Seven insan dover mi ?

Az daha sabır bugün belini çıtlatan yarın kırar da. Sakat kalırsan da nasıl soğurum demezsin yardıma muhtacım der oturursun.
Sen canının değerini bilmiyorsan kimse bir şey yapamaz. Sadece o bebeğe üzülürüm ben.
Hani o 3. sayfa haberlerini yaratan manyaklar var ya. Böyle ailelerden çıkıyor.

Bir de böyle psikopat adamları kavga çıkarıp dayağa çağırmak da neyin nesi? Madem bırakamıyorsun dayak yememeye çalış.

Gidip hastaneden rapor alıp, koruma kararı alarak boşanma davası açarsanız, bebeğinizi hiç bişekilde alamaz, bunun üzerine siz ondan maddi manevi tazminat bile alırsınız...

Kendinizden pay biçin siz çocugunuza vurabiliyor musunuz? Konu başlığındaki sorunuzun cevabı burada saklı

oooo ne kadar dengen bozulmus kı bunu normal görmeye esinin kusurlarıı kabatmaya calısmıssın ailende siddet varmıydıkı esin sana ilk vurma eyleminde cıngar cıkarman lazımdı cok üzüldüm valla yazık videoya cek dövdügünü git karakola ailen ne alemde peki istemezler mi seni

Limoncu özlettin kendini.
Yok mu bu aralar aklına takılan maddi bir şey?
Konu açmıyorsun, yorumların az.
Valla canım sıkılıyor sen olmayınca.

Seven insan dövmez. Çünkü seven insan sevdiğinizi her kötülükten sakınır.

Çıkarsın ne rezillik çıkartıyorsa, canınızdan sizden kıymetli mi? Bebeğinizi alın gidin o evden....
Ailenize bir şey söylediniz mi?
Size bir şey olsa doğru dürüst ceza bile almz kanunlar böyle....bebğiniz de ortada kalır.
Darp raporu alın ve boşanma davas açın tazeminat da talep edin.
Bu adamlar baba olmayı asla hak etmiyor şu an sizi el üstünde taşıması lazım gözünden sakınması lazım yeni annesiniz...duygularınız karmaşıktır.
Bir de içkili diyorsunuz öldürür bile allah korusun....

Allah rizasi icin gidecek yeriniz warsa gidin... gidin yaa... nasi hala sevmekten bahsediyorsun sen sewdigine dokunabilir misin... bebegim icin sabrediyorum diyorsun da asil bebegin icin ayrilman lazim..

bosanin bence alamaz sizden alkolu bir adama ve iki aylik bebegi kim sutten keserde annesiz birakabilirki

heee döver
hem de ağzını burnunu kırar
töbe töbe yaa

Iki tane de sen cakamadin mi ?

Bırak seven insanı, insan dediğin böyle olmaz. Hiç tehditlerine kulak asma. Git bir rapor al. Davanı aç. Uzaklaştırma kararı da çıkart. Yuvanı yıkma falan diyenler olursa da aldırma çünkü yuva değil orası işkencehane. Kaç kurtar kendini.

Keşke bayanlara her türlü dövüş dersi verilip usta oluncaya kadar evlenmeye izin verilmese.Adam bir elini kaldırdım mı bu uçucan ona

Aman allahım nasıl duruyorsunuz bunun yanında nasıl bir şiddet bu ya üstelik bebegnz de var ayriln sundan ayyyyyy

dayak sevgi göstergesidir zaten.itilmuş vardı kakılmışı döven mesela..çok severdi o kakılmışı :)
bacım ne sevgisinden bahsediyorsun sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…