Seven insan dover mi ?

dişlerimi ağzıma dökmeyen adamın sevgisinden şüphe duyarım şahsen
beni dövmesin elin şıfrıntılarını mı dövsün yani
hayret bi olgu

Allah belasini versin bu erkeklerin cokk sinirlendim yaa.

Bebegin icin diyorsun ama boyle mutsuz bir ailede yetişmesi dahami iyi rezilligi o yapmis zaten sen neden utaniyorsunki dimdik dur herkesde bilsin onun ne mal oldugunu eger ailen arkanda ise korkma sakin .kendi hayatinida evladinin hayatinida bitirirsin .bu sekil de devam ederse yillarini bir hic ugruna heba etmis olursun

hala evli kalman bile büyük cesaret.
şimdi seni döven yarın öbür gün çocugunu da döver, çocugunun yanında da seni döver, çocugunun psikolojisi bozulunca soğursun belki!...

inanamadım şu an attığın bu başlığa. Şaka mi yapiyosun gerçekten bu problemi mi yaşıyorsun anlamadım inan. Seven insan hiç döver mi, ağzından tek kelime hakaret bile duymazsin sen kadınsin, annesin, insansin hayvanlara bile vurulmaz yolda kediyi ayagiyla iten birini görsem bile bağırıyorum, sen nasıl o adamın seni sevme ihtimali olduğunu düşünebilirsin. Ağır şiddet goruyosun siginabilecegin bi ailen varsa yanına git polisi ara karakola kaç kadın sığınma evi varsa oraya git ne bileyim Allah yardimcin olsun ama sakın şiddeti normal bişey olarak algilama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…