seven erkek gerçekten mücadele eder mi?

Valla benimle oynarsa ölümlerden ölüm beğensinler

Hayat öyle olmuyor, bu dünyayı adil mi sanıyorsunuz? Hadi siz ayrılmaya kalktınız tehdide kadar gidenleri duymadınız mı? Çocuk olunca onu kullanıp mağdur edenleri? Filmler, haberler? Çok ama çok zor. Tek kadının güçlü olması da yetmez bazen. Yaklaşmamak lazım.

Seven erkek sırf annesi için sevdiği kadından vazgeçer mi siz söyleyin. Abisi vazgeçti buda vazgeçer mi. Yarıyolda bırakılmaktan korkuyorum .bu arada sevgilimle ikimiz iyi anlaşıyoruz ama ailesinden emin değilim (3 yıldjr sevgiliyiz) yardım
bklyroum

vazgecer. ben olsam guvenmezdim ve ayrilirdim.

Sevgiliniz degil de siz güven vermiyorsunuz.
Batili batiliyla dogulu doguluyla evlenmis te siz zinciri kırmış olmayacaksınız....Çoğu külturden insan yönlere göre seçim yapmiyor ya da ırka....Ama basta dürüst olmamanız suan problem olmuş,kabul etmeseydiniz! iliski devam etmeyecek sevgilinizde ailesiyle bu tur bir beklentiye girmeyecekti...Yani başlıkta ki seven erkek mucadele eder mi sorusunu sizin icinde sevgiliniz sorguluyordur....zor yine de kolay gele...

Şimdi kabul bile etse evlenince değişir o işler yavaş yavaş ay gidelim kalalım yok onlar gelsin kalsın şu oldu bu oldu hadeee aynı eve ana kuzusu belli çok çekersin yol yakınken dön

Hayat öyle olmuyor, bu dünyayı adil mi sanıyorsunuz? Hadi siz ayrılmaya kalktınız tehdide kadar gidenleri duymadınız mı? Çocuk olunca onu kullanıp mağdur edenleri? Filmler, haberler? Çok ama çok zor. Tek kadının güçlü olması da yetmez bazen. Yaklaşmamak lazım.

Ama çok minnoş bi insan (maşallah diyelim) 3 yıl oldu ne küfür ne hakaret ne tehtit hiç bişeyini görmedim sinirlenince bile sesi yükselmiyor. Sadece aile baskısına yenik düşebilir. Aklı çelinebilir

Şimdi kabul bile etse evlenince değişir o işler yavaş yavaş ay gidelim kalalım yok onlar gelsin kalsın şu oldu bu oldu hadeee aynı eve ana kuzusu belli çok çekersin yol yakınken dön
Benimde aklıma öyle geliyor. Kadın çocuklarını hep dışarıya yollamış okusunlar diye. Şimdi mi aynı evde yaşamaya merakı çıktj. Madem çok düşkündü niye biricik oğlunu yanından ayırmış.

Benimde aklıma öyle geliyor. Kadın çocuklarını hep dışarıya yollamış okusunlar diye. Şimdi mi aynı evde yaşamaya merakı çıktj. Madem çok düşkündü niye biricik oğlunu yanından ayırmış.
Hep öyle olmuyor mu zaten bi kız çıktı mı oğulları kıymete biniyor el kızı ya adı üstünde onlarda biricik ogluslari ya normalde yüzüne bakmazlar evlenince kıymete biner hele oğlan da anaciysa seyireyle cümbüşü baş edilmez bişey desen anam o benim anam a bağlarlar ki burdan seninki şimdiden öyle görünüyor

adam kendine hayat arkadaşı değil anasına hizmetçi arıyor,
seven erkek sevdiğiyle evlenip aynı evde başbaşa bir ömür geçireceği, işten gelince güzel bir yemek yiyip uzanıp sohbet edeceği, özgürce sevişeceği günleri hayal eder,
ailesiyle yemek yiyip, karısı sülalesine çay çekirdek servisi yaparken ayağını uzatıp tv izleyeceği, gece odaya girip en sessizinden bir yorgan altı sevişmesi yapıp karısının utana sıkıla banyo yapmasına seyirci kalacağı bir evliliği değil.

Ama çok minnoş bi insan (maşallah diyelim) 3 yıl oldu ne küfür ne hakaret ne tehtit hiç bişeyini görmedim sinirlenince bile sesi yükselmiyor. Sadece aile baskısına yenik düşebilir. Aklı çelinebilir

Evlilik farklı bir olgu, o aileyle de evleneceksiniz. Hadi görüşmediniz diyelim bir müddet sonra ya da soğuk yaptınız aileye, size yansıyacak. Eşiniz sen ailemi hiçbir zaman benimsemedin diyecek. Birlikte yaşayalım mı diye teklifle gelen erkek minnoş olamaz bence. Sınırını çizemiyor ki bunu teklif edebilmiş. Bilmiyorum ama bence arkanıza bakmadan kaçın.

şimdi he he der sonra ailesi başına ekşir. ayrılman en mantıklısı.

İyi geceler kızlar benim büyük bir sorunum var. Erkek arkadaşım doğulu ve annesi çok fena birisi yani baskım bir karakter bende aynı şekilde baskınım. Yani kadınla aramızda bi nevi çatışma olacağını düşünüyorum her ne kadar görmesem de. Neyse asıl konudan bahsetmek istiyorum. Daha öncede benzer bir konu açmıştım zaten. Erkek arkadaşım evlenince ailesi ile aynı evde yaşamamı istiyor. Ben başta ısrarları üzerine onu kaybetmemek. İçin kabul etmiştim. Ama sonra düşündüm binkez öleceğine bir kez öl daha iyi dedim mantığımı devreye soktum. Ben kabul etmiyorum ayrı evi deidm. Ayrı daire olursa olur alışkın değilim dedim (bu arada ben türküm.) bizde aileler çocuklarının mutluluğunu daha çok önemsiyorlar kararlarına saygı duyarlar evlatlarının sizin gibi değil dedim. Bu daha anlattıklaırm anlatmadığım bir sürü ağır şeylerde söyledim
Neyse bu annemi istmiyosun yok sayıuosun onu dedi .bende anneni istemiyor diye niye algılıyosun olayı sadece temelli aynı evde yapamam dedim. İstedikleri kadar gelip kalsınlar ama aynı ev olmaz dedim. Kararın kesinmi dedi evet dedim. Neyse ayrılacaktım kafaya koymuştum. Bu duygusala bağladı seni. Şöyle sevdim böyle sevdim filan. Konuşmayı sürdürmeye çalıştı gene eski halimize döndük düzeldik. Ama konu hala çözüme kavuşmuş değil. Bunun annesi abisini de istediği kızla evlenmesine musade etmedi köyden bir kız buldu. Bende dedim annen sanada birini bulacak benim aynı evi kabul etmiceğiöi biliyor ayrılalım diye yaptı bunu dedim. O sa ben istmiyorun başkasını dedi. Ya kafam çok karışık başıma ağrılar giriyor napıcam ben. Seven erkek sırf annesi için sevdiği kadından vazgeçer mi siz söyleyin. Abisi vazgeçti buda vazgeçer mi. Yarıyolda bırakılmaktan korkuyorum .bu arada sevgilimle ikimiz iyi anlaşıyoruz ama ailesinden emin değilim (3 yıldjr sevgiliyiz) yardım
bklyroum
Erkek arkadaşını bilmem ama sen çok seviyorsun belli.

Mucadele eder ama evlendiktwn sonra ardinda durmaz alana kadar yani

Ask mesk bos bunlar.. bi yerde okumustum.. kiyamam deme kiyarsin, hatta .. mina bile koyarsin diyodu.. esegin cani yanarsa ati gecermis.. ama simdiden herkes seni uyariyo neden yakasin omrunu? Persembenin gelecegi carsambadan belli..

konunun içeriğini okumadım
evet seven erkek mücadele eder

daha şimdiden aynı ev diye mücadeleye başlamış yakında seni ikna eder sonra o evin içi sana cehennem olur. Yol yakınken oturun konuşun net söyle istediklerini işine geliyorsa de. O seni yarı yolda bırakacağına sen onu bırakırsın . Evlendikten sonra herşey İnan kabus olur

Cocugunuz var mi? Boyle buyuk konusmak bekarken ya da cocuksuzken daha kolay oluyor.. cocujlar girince devreye hersey bambaska oluyo
Evet var. O yüzden büyük konuşmayın diyorum konu sahibine

Back
X