• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seven insan çiçek almaz mı?

Abi benim adamla totalde beş senelik ilişkim var beş buket çiçeği anca almıştır. Onu da genelde söylüyorum :p

Henüz 2 aylık bi ilişkimiz var. Ben mi acele ediyorum bilmiyorum ama bana hiç çiçek almadı.
Sürekli beni sevdiğini söylüyo ama bu tür süprizler hiç yapmıyo.
Bu yaşa kadar hiç sevgilisi olmamış. Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum diyo.
Ama sürekli ben mi çiçek al, süpriz yap dicem :KK43:

Yaslariniz kac canim?

Henüz 2 aylık bi ilişkimiz var. Ben mi acele ediyorum bilmiyorum ama bana hiç çiçek almadı.
Bu yaşa kadar hiç sevgilisi olmamış. Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum diyo.

ben de hala çiçekle sevgiyi ölçen varmıdır diyodum..üstüne geldi..
sadece dizilerde olurdu bana göre böyle çiçek takıntılı kızlar...

Yaşlar kaç

Bu kadar da çiçek almasın demek de bana şaşırtıcı geliyor.
Sevgilim bana içinden gelip çiçek aldığında öyle seviniyorum ki! Kır çiçekleri, papatyalar yada baharda çıkan mis gibi kokan nergisler, sümbüller ince bir ruhu ve gösterilen değeri gösterir bence.
Çiçeksepetinden dünya para bayılıp adrese teslim edilen kırmızı gül klişelerinden bahsetmiyorum. Ama sevdiğini bildiği çiçeği sade bir buket yaptırıp evinden öyle alması da sevdiğini de gösterir bence. Hatta çok yakın bir erkek arkadaşım da demişti. Bir kızı çok seversem elimde çiçekle tüm erkeklerin dalga geçer gibi bakışlarına meydan okuyup gezebiliyorum diye. Erkekler birbirlerine sevgiliye çiçek almanın light erkeklik olduğunu söylediği için sevmezse o rezilliğe katlanmam diyor.
Kısacası ben de sevgilimin bana hasta olduğumda elinde ge bir demet frezyayla gelmesi, yada doğumgünüm de papatya almasının değerini hiç bir hediyeye çikolataya değişmem.

çiçek böcek laf cnm. herşey huzur ve mutlulukta. ama haklısın böyle hoşlujklardan biz bayanlar zevk alırız o zaman biraz sabret belkiilerde alır. çok kafa takılacak birşey değil bence.

Çiçek almak da çiçek beklemek de tarz meselesi herhalde.
Tanışma süresiyle veya sevgi ölçüsüyle ilgisi olmadığını düşünüyorum.
Eşim ilk buluşmamıza çiçekle gelmişti.Hala severek çiçek alır,ben de mutlulukla karşılarım.
Mevsimine göre hangi çiçek yeni çıkmışsa ilk önce bana gelir:)
Bir tek sevgililer gününde ve anneler gününde çiçek alma derim.Aynı çiçeğe 3-4 katı para ödemesine kıyamam.
Eğer böyle bir beklentin varsa ufaktan dile getirmeyi deneyebilirsin.

Back
X