- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Mağazadan alışveriş yapan zengin günümüzdenet ten alış veriş yapıp ta hüsrana uğrayan bir çok insan var
bence gidip mağazaları gezip deneyip rengini çıplak gözle görüp ürüne dokunmadıkça alış veriş olmuyor
ben çok mu geride kaldım sence?
ben internetten aynı marka ayakkabıyı 18 tl uyguna aldım..Mağazadan alışveriş yapan zengin günümüzdeAma gerçekten internet çok uygun, ben hep netten alırım, daha bir sıkıntı yaşamadım.
bende net manyagıyım valla online alışveriş de hem iade şansı var hem indirim sansı hemde ayağına geliyor ayrıca modelleri mankenler üzerinde hazır görmek benim için harikaMağazadan alışveriş yapan zengin günümüzdeAma gerçekten internet çok uygun, ben hep netten alırım, daha bir sıkıntı yaşamadım.
tatlım ben kuzenimin dükkandan 250 tl ye aldığı çizmenin aynısı ve apaynısını 70 e buldum nette şaştıben internetten aynı marka ayakkabıyı 18 tl uyguna aldım..
bende artık netten alıyorum canım..iyice araştırıp..tatlım ben kuzenimin dükkandan 250 tl ye aldığı çizmenin aynısı ve apaynısını 70 e buldum nette şaştı
hatta söyle yapıyorum sana da öneririm beğendiğin ürünün netteki ürün kodunu nete yaz en ucuzunu bul öyle al :)bende artık netten alıyorum canım..iyice araştırıp..
Ben de hiç sevmem denemeyi yaa..bende net manyagıyım valla online alışveriş de hem iade şansı var hem indirim sansı hemde ayağına geliyor ayrıca modelleri mankenler üzerinde hazır görmek benim için harika
çünkü magazada tek tek bakmak lazım hiç yapamam valla
kesinlikle katılıyorum
soulsister im benimBen de hiç sevmem denemeyi yaa..
teşekkür ederim canım 40 sene düşünsem aklıma gelmezdi:)s
hatta söyle yapıyorum sana da öneririm beğendiğin ürünün netteki ürün kodunu nete yaz en ucuzunu bul öyle al :)
ben cin oldum artık böle konulardateşekkür ederim canım 40 sene düşünsem aklıma gelmezdi:)
Daha geçen gün defacto için aynı şeyi düşündüm. Bir mağazada hiç mi düzgün bir şey olmaz. Outlet mağazasında 3 lira 5 liradan satıyorlar kıyafetleri.aynen lcw bence bu işi iyi yapıyor, yakında defactoda batarsa şaşırmam
düzenli olarak defacto ya girer hiçbişey almadan çıkarım.Daha geçen gün defacto için aynı şeyi düşündüm. Bir mağazada hiç mi düzgün bir şey olmaz. Outlet mağazasında 3 lira 5 liradan satıyorlar kıyafetleri.
düzenli olarak defacto ya girer hiçbişey almadan çıkarım.
alıyo mu pekiAynen. Hele kardeşim her ürünü tek tek inceler.
Tabi ki hayıralıyo mu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?