pahalı olduğu için olabilir mi?ya spor kıyafetleri güzeldi. üstelik pahalııydıda. neden battı anlayamadım
ama pahalı olan çok mağaza hala yaşıyor. bilemedimpahalı olduğu için olabilir mi?
kalıptan anlayan bilir kalıpları güzeldi üründe kullanılan mazeme de kaliteli sayılırdı sunumda iyiydi fiyatlar biraz şişkinde olsa çok abartılı değildi bir tek kusuru vardı çeşit fazla yoktu
lcw kalıptı iyi ürün de kullanılan mazeme kalitesiz, sunum iyi fiyatlar gayet makul bol çeşit
ve bu iki firma sürekli tüketici tarafından kıyaslanıyordu
net ten alış veriş yapıp ta hüsrana uğrayan bir çok insan varÇeşit sunmayan batacak artık gençler internetten alışveriş yapıyor bir yaşlı kesim dokunarak almaya meraklı o kesimde bitince satışlar internette rekor kırmaya devam edecek bu diğer esnaf grupları içinde geçerli artık dükkan açmak akla ve cep'e zarar internet çağında
net ten alış veriş yapıp ta hüsrana uğrayan bir çok insan var
bence gidip mağazaları gezip deneyip rengini çıplak gözle görüp ürüne dokunmadıkça alış veriş olmuyor
ben çok mu geride kaldım sence?
rodi de böyle batmıştı 2 yıl önce
lcw de maşallah mantar gibi çoğalmaya devam ediyor
katılıyorum. ben mağazayada gitsen denemeden almam.net ten alış veriş yapıp ta hüsrana uğrayan bir çok insan var
bence gidip mağazaları gezip deneyip rengini çıplak gözle görüp ürüne dokunmadıkça alış veriş olmuyor
net ten alış veriş yapıp ta hüsrana uğrayan bir çok insan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?