• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seven insan çiçek almaz mı?

bazı insanlar sürprizlerden hoşlanır sizin de isteğiniz bu ise söyleyin lakin adamın yapısı böyleyse yıllar içinde siz de söylemekten bıkıyorsunuz... gene de çiçek sürpriz olayına çok fazla takılı kalmayın; daha farklı heyecanlar bulun birlikte yaptığınız aktivitelerde mutlu olmaya bakın.

Yoo, ben çiçek sevmem. Gereksiz de bulurum açıkçası kendi adıma. Sevgilim elinde çiçekle gelse "ayy sağol hayatım" der, çiçeği eve götürür bir kenara koyarım. Bana anlamsız geliyor çiçek.
Eşim çicek alsa kızarım israf diye , bi kere sevgililer günüydü işyerinde herkes panik heyecan yapınca gaza gelmiş napim napim gitmiş baklava almış . Bi baktım elinde baklava oh misss . Aferin dedim . Birbirini tanımak anlamak gerçek sevgide yapmacıklık yoktur . Tatlı tatlı yedik işte .

Benim eşim bir ara abartmıştı ben hiç sevmem çiçek ..Hangi tür olursa olsun bir türlü anlam veremiyorum ,hiç hoşuma gitmiyor açıkçası ..Gereksiz buluyorum ona verilen parayı ki az buz tutmuyordu getirdikleri hepsi kucağım kadar ...Sonra bir gün kırmızı gül getirmiş 25-30 tane falan ayyyyyy ne arabesk geldi ,tiksindim..Dedim ki kırolar gibi bana kırmızı gül alma en nefret ettiğim şey yazık günah bak atarım bunları ben de ne odunmuşum yaaa :KK53::KK53::KK53: Ama kırmızı gül ne yaa ıyyyy:KK67:

Ben de en baştan söylemiştim, çiçek falan sevmem hiç alma diye, bir gün buluşma yerine gittim, yoldan yeni geldiği için saç sakal birbirine karışmış, siyah deri ceket giymiş, elinde de gözleri kadar kırmızı tek bir gül, insanlar zaten tip tip bakıyor geçerken. Beyaz fanila, maltepe alsaydın şuna vereceğin parayla diye gülmekten ölüyordum az kalsın :)))

Henüz 2 aylık bi ilişkimiz var. Ben mi acele ediyorum bilmiyorum ama bana hiç çiçek almadı.
Sürekli beni sevdiğini söylüyo ama bu tür süprizler hiç yapmıyo.
Bu yaşa kadar hiç sevgilisi olmamış. Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum diyo.
Ama sürekli ben mi çiçek al, süpriz yap dicem :KK43:

dizilerden biraz uzak durmalıyız anadolu kızları olarak. çiçek alınca seviyor mu olacak? bana çiçekler alıyordu nişanımı burnumdan getirdi evlendim 2 aya hayatımı kaydırdı. ama çiçek almıştı. tüh beni seviyormuş şu an bir aydınlanma yaşadım. :KK53:

Eşim çicek alsa kızarım israf diye , bi kere sevgililer günüydü işyerinde herkes panik heyecan yapınca gaza gelmiş napim napim gitmiş baklava almış . Bi baktım elinde baklava oh misss . Aferin dedim . Birbirini tanımak anlamak gerçek sevgide yapmacıklık yoktur . Tatlı tatlı yedik işte .

Hani gerçekten çok özel bir şeydir, atıyorum evde başbaşa yemek yiyip yıldönümü kutluyoruzdur, o zaman tek bir tane gül olur tamam, ona lafım yok. Ama öyle buketler falan bana gereksiz geliyor.

Arkadaşıma yeni sevgilisi iki hafta boyunca üç günde bir çiçek yolladı. Kimine çok romantik gelir, bizim içimiz bayıldı "öeh yine mi" diye. En sonunda konuştu adamla, tamam canım çok sağol, çok güzeldi ama yeter diye:KK53:

Konuyu gereksiz bulanlar neden cevap yazmakla kendilerini yoruyorlar hiç anlamıyorum..

Her insanın önem verdiği bazı konular vardır. Ben de buna önem veriyorum. Ayrıca dizi filan da izlemem.

Dert ettiğin şeye bak canım ya. Sevgi çiçekle böcekle ölçülmez ki sana guzel şeyler söylüyorsa bence o daha makbul. Hangimiz sürekli çiçek aliyoruz ki. Mesela ben en son eşim beni istemeye geldiklerinde çiçek aldigini biliyorum düşün yani :)

Ben de en baştan söylemiştim, çiçek falan sevmem hiç alma diye, bir gün buluşma yerine gittim, yoldan yeni geldiği için saç sakal birbirine karışmış, siyah deri ceket giymiş, elinde de gözleri kadar kırmızı tek bir gül, insanlar zaten tip tip bakıyor geçerken. Beyaz fanila, maltepe alsaydın şuna vereceğin parayla diye gülmekten ölüyordum az kalsın :)))

ahahahahah arabesk styla :D ayy koptum bana var ya çiçek yerine içli köfte alsın ölürüm mutluluktan,ya da ne bilim mesela bi gün himalaya tuz lambası almıştı adam sanki kaşıkçı elması almış gibi mutlu oldum:KK70::KK60:..Ama mumkünse o bi de süslüyolarla o çiçekleri sprey falan sıkıyorlar böyle bi kıroluk olabilir mi çiçeği bari rahat bırakın ..Simli sprey ayy kuscam :mad::mad:

Konuyu gereksiz bulanlar neden cevap yazmakla kendilerini yoruyorlar hiç anlamıyorum..

Her insanın önem verdiği bazı konular vardır. Ben de buna önem veriyorum. Ayrıca dizi filan da izlemem.
Bu kk nın böyle de üyeleri var. Öyle mutsuzlarki gerçek hayata öfkeyle bakıyorlar o mu derdin bu mu derdin bunların artık nasıl derdi varsa... Allah kurtarsın hepsini ne diyelim :KK3:

E biz ne yapalım adam almıyorsa,git bana çiçek al de o zmn normal yolla almamış demek ki ...:KK14:

Niye cevap veriyorum biliyor musunuz ? Çünkü siz bir şey yapmazken adamdan neden bir şey bekliyorsunuz onu merak ediyorum.
Madem sürpriz bekliyorsunuz ki şu zamana kadar düşünememiş bir erkekse ona bunu ima etmeniz gerek.Yani belki siz küçük bir sürpriz yapabilirsiniz o da ondan sonra çakar belki ben de sürpriz yapmalıyım falan der.Ama hal böyle olduktan sonra bir anlamı kalır mı ki ? Kendi düşünmeyecek sonuçta siz sadece onu bu duruma zorlamış olacaksınız.

Cicek kadar luzumsuz bir hediye yok. Esim sevgili oldugumuz zamanlarda bana cicek almak icin caktirmadan hangi ciceklerden hoslandigimi ogrenmeye calisiyordu. Tabii ben caktim. Dedigim sey "ay lutfen bana cicek filan alma, hic sevmem. Bir kutu cikolata cok makbule gecer." Ondan sonra da her bulusmamizda cikolata getirdi.

Cicek kadar luzumsuz bir hediye yok. Esim sevgili oldugumuz zamanlarda bana cicek almak icin caktirmadan hangi ciceklerden hoslandigimi ogrenmeye calisiyordu. Tabii ben caktim. Dedigim sey "ay lutfen bana cicek filan alma, hic sevmem. Bir kutu cikolata cok makbule gecer." Ondan sonra da her bulusmamizda cikolata getirdi.

Ha şöyle ne güzel :D ama biz bazı kadınlar çiçeği niye sevmiyoruz yaaa o_OBaksana bunu dert eden kadınlar var ben etraftan da duyuyordum sen bana çiçek aldın mı ? Ha aldın mı bir tane çiçek :KK67:Alla Alla garip

Bu kk nın böyle de üyeleri var. Öyle mutsuzlarki gerçek hayata öfkeyle bakıyorlar o mu derdin bu mu derdin bunların artık nasıl derdi varsa... Allah kurtarsın hepsini ne diyelim :KK3:
Valla mutsuz değilim yavrum. Neden biliyor musun? Böyle şeyleri dert etmiyorum, çiçeğe böceğe endekslemiyorum mutluluğumu. Kusura bakmayın ama sevgilim bana çiçek almıyor diye dert olmaz. Olmamalı.

Siz sevmiyosunuz diye kimseyi yargılayamazsınız, dikkat ediyorum her konuyu bu şekilde provake ediyorsunuz, huysuz teyzeler gibi, kimiside dalga geçer gibi tavırlar falan. Saygılı olun insanlara.

Ha şöyle ne güzel :D ama biz bazı kadınlar çiçeği niye sevmiyoruz yaaa o_OBaksana bunu dert eden kadınlar var ben etraftan da duyuyordum sen bana çiçek aldın mı ? Ha aldın mı bir tane çiçek :KK67:Alla Alla garip
Mutlu olmayi cicege bocege endeksleyen insanlar iste. Ozentilik bana kalirsa. Cunku bizlere televizyonda "cicek alan adamin" asiri asik oldugu, adam oldugu ogretildi. "Cicek alinan kadin" en sansli kadin gosterildi. Insanlar da bunu yedi.
Gecen esim markete gitmis, bir seyler alirken toka gormus. Renkli renkli bir sey. Almis bana getirmis. Nereden cikti dedigimde, renkli renkli sana benzettim, aldim dedi. Bundan daha kiymetli bir sey yok benim icin.
Insalarin mutluluk ayarlariyla oynanmis. Bunun icin konu aciliyorsa ciddi ciddi kafasina takmis bu arkadas. Anlayamiyorum.

Ben de çiçek istemesini saçma buldum yorumumu da yaptım ama birden fazla yorum atıp üyenin üstüne gidenler de var o daha da saçma.(sephora'dan bahsetmiyorum.)

Ben de çiçek istemesini saçma buldum yorumumu da yaptım ama birden fazla yorum atıp üyenin üstüne gidenler de var o daha da saçma.(sephora'dan bahsetmiyorum.)
baga_absurd_-_baga_mi_didin.jpg

Neyse konuyu saptırmadan çekiliyorum kenara : )

Konu sahibine son naçizane söyleyeceğim şey daha 2 aylık sevgilisini çiçek istiyorum sürpriz istiyorum diye sıkıştırıp adamı daraltmaması, zira bu kadar yeniyken talepkar olması ters tepebilir.

Back
X