mustakbel eşim evlenene kadar gerginlik olmasın diyor.zaten biz evlenince ayrı bir hayatımız olacak,gel demem git demem diyor.benim de annemdir babamdır evlatlık gorevimi yaparım huzur içinde gecinip gideriz.bayramlar da özel günlerde beraber oluruz diyor.benim ailemi cok seviyor hiç saygıda kusur etmez mesela annemin gözünün içine bakar.babam iş için şehir dışına cıktıgında anneyi yanlız bırakmayalım der gittiğimiz her yere götürmeye calısır.simdi boyle bir insan ve ailesi.o boyle davranırken sacma ailesini benim gormek dahi içimden gelmiyor.evlendikten sonra bayramdan bayrama gitsem bu mumkunmudur kızlar?yanı olur mu sizlere soruyorum...
mustakbel eşim evlenene kadar gerginlik olmasın diyor.zaten biz evlenince ayrı bir hayatımız olacak,gel demem git demem diyor.benim de annemdir babamdır evlatlık gorevimi yaparım huzur içinde gecinip gideriz.bayramlar da özel günlerde beraber oluruz diyor.benim ailemi cok seviyor hiç saygıda kusur etmez mesela annemin gözünün içine bakar.babam iş için şehir dışına cıktıgında anneyi yanlız bırakmayalım der gittiğimiz her yere götürmeye calısır.simdi boyle bir insan ve ailesi.o boyle davranırken sacma ailesini benim gormek dahi içimden gelmiyor.evlendikten sonra bayramdan bayrama gitsem bu mumkunmudur kızlar?yanı olur mu sizlere soruyorum...
Katlan tabii zamanla katlandıkların unutulup yeni şeylere katlanman istenecek. taviz üstüne taviz vereceksin ve arkası kesilmeyecek...
Dereyi geçene kadar diyor yani. Ayrı bir hayatınız olacak yani. Yok öyle bir şey.
Tatlım benim yaşadıklarıma kısmen benziyo durumun ve sana söyleyeceğim tek kelime evlenme...
Dünyada bi zorbey yok inanki neler neler var ve ileride diceksinki ya ben neden katlandım kocamı yoktu? Etrafındaki sorunsuz çiftleri gördükçe nefret etceksin eşinden çünkü aile atsan atılmıyo satsan satılmıyo.
Bugün dönüp bakıyorumda öyle çok ağlamışımki nişanlıyken neden diyorum ya ilk evliliğimdi kimsesiz değildim neden ezdirdim kendimi ki çirkeflikte yaptım aslında ama sonunda susan da ben oldum ailem sırf eşimin efendiliği ve benim için sustular. Senin ailen ne diyor?
Bugünü sorarsan 3.yılı doldurcaz bebeğimiz oldu iyiyiz idare eder ama düne kadar hatta bugün bile özellikle maddi konularda hakkım yeniyor. Resmen saf diyeceğim yaşlanmaya yakın evlenmiş çokta çirkin bi arkadaşım kayınpeder bize yeni araba aldı deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü allah herkese versin ama ağzını dahi toplayamayan kız benden daha fazla itibar görüyor hor görmek diil ama kıymeti bilinmesi gereken bi gelinim ben. Sende en basitinden tırnağın etmeyecek bi arkadaşın düğün yapcaz dediğinde ben bi nikah kıyılmaya layık görüldüm diye üzülceksin. Babam sağolsun kayınpederin soksun parasını cebine ben varım diyor ama çocuğumun rızkını gırtlağına keyfine harcıyor çocuk olana kadarda biçok konuda kırdılar hatta şimdide öyle sezeryan oldum 2 gün sonra misafir ağırlamaya başladım kaynanam doğru düzgün gelmedi bile anacığım sağolsun.
Kırıldığım öyle şeyler varki eşimden soğumuş durumdayım çünkü susuyor yeri geliyor onları kolluyor hakkını dahi aramayan resmen iç güveyi olmuş bi adam hayalimde böyle ezik bi koca yoktu külüstür arabamızı sattığı gibi paraya babasının el koycağını bildiği için yenisini bile alamayan bi kocam var donumuzu alsalar ses çıkaramaz başkası olsa görüşmez diyorum bi surat yapsan herşey düzelir burnu sürtsün ama yok koşa koşa gidiyor nasıl olsa ezikliğe alıştırdığı bi karısı ve destekçi kayınpeder var kendi babası yesin paraları önemli değil. Aşk sevgi bi yere kadar ve şimdi en hararetli yaşadığın dönem bu zamanların bile burnundan geldiyse inan evlilik zehir olcak. Ay sonunu getirmeye çalıştıkça kocanın arkasını toplayıp hizmetçiliğini yaptıkça ve hakettiğin değeri görmedikçe o aşk bitip gidecek.
Keşke evlenmeseydim dediğim çok şeyler yaşıyorum bize hiç yakışmayan insanlara karıştık ama kendim ettim kendim buldum o yüzden ailesi sorunlu diyene evlenmeden kaç kurtul diyorum...
üzgünüm ama evlenince çok şey değişiyor eşler anneci babacı hatta ve hatta kardeşci oluyorlar
üzgünüm ama evlenince çok şey değişiyor eşler anneci babacı hatta ve hatta kardeşci oluyorlar
yorgunnnnnnnnn kadim dostum seni gordugume sevindim.canım yorgunum özlemiştim seni
konu sahibi arkadaşım nişandan ayrılmış biri olarak sana sorun varsa ayrıl düzelmiolar falan diyemem...
ama ben sorunları gördüm yaşadım üzüldüm severekte ayrıldım....
hala toplayamadım kendimi...
eşine güveniosan konuşmalarıyla içini rahatlatıosa sen istediğin zaman ailesini egale edebiliosaa senin ailene saygılıysa aşılır sorunlarınız gibi gelio bana...
ama severek ayrılmakta çok zor...
evli arkadaşlardan okuduğum kadarıyla severek evlendikten sonra yaşattıklarıyla o kişiden soğumanda acı verio...
bi yerde bi zorluk beklio bizi...gücün varsa hangisi daha ağır basıosa onu seç derim ben sana...
ve ömür boyu mutluluklar dilyrm...
sonucu yazmaya takatim bile yok kalbim o kadar kırıldı kı...hem burda o kadar buyuk sorunları olan ınsanlar varken biraz yazmayada cekınıyorum.ama kalp kırıklıgında geldiğim son nokta kızlar.bu ınsanlar ogullarını da umursamıyorlar.zorbey bugun herseyı dokmeye gıttı bu kız benim için onca fedakarlık yaptı siz oralı değilsiniz.hep kendiniz saygı sevgi beklıyorsunuz biz maddiyat istemıyoruz biz de ilgi alaka sıcaklık beklıyoruz,bu kadar kırdınız.sonrada niye gelmiyosunuz gitmıyorsunuz demeyın demiş.babası annesi de gayet sakın bır sekıl de biz olucez siz mutlu olun.gelirseniz de kapı burda demiş.umursamazlıkta geldikleri son nokta.siz herseyi kendiniz halledersiniz bizim yapacagımız yok demişler.
canım zorbey seni çok seviyor belli ama ailesi aynı benim kayınvalidemler gibi bunu gayet iyi anladım size resmen şunu söylemeye getiriyorlar UMRUMUZDA DEĞİLSİNİZ ! kusura bakma zorbeyi seviyorsan evlen ama ailesinden bişey bekleme çünkü ben artık eşimin ailesi yok gibi davranıyorum çünkü ortada aile yok
konu anlatımın o kadar dağınık ki konuyu toparlamakta ve bağlantı kurmakta zorlanıyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?