• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seven insan çiçek almaz mı?

benim iki senelik ilişkim var toplasan 5 çiçek anca almıştır şimdiye kadar o da benim laf çarpmamla anca :KK53:
daha 2 aylık ilişki için beklentilerini yüksek tutma :KK51:

Ben istemiyorum artık çiçek.O aldı diye atmaya kıyamıyorum,sonra dökülüyorlar kuruyorlar,daha çok üzülüyorum.Çiçek almasın bana kendimi çiçek gibi hissettirsin yeter.İçinden gelmiyorsa yapacak bir şey yok.Zorla güzellik olmaz.

Daha 2 aylik berabersiniz , 2 aylik tanima sureci bile degil..
Yani bu 2 ay icinde bana seviyorum dese bile inanmazdimm.

Cicek almamasida sana deger vermiyor anlamina gelmez , cicek herzamanda alinacak sey degil..
Cok erken takmaya baslamissin sen bu Tür seyleri.

13 ayda 2-3 kez çiçek almıştır herhalde, ama ben o çiçekle eve gidene kadar ne şekillere giriyorum. Ben nedense elimde çiçekle gezmeye utanıyorum. :110:

Zaten o kadar güzel davranıyor ki bana, bir çiçekle sevgi ölçülmeyeceğini anladım.

Herkesin sevgisini gösterme şekli farklıdır. Seviyorsa ille de çiçek almalı diye birşey yok. Belki tarzı değil, aklından bile geçmiyor. Ben de böyle kadınların kendilerine zorla romantizm yapmalarını çok tuhaf buluyorum. Çirkin davranışlar bunlar. Zorla, hatta hakaretle aldırılan çiçek ancak "al çiçeğini de sus artık" diye kafaya atılır, kimse kusura bakmasın da. Böyle şeylere sinir olurum.

almaz anam almaz :) benim eşim de almaz. beni sevdiğinden zerre kuşkum yok ama almaz. bi kere takıldım evimde de hiç çiçek yok. azıcık sevenimiz olsaydı şu köşe çiçek köşesi olurdu diye. o da ben alırım da ya yolda biri beni çiçekle görürse dedi. yaradılışı o onun yapacak bişey yok. bence illa da çiçek diye çok boğmayın. yazıktır :)

çiçek almasın zaten,solup gidiyor.Şahsen ben istemem,sevgiyi de bununla ölçmem

Henüz 2 aylık bi ilişkimiz var. Ben mi acele ediyorum bilmiyorum ama bana hiç çiçek almadı.
Sürekli beni sevdiğini söylüyo ama bu tür süprizler hiç yapmıyo.
Bu yaşa kadar hiç sevgilisi olmamış. Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum diyo.
Ama sürekli ben mi çiçek al, süpriz yap dicem :KK43:

2 ay ve çiçek :KK57:

birincisi ilişkin daha çok yeni yani öyle sürprizler çiçekler hediyeler şiirler falan böyle şeyleri hemen bekleme yani...daha bu aylarda sizin el ele tutuşurken bile çekiniyo olmanız lazım ki şahsen ben öyle oldum yani.

sürpriz illaki yapılır ilişkiye canlılık katar ama her zaman değil tabiki.böyle şeyleri sürekli yaparsa sende bıkarsın oda bıkar zaten...ilişkide bazı şeyleri bu kadar çabuk tüketmemek lazım bence.

ayrıca bizim şu isviçreli bilim adamları gene boş durmamış ve bir araştırma daha yapmışlar."erkekler neden çiçek alır" araştırma bu :KK49:

ve sonuç....erkelerin %90 ı bir olaydan dolayı pişmanlık duydukları için ve vicdan azaplarını yatıştırmak için partnerlerine çiçek alıyorlarmış:KK55:

yani aldatma,yalan söyleme,birşeyler saklama vs gibi suçlarını bu yolla örtbas ediyorlarmış:63:

al birde burdan yak yani :KK50:

çiçek mi ? .. benım sevgılım 3 sene olcak bı ıkı kere hedıye almıstır ... sen onun sevdıgını gözlerınden zaten anlarsın somut seylere ne gerek var kı ?

şimdi alsa sonra belli müddet ara ara yine almaya devam etse iş ilerleyip yıllar geçince almayacak ve bu sefer ; ''sen onceden boyle değildin çok değiştin'' olacak :KK20:

Gerçekten ciddi ciddi mi açtınız bu konuyu? 2 aylık bir ilişki ve çiçek yok inanmıyorum nasıl bir eksiklik. Arkadaşım 4 senelik ilişkim var sadece bir kez uzaktayız diye doğum günümde çiçek gönderdi. Çiçekle neyi ölçüyorsun sen Allah aşkına, böyle beklenti içine giren insanlardan nefret ediyorum. Ayrıca aklınızda bulunsun bana göre ve çoğu kesime göre elde çiçek taşımak çoook gerilerde kaldı, özenmeyin :KK14:

Kız o zaman benimki incelikten kopacak.:KK53: Nereden çiçek istedim yarabbi.
sen cicek al diye diye baskiyla aldirmissin o da ayari tutturamiyor ruhu romantik olmadigi icin:) mesela romantik adamsa ilk bulusmaya elinde cicekle gelir, ne bileyim arada alir illa ozel gunu beklemez boyle sen gittiginde masada cicegin seni bekliyo olur. Flortte boyledir, evlenince baska aksiyonlar tabi

ayrıca arkadaşım aklınızı göremiyorsunuz e o halde sizin aklınız yok mu demek oluyor yani?

Kız sen 2 ay iyisin, ben 14 aydır bekliyorum bi gül, bizim oğlana ben aldım aklı başına gelir dank eder diye hala tık yokk :KK53::KK53:

He alıyo valla bazilari sürekli
Bi arkadasimin kocasi her dayaktan sonra eve gullerle geliyo.
Arkadasim da ' kocam beni dovuyo ama cok seviyo' diyor.

Back
X