutmak biliyorum ama sonra iyiki ayrilmisiz, zamaninda bu maymuna mi uzulmusum ben yaaa diyor insan :)

demekki oyuncu erkeklerin geneli böyle.. benim pislik de böyleydi.. çiçekler çikolatalar. mükemmel erkek. gözümü boyamis. keşke hep öyle kalsaydi diyor insan.. çok yandı içim hâlâ da yanıyor. biliyorum geçecek. sende böyle düşün geçecek neler geçmedi ki??

Ay sekerim unut gitsin yaa. Sana başka adam mı yok. Sevgilisiyle ayrilir bi muddet sonra sana donmek ister. Tekmeyi basarsin. Intikam da almis olursun. Yaaa lütfen su erkekleri gozunuzde buyutmeyin yaa. Senin daha iyisini bulacağından eminim. Ilk basta zor unutmak biliyorum ama sonra iyiki ayrilmisiz, zamaninda bu maymuna mi uzulmusum ben yaaa diyor insan :)
Maymuunn haahha boyle düsününce rahatlıyo insan :KK70:Zor canım aynen geri dönse asla kabul etmem iyiki ayrılmısız diye düşünmeye basladım cunku. Sırada ben bu maymun için mi uzulmusum kısmı var zamana bıraktım o gun de gelicek insallah.

Bak sen boşu boşuna hatalara takıyorsun.Kalp ne derse odur.İstersen mükemmel ol sevilmeyince sevilmezsin bu kadar basit.Düşünmeyi bırak ve hayatına bak.Çok saçma bi teselli cümlesi gibi geliyor bu işler nasip işi.Gerçekten de öyle seni sevseydi zaten bırakmazdı.Seni de başkaları sevecek unutup gideceksin

[QUOhiçbir rkinordek1, post: 42765245, member: 707233"]Çok mutsuzum arkadaşlar . Yeni üye oldum buraya bu derdimi paylaşabilecek birilerine ihtiyacım var cünkü.
Terk edildim yaklasık bir ay önce . İlk aşkımdı ben de onun ilk aşkıydım. 3 yıllık ilişkimizi birden bitirdi duygusuzca. Butun ilklerimizi birlikte yasamıstık . Butun yaz boyunca bana soğuk davrandı sürekli hatalarımı gözledi. Ben hep alttan aldım çalışıyor bunalımda diye. Cok kalbimi kırdı üzerine gitmedim. Guvenini kıracak birşey yapmadıgım halde sana güvenmiyorum diyordu surekli. Butun yaz ağlattı saçma sapan davranıslarıyla. En ufak hareketine laf etsem ben suclu oluyordum. Çalıstıgı yerdeki kızlarla asırı samimi oldu istemedim olmasını yine ben suclu oldum. Bana karsı durustmus onlar sadece arkadaaıymıs. Beni çok severdi her istediğime kosardı sahiplenirdi yemek yapardı benim için kusursuz göruyordu her zaman kendisini. Mukemmel sevgiliyi oynamıs bana bunca zaman. Ayrılma sebebi de benmişim benim hatalarım yuzunden olmus . Deli gibi agladım karsısında son kez sarıldım bırakma beni dedim . Cok sıkma dedi sadece . Cok sıkma!.. ve ayrıldıktan 3 gun sonra biriyle sevgilş oldu. Evlilik hayalleri kuruyorlar. İyiki buldu beni dedi cok mutlular. Beni asla aldatmamıs yeni girmiş hayatına o kız. Her gün eriyorum yaptıgım hataları dusunuyorum bunları hakedicek hatalar değildi basit seylerdi. Cok sevmiştim canımın bir parçası koptu gitti onunla beraber. Bir daha aşka sevgiye inanmak cok zor benim için . Gözlerimin içine gülen yuzu hala çıkmadı aklımdan. O son sarılmamızdaki boynunun kokusunu sakladım içime. Hiç geçmeyecek sanki bu acı bu pişmanlık.[/QUOTE]
Sen hicbir hata yapmamışsin o birini bulmuş sadece kendini o .... hiç üzme. .

Maymuunn haahha boyle düsününce rahatlıyo insan :KK70:Zor canım aynen geri dönse asla kabul etmem iyiki ayrılmısız diye düşünmeye basladım cunku. Sırada ben bu maymun için mi uzulmusum kısmı var zamana bıraktım o gun de gelicek insallah.

Ama gerçekten de oyle ya. Seninkine benzer bi salağa yıllarım gitti. Simdi düşünüyorum da daha iyisi olacagi icinmis bu terkedilmeler. O gun gelince anlarsin fistik ;) aslinda icimizdeki sevgi olmuyor biliyor musun. Aliskanlik oluyor. Yillarin verdigi aliskanlik. Ve hirs!! Nasil hemen birisini bulur hırsı. Aslinda sen onu degil kendini seviyorsun ve sana yapilanlari hazmedemiyorsun.. ilerde anlarsin belki. Bu tavsiyeme kizanlar olabilir ama civi civiyi söküyor .. sen de bos bos durma. Biraz kafan dinlenince biriyle gorusme firsatin olursa geçici bile olsa degerlendir. Haa bak sevgili ol demiyorum ama görüş birisiyle mesafeli. . Zamanla eski sevgiliye de baktikca stalkladikca icin soguyacak. Yaptigi kotu seyleri gördükçe. Basima benzer olayy geldigi icin söylüyorum. Inan mutlu olamiyorlar. Ah almak cok fena. Hele de seven bi kadinin ahını almanin ne demek oldugunu izleyerek gorursun. Huylu huyundan vazgecmez. Sana yaptigini simdikine yapar. Ondan ayrilirsa bir baskasina yapar. Çünkü o potansiyeldir. Ve o potansiyel senin eskisinde var. Icini ferah tut. Kendinde de minik degisiklikler yap sac boyatmak gibi makyaj degistirmek gibi. Bol bol bakim yap spor yap. Ozguvenini yerle bir eden bu adami kendini daha da guzel hissederek alt et. ;)

Back
X