• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seven erkek nasıl anlaşılır? hoşalnılan erkeğe bir kız açılmalımıdır?

açıkcası her hareketinden belli ediyor seven erkek. en öküzünden tutun, en anlayışlısına kadar. karakter yapısı hiç fark etmiyor bu durumlarda. duygusal ve ilgili oluyorlar. bunun aksini iddia eden insanlar da olabilir tabii ama ben hayatımda her daim böyle gördüm. farklı davrandıkları belli oluyor. bir de sık sık arayıp konuşuyorlar. en belirgin özellikleri bunlar benim için.

Kızın etrafında çok dolanmalar.
Kıza abuk sabuk muhabbet açmalar.
Komik olsun olmasın espiri yapmalar.
Kızın sevdiklerini öğrenip onları alıp getirmeler.

açılma konusuna gelirsek, damdan düşer gibi söyleme. bazen açılmaya bile gerek kalmıyor bence o en güzeli karşılıklı hoşlandığınızı anlıyorsunuz ve o öyle gidiyor. emin olmadan açılma derim.

açılma konusuna gelirsek, damdan düşer gibi söyleme. bazen açılmaya bile gerek kalmıyor bence o en güzeli karşılıklı hoşlandığınızı anlıyorsunuz ve o öyle gidiyor. emin olmadan açılma derim.

Bence emin olsa da açılmamalı kadın.
Erkek adım atınca daha güzel oluyor.

Seven erkek gözünün içinden belli eder kendini zaten. :16:
Bence kız açılmamalı uğraşmamalı.
Zaten ilişkinin ilerleyen dönemlerinde yeterince bir taraflarını kaldırıyoruz.
Bari başlarda süründürelim de en baştan havalanırsa önüne geçilmez, çekilmez valla. :27:

şu sakın açılma ,bekle o açılsın söyleme sakın falan fistan diyenlere sesleniyorum. ya tabiki söylesin ,söylicek sevdigini söylemekten güzel ne var içinde tutsun da dert mi edinsin kendine . benim de şu ana kadar söylediklerim olmuştur bi zararını da görmedim yani. aşalım bence artık bazı tabuları. yok egosu şişer ,yok seni sonradan ezer falan ne saçma ya sırf ben açıldım diye beni ezicek öyle mii yok canımm alnını karışlarım ben o adamın ya ben onu sevmişim seçmişim bi de şımarcak ha..

söyle bebişim sen seviyosan gençligini tüketme eger duygularının karşılıgı varsa ne ala mutlu mesut bi beraberligin olur .eger yoksa yine ne ala bu sefer beni sevmeyen adamı ben niye seviyim der kolaylıkla unutursun. iki durumda da kazanan sensin. şu anki belirsizlikten iyidir dimi netlik dürüstlük. cesaretli bi kadın/kız ol ..

açıkcası her hareketinden belli ediyor seven erkek. en öküzünden tutun, en anlayışlısına kadar. karakter yapısı hiç fark etmiyor bu durumlarda. duygusal ve ilgili oluyorlar. bunun aksini iddia eden insanlar da olabilir tabii ama ben hayatımda her daim böyle gördüm. farklı davrandıkları belli oluyor. bir de sık sık arayıp konuşuyorlar. en belirgin özellikleri bunlar benim için.

yorumun için teşekkür ederim öncelikle.ama bu senin yazdığın gruba girmiyor galiba :(.konuşmuyor.ama bakıyor.çalıştığım yere geliyor.ama yüzüme bakmıyor.ama uzaktan olunca bana bakıyor.yoksa ben mi büyütüyorum gözümde?o benden hoşlanmıyor mu?

Kızın etrafında çok dolanmalar.
Kıza abuk sabuk muhabbet açmalar.
Komik olsun olmasın espiri yapmalar.
Kızın sevdiklerini öğrenip onları alıp getirmeler.

yok o böyle değil.sessiz birisi.aslında birbirimize mesafeliyiz.sadece bakışma var.ilerisi yok.belkide ben kafamda büyütüyorum o benden hoşlanmıyordur.

neyse kızlar hayırlı kandiller sizlere.uykum açılsın diye yorumlara bakmak için gelmiştim.teşekkür ederim sizlere yorumlarınız için.allah dualarımızı kabul etsin.hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah bütün bekarlarımızı amin.evlilerimize de rabbim yuvalarının huzurlarını artırsın amin.

O da aynı şeyi düşünüyor olabilir. Mesela sen onun için "bana bakıyor" diye düşünüyorsun ama senin bakışlarını yakaladığı için o da senin hakkında aynı şeyi düşünüyordur belki. "Bu kız sürekli bana bakıyor, demek ki benden hoşlanıyor" diyebilir.

Bu bakışma olayını çook eskiden ben de yaşadım. Sandım ki o da benden hoşlanıyor, hoşlanmasa bana bakmaz dedim. Ondan teklif bekledim ama bi gelişme olmadı. Fakat sürekli bakışıyorduk. Beni umutlandırıyordu, vs..

Nitekim bu iş çok uzayınca en yakın arkadaşlarım (benden habersiz bi şekilde) durumu ona anlatmışlar ve cevap olumsuzdu. Üstelik de "ben biraz düşüneyim" diye kendini naza bile çekmiş.

Neyse, velhasıl dikkat et derim. Keşke karşılık alamayacağımız insana aşık olmasak.

Back
X