Demekki papaz her zaman aynı pilavı yemiyormuş.
8 gün her yerden engelleyen kişi hakkında, artık beni seviyor diye düşünmezdim ben olsam
Seven insan bir anda sevmekten vazgeçebilir mi?Bana saçma geliyor bu durum aslındaDemekki papaz her zaman aynı pilavı yemiyormuş.
8 gün her yerden engelleyen kişi hakkında, artık beni seviyor diye düşünmezdim ben olsam
Seven insan bir anda sevdiginden vazgecemez. Sadece bunu kabullenmesi zaman alir, hala seni seviyorum demeye devam eder kendini de buna ikna eder. Sonra bir gün bakmiş, durum oyle degil.Seven insan bir anda sevmekten vazgeçebilir mi?Bana saçma geliyor bu durum aslında
İnan'ın yok hatamın farkına vardım biraz geç oldu amaHep alttan alacak mı zannettin
Neden böyle dediğinizi öğrenebilir miyim acaba?Vazgeç..
Çok başka bir sevgisi vardı Benin'de aynı şekilde.O sevginin bitebileceğini düşünmüyorum.Belki saçma gelecek size kabullenemiyorum amaSeven insan bir anda sevdiginden vazgecemez. Sadece bunu kabullenmesi zaman alir, hala seni seviyorum demeye devam eder kendini de buna ikna eder. Sonra bir gün bakmiş, durum oyle degil.
İkimizde yorulduk galibaBunaltmissin, bıkmış olabilir.
çok haklısınız İnan'ın ben çok pişman oldum zaten bu 8 gün düşünme fırsatım oldu.Öyle sürekli tartışan insanlar değildik sadece tartıştığımızda bitsin diyordum onun dışında gerçekten çok güzel aevdim ama Tabiki düzeltilecek noktalar varSen her ayrılıkta hemen her şeyi bitirmeye yöneliksen o da bu sefer öyle düşünmüştür ama 3 yıllık birlikteliğiniz var bence öyle hemen bitmez diye düşünüyorum. Ama sen her kavgada böyle bitirmeye odaklıyken nasıl 3 yıl yürüttünüz o da muamma. Tabi bıkmıştır erkekler böyle daraltılmalara gelmezler. Sende biraz olgun olup sorunlarını çözmeye odaklanmalıydın. Uzun bi süre yazma birbirinize zaman verin ama sende kendini düzelt o da .
Evet öyle yapmam gerekiyor galiba.Peki sizce gerçekten seven biri konuşmadan en fazla Ne kadar dayanabilir ?3 yıllık ilişkiden bir anda vazgeçtiğini , bir anda duyguların bittiğini düşünmüyorum tabi ama çok bunalmış belli ki. Sesszi kal,hiçbir şey yapma bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?