Seven eş(kadın)herşeye katlanır mı?

Ben kimseden ayy iyi ki kendimi ezdirmişim ,kullandırmışım,yıllarca üzülmüş,kendimi hırpalamışım ama şimdi çok mutluyum gibi bir laf duymadım.
Kişi kendine değer vermezse kimse ona değer vermiyor.

canım görümcenin eşi vefat mı etti ?:26:

canım benim o sadece zorbeyin ablası ben onu gorumceliğe kabul etmıyorum.sinsi kurnazın teki.kusura bakmayın ne olur cok sert oldu bu kusuruma bakmayın.evet eşi öldü.vefat etti bile dıyemıyorum bu kadar kıbarlıgı hakketmıyor.zorbey dugunde ablasıyla dans etmek ıstedıgın de senden duyuyorum ılk kez ablasıyla dans etmek isteyen erkek demiş.olabildiğince ayırmaya calıstı hep hayattayken ablasıda buna musade etti ve kardesiyle koptu.ya anlatsam daha neler de bıktım kardesim bıktım.

Katlanmamalı, sonrasında senin katlandığını sen ve senin sevdiklerinden başkası görmüyor. Bir bakıyorsun eşin yabancı olmuş, ailesi zaten tünemiş mutsuzluğunuzu bekliyor. Ama onlar çok mutlu, hayatlarına devam ediyorlar. Olan sana oluyor, ben ne yaptım? Bunu haketmedim.. gibi cümlelerle kendini yiyip bitiriyorsun.

Ha bir de karısını seven, gözünün içine bakan eşler var. Eğer seni ezdirmiyorsa, sana saygı duyuyor ve duyulmasını sağlıyorsa belli sınırlarla katlanabilir...

evet canım cok guzel yazmıssın onlar cok mutlu hayatlarına devam ediyorlar kısmını ozellikle cok begendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…