Seven eş(kadın)herşeye katlanır mı?

böyle durumlarda iş erkekte biter nişanlın olgun aklı başında haklıyı haksızı ayırt edebilecek kişilikteyse çok sorun yaşamazsın ama böyle değilse bence evlilik fikrini bir gözden geçir.çünkü eşinin ailesi hep hayatının içinde olacak mesafeli davranabilirsin uzak durabilirsin ama bütün bunları yapmak için yine eşinin desteğine anlayışına ihtiyacın olacak.o desteği olgunluğu nişanlında görmüyorsan evliliğinde çok sıkıntılar çekersin.sorunun cevabı olarak da hayır diyorum canım kadınlarımız sevgiden de değil çocukları için herşeye katlanıyorlar ama katlanılmamalı bir yerde benden bu kadar diyebilmeli

Sıcak davranmanı bekliyorlarmış ama kime göre sıcak ?

Bazısı her gün uğramayı,dipdibe olmayı sıcaklık sayar.
Bazıları için 1-2 haftada bir güleryüz gösterip,güzel ağırlamak,rahat ettirmek,hoşsohbet etmek yeterli sıcaklıktır.

Anladığım kadarıyla uzun süredir birliktesiniz.
Sanki baştan beri seni pek istememişler diye düşündüm.
Uzun zaman olduysa,yeni bir ilişki geliştirmeniz zor görünüyor.
En iyisi mesafeli davranmak galiba.

mustakbel eşim evlenene kadar gerginlik olmasın diyor.zaten biz evlenince ayrı bir hayatımız olacak,gel demem git demem diyor.benim de annemdir babamdır evlatlık gorevimi yaparım huzur içinde gecinip gideriz.bayramlar da özel günlerde beraber oluruz diyor.benim ailemi cok seviyor hiç saygıda kusur etmez mesela annemin gözünün içine bakar.babam iş için şehir dışına cıktıgında anneyi yanlız bırakmayalım der gittiğimiz her yere götürmeye calısır.simdi boyle bir insan ve ailesi.o boyle davranırken sacma ailesini benim gormek dahi içimden gelmiyor.evlendikten sonra bayramdan bayrama gitsem bu mumkunmudur kızlar?yanı olur mu sizlere soruyorum...

Katlan tabii zamanla katlandıkların unutulup yeni şeylere katlanman istenecek. taviz üstüne taviz vereceksin ve arkası kesilmeyecek...

Dereyi geçene kadar diyor yani. Ayrı bir hayatınız olacak yani. Yok öyle bir şey.

üzgünüm ama evlenince çok şey değişiyor eşler anneci babacı hatta ve hatta kardeşci oluyorlar

sadece nikah ben istedim canım o yuzden.cunku ben oynarken cok utanıyorum sade bir nikah istıyorum 5 yıldızlı otelde olacak uzerine yemek biz karsılayacagız.yani zorbey karsılayacak.ailem her konu da destegız diyor.ALLAH razı olsun diyor zorbey soylemeniz yeterli diyor.su an maddi durum konusun da sıkıntı yok. ailem de ailesi konusun da sen bilirsin biz karısmayız. ailesi sorunlu ama bunu gozardı etme netice de ailesidir hep olacak diyorlar.sen soylediklerine kulak asma herkesin ailesi bir degıl bizim gibi olmalarını bekleyemezsin diyorlar.ama ben korkuyorum bu insanlardan

yorgunnnnnnnnn kadim dostum seni gordugume sevindim.canım yorgunum özlemiştim seni

canım bende seni özledim seni düşündükçe ama afakanlar basıyor beni üzülüyorum biliyorum ki ne söylesek boş şuan seviyorsun ve vazgeçmek ona arkanı dönüp gitmek istemiyorsun hemen hemen hepimizin yaşadığı şeyler ama bana sorsan ki eğer eşinle bunları yaşayacağını bilseydin evlenirmiydin ? EMİN OL ASLA OLUR CEVABIM çünkü kendi standartlarında biriyle evli olsaydı eşim belki bukadar sorunla karşılaşmazdı ama şimdi hayatı bakışımız isteklerimiz çok farklı aynen senin gibi eşimin ailesini görmek dahi istemiyorum ama kaynanam eşimden yol parası isteyecek kadar yüzsüz ve evime gelmek istiyor tek kuruş katkısı olmayan beni sevdiğimden ayırmaya kadar yapan bu insan benim dişimle tırnağımla kazıya kazıya dayayıp döşediğim evime gelmek istiyor ve emin ol senin yaşayacaklarında bundan farklı değil ama biliyorum ki SEVEN VAZGEÇEMİYOR BİLE BİLE ATEŞE YÜRÜYOR TIPKI SENİN GİBİ

seven kadın her şeye katlanmaz......geçimsiz ,kıskanç elti ve görümcelere,huysuz kaynanaya,aldatan ve şiddet gösteren kocaya ASLA katlanmamalı...huylarına gitme,idare etme diye bişeyde olamaz sadece en baştan mesafeli olarak davranmalı o zaman sorun olmuyo olsada vıcık vıcık ilişkilerdeki kadar olmuyo..resmiyeti çok severim ,resmiyette bir saygı vardır..eee tabi bunların hepsinide malesef yaşayarak öğrendim.ama aldatan ,şiddet uygulayan bir erkeği asla sevemem.40yıllık eşimde olsa tek celsede biter

konu sahibi arkadaşım nişandan ayrılmış biri olarak sana sorun varsa ayrıl düzelmiolar falan diyemem...
ama ben sorunları gördüm yaşadım üzüldüm severekte ayrıldım....
hala toplayamadım kendimi...
eşine güveniosan konuşmalarıyla içini rahatlatıosa sen istediğin zaman ailesini egale edebiliosaa senin ailene saygılıysa aşılır sorunlarınız gibi gelio bana...

ama severek ayrılmakta çok zor...
evli arkadaşlardan okuduğum kadarıyla severek evlendikten sonra yaşattıklarıyla o kişiden soğumanda acı verio...

bi yerde bi zorluk beklio bizi...gücün varsa hangisi daha ağır basıosa onu seç derim ben sana...

ve ömür boyu mutluluklar dilyrm...

cok tesekkur ederim...ALLAH size de mutluluklar versin

kızlar su an cok heyecanlıyım...zorbey ailesiyle konusmaya gitti.aylardır o kadar doluyum kı buraya konu actım.zorbey aradı alısverişe gidelim diye.bende burdan aldıgım enerjıyle mevzuyu actım.ben bu kadar gergınken bana bu kadar laf edilmişken ev eşyası bakamayacagım dedim.sen dereyı gecene kadar diyosun ama once bu mevzuları hallet dedim.o da tamam dedi ama bu bilmem kacıncı konusması olucak bunu da belirtmeden edemedim.ama bu sefer halledicem dedi.kızlar bilmiyorum artık bu işler cok zormus ellerle guresmek daglarla guresmekten zormus dedikleri dogru.evlendikten sonra bana oyle yaptılar boyle yaptılar demektense simdi halolsun.ALLAH yardımcımız olsun.öf ne diyeyim ya valla cok sıkıntıdayım.kurdeşen olacagım.

Son düzenleme:
sonucu yazmaya takatim bile yok kalbim o kadar kırıldı kı...hem burda o kadar buyuk sorunları olan ınsanlar varken biraz yazmayada cekınıyorum.ama kalp kırıklıgında geldiğim son nokta kızlar.bu ınsanlar ogullarını da umursamıyorlar.zorbey bugun herseyı dokmeye gıttı bu kız benim için onca fedakarlık yaptı siz oralı değilsiniz.hep kendiniz saygı sevgi beklıyorsunuz biz maddiyat istemıyoruz biz de ilgi alaka sıcaklık beklıyoruz,bu kadar kırdınız.sonrada niye gelmiyosunuz gitmıyorsunuz demeyın demiş.babası annesi de gayet sakın bır sekıl de biz olucez siz mutlu olun.gelirseniz de kapı burda demiş.umursamazlıkta geldikleri son nokta.siz herseyi kendiniz halledersiniz bizim yapacagımız yok demişler.

canım zorbey seni çok seviyor belli ama ailesi aynı benim kayınvalidemler gibi bunu gayet iyi anladım size resmen şunu söylemeye getiriyorlar UMRUMUZDA DEĞİLSİNİZ ! kusura bakma zorbeyi seviyorsan evlen ama ailesinden bişey bekleme çünkü ben artık eşimin ailesi yok gibi davranıyorum çünkü ortada aile yok

aynen oyle sevgili yorguncum...UMRUMUZDA DEĞİLSİNİZ bizi rahatsız etmeyine getirdiler.artık hersey ortaya dokuldu.evladını seven anne baba boyle yapmaz.oluruna gelmeyip hep kendileri sayılsın istıyorlar.ben dedim boyle cekmem.kendi hazırlıgımızı kendimiz yapıcaz.babası aradı gecen gece ne yapıyosun diye.o da bır bır soyledi hazırlıklarımızı yapıyoruz dıye.ver kızımızla konusayım demiş bu sefer ben kabul etmedim acıkca soyle gergın de dedim.aynen soyledi.ertesi gun ablası arıyor babam cok kotu kalbı sıkıstı diye simdi bu bır taktık mı?

ablası bana o kadar kotu davrandı babasına bunu da acmış bir abla bunu yapar mı diye...e oglum ne yapalım kocası oldu.yanı kocasının olmesi butun yaptıklarını ortuyor mu?ne bekledik sankı bir ozur...kuru bir ozur bile gelmedi.babası desen hem maddıyat yok hem maneviyat ben koscakmısım pesinden niye?cunku o zorbeyın babasıymıs erkek babasıymıs...benim bildiğim kız tarafı naz yapar.annesi desen ayrı bir alem zorbey konusmaya gıdıyor yazlıklarına annesi diyor kı gel sana yeni koltukları gostereyım.neyse artık ipler gecti benim elime kimseye bu sekıl uyum gosteremem hep kendilerini dusunduler.babasının meshur lafı seven kız katlanır herseye.bakalım ne olacak...

Son düzenleme:
konu anlatımın o kadar dağınık ki konuyu toparlamakta ve bağlantı kurmakta zorlanıyorum(

ne deseniz haklısınız...lakin benim yasadıklarım dagınık...olayın ozetı su.evlenecegım ınsanın ailesi hem maddi hem manevi anlamda bir destek vermeyıp ustune saygı beklıyorlar.hiç bişey yokmus gibi davranıp bizim cabalamamızı istiyorlar.yani biz herseyin ustesinden gelicez evi kendimiz bakıcaz yeri kendimiz tutucaz gelinliktı v.s onları saymıyorum bile bunları halledicez onlar maddi veya manevi anlamda bir destek olmucak ama biz güleryuzumuzu saygımızı eksik etmeyecekmısız.cunku biz robotuz hıc bir sıkıntımız olamaz.evlenirken de zaten kımse gerilmiyor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…