Seven Hill resmen battı

Mağazadan alışveriş yapan zengin günümüzde Ama gerçekten internet çok uygun, ben hep netten alırım, daha bir sıkıntı yaşamadım.

Rodi battıgında uzulmustumde buna uzulmedim zaten 3-5 parca bişey belki almışımdır bugune kadar sevenhillden

bn bu mağazadan sadece eşofman ve spor için yürüyüşte giyeceğim şeyleri alırdım. vede sağlamdır.. hala giydiğim eşofman altlarım vardır.

Mağazadan alışveriş yapan zengin günümüzde Ama gerçekten internet çok uygun, ben hep netten alırım, daha bir sıkıntı yaşamadım.
ben internetten aynı marka ayakkabıyı 18 tl uyguna aldım..

bende net manyagıyım valla online alışveriş de hem iade şansı var hem indirim sansı hemde ayağına geliyor ayrıca modelleri mankenler üzerinde hazır görmek benim için harika
çünkü magazada tek tek bakmak lazım hiç yapamam valla

kesinlikle katılıyorum

Ben de hiç sevmem denemeyi yaa..

aynen lcw bence bu işi iyi yapıyor, yakında defactoda batarsa şaşırmam
Daha geçen gün defacto için aynı şeyi düşündüm. Bir mağazada hiç mi düzgün bir şey olmaz. Outlet mağazasında 3 lira 5 liradan satıyorlar kıyafetleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…