seven erkek sizce aramadan,konuşmadan yapabilir mi?

hiramaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
87
8
48
İstanbul
sevgili koca sözlü nişanlı farketmez seven bi erkek 1 ay hiç görmeden konuşmadan sesini duymadan yapabilir mi ya

saçma sapan bişeyi gurur meselesi yapıp , bunu bukadar uzatabilir mi yoksa benmi sevildiğimi sanıyorum

yada uzun ilişkilerde bu böylemi oluyo ilk zamanlar küslüğe sadece bikaç saat dayanabiliyoken aradan yıllar geçince bi ay sesini duymamak bi eksiklik olmuyomu hayatlarda?

beraberken herşey mükemmel ilgi övgü on numara ama küslüğün bu kadar kanlı bıçaklı olması normalmi ölüyorum desem bi bardak su vermicek adam ya ama sorsan dünyada

ondan daha çok seven yok sorsan sevgi anlayışlarımız farklı o ölümüne biz yüzesyel.. hadi ordan

şimdi kazara aramaya kalkarsa dicemki vala kusura bakma kardeş beni sensizliğe sen alıştırdın sensizde zaman geçiyo ölede geçiyo bölede geçiyo...

Canım bende aynı konudan sıkıntılıydım bir kaç ay öncesine kadar. Saçma sapan küslüklerimiz günler sürüyordu. 1 ay kadar uzun olmadı tabi. Rekorumuz 8 gün :) artık sabrım taşmıştı. Gerçekten bu tarz şeyleri kaldıramayacak bir kişiliğe sahibim. Son kavgamızda bu durum ayrılığa kadar gitti.biz hiç ayrılmamışta bir çiftiz. Gerçi ayrılık dediğimde 1 saat sürmüştür. Sevgilim çok aradı sinirden telefonunu bile kırmış. Bu son küslüğümüz oldu ve bir daha böyle birşey olmaması için uyardım onu. Kaldıramadığımı söyledim. Şükürler olsun bu sorunu çözdük. Artık kavga etsekte küslük olmuyor. Gerçi çok kavgamızda yok. Huzur içinde yaşıyorum ilişkimi ve çok mutluyum.

Bana da ilişkilerde bu tarz küslükler çok saçma geliyor. İnsanı çok yıpratıyor. 1 ay gerçekten çok uzun bir süre. Ben kesinlikle çıldırırdım sinirden. Canım kaybetme korkusu yaşat. En iyi yöntem bu. İnan bana başka türlü bu sorunu çözmen mümkün değil. O şimdi diyor ki aradan ne kadar zaman geçse de o benim. O yüzden bu kadar rahat.

değil 1 ay 1 gün bile zor geliyor bana.. canm ya konuş açık açık derdin ne senin de bee

oooo bizdede ne telefonlar kırıldı ne ayrılıklar ne barışmalar biz inat ve gururlarımız yüzünden iki yıl ayrı kaldık ya var mı ötesi?

daha kaybetme korukusu nasıl yaşatılır bilemiyorum ama yapıcam bu sefer mesela numaramı deiştiricem aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyen kadının sesi kulaklarında çınlasın istiyorum ayy çok sinirliyim ya o yayılmış tv izliyodur muhtemelen çünkü dediğin gibi nasolsa ben burdayım yani biyere gittiğim yok
nese sizin aşmanıza çok sevindim canım allah nazardan saklasın.

değil 1 ay 1 gün bile zor geliyor bana.. canm ya konuş açık açık derdin ne senin de bee

normalide odur zaten ok her ilişkide kavgalar anlaşmazlıklar var ama bide küs olmanında bi adabı var ya çocukmusun bi ay nedemek

bikere sen bi erkek olarak, namusunu emanet ettiğin kadını bir ay kendi haline bırakma cesaretini nasıl gösterebiliyosun

ne yer ne içer nerde gezer hastamı öldümü yani merakdamı etmiyosun

aramam canım ben daha hayatta aramam

canm çok haklısın da o seni aa bu beni seviyo ayrılamaz diye boşlamış olabilir...şımarıyo bunlar hemen

Canım durum işte bu. Ne yaparsa yapsın sen bıraktığı yerdesin. Bir darbe yemesi lazım ki aklı başına gelsin. Bu erkekler maalesef bizim gibi değiller. Öyle rahatlar ki. Şimdi belki de kendince sana ders veriyor. Numaranı değiştirmek gerçekten doğru bir hamle olabilir. Sonuçta sana ulaşmak isteyen bir şekilde ulaşır. Birazda sürünmesi lazım. Ayyyy çok sinirleniyorum böyle şeylere. inş en kısa zamanda bu sorununuzu çözersiniz. Gerçekten insan sinirden çıldırcak hale geliyor.

Şiddetle desteklemiyorum düşünceni.. Numaranı değiştirirsen daha üzücü şeylere sebep olabilir.. Evet erkekler neden bu kadar rahat çözebilmiş değilim ben de.. sadece şundan eminim, birşeylerle uğraşınca arkadaşlarıyla beraberken falan akıllarının ucundan geçmiyor.. biz olsak buluşunca dostlarla onları anlatır dert yanarız üzülürüz yahut sevinç paylaşırız.. ama onlar böyle değil.. Eğer ararsa tavrını koy tabi ki... 1 ay ne demek yaaa abartmasın o da

vala ben şunu anladınki bi erkeğe %100 güven vermiceksin heran ellerinin arasından uçup gidiceğini düşünücek

tabi parmağında nişan yüzüğü varken bunuda nasıl yapıcaksın ayrı konuda

hakkaten şımarıyolar ve çok rahatlar yaradılışlarımız farklı bikere

ben hiç sevgilim benle bi ay nası küs kalabiliyo diye sinirden tepinen erkek görmedim mesela

ilginç yanii

1 ay mi? Bu ne rahatlik ne gamsizlik?
Tamam insan küsebilir ama bir ay küslük olmaz ki, o resmen ayriliktir artik.
Ben senin yerinde olsam hayatima bakardim, her geri geldiginde seni oldugun gibi yerinde bulan biri, buna güvendigi icin rahatca yasiyordur.
Gecen hergün ömürden, neden böyle birini bekleyerek birgün daha geciresin ki?
Yani insan hic mi merak etmez, hic mi özlemez, onun bu yaptigi gamsizlik, vefasizliktir.
Dedigim gibi hayatina bak, kim bilir belki o kendine coktan yeni bir hayat kurmustur, sen yine bekliyesin ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…