Seven insan engeller mi?

Yassmiy33

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2018
326
112
103
28
3 yıldır beraber olduğum adam küçücük bir nedenden ötürü tartıştı Benimle.Benim daha önce çok hatalarım oldu en ufak bir sorunda hemen bitirmeyi seçtim her defasında.Eğer okursanız kısa bir şekilde olayı anlatayım size.Ben derdini kim olursa olsun anlatan biri değilim içimde tutarım.Ve erkek arkadaşım bana neyin var dedi bende uyur musun dedim olay bundan ibaret tartışma çıktı Ve çok ağır konuştuk ikimizde daha sonra beni kaybettin engelleyeceğim ve bir daha engeli hiçbir zaman kaldırmayacağım deyip gitti.8 gündür engeli kaldırmadı başka telefonlardan mesaj attım engeli kaldır konuşalım diye ama o numaraları da engelledi.Beni çok seviyordu hep alttan alıyordu Hiç bu kadar uzun süre engellememişti.Napacağımı bilmiyorum.Vaz mı geçeyim Yoksa bekleyeyim mi?Yardımcı olursanız çok sevinirim

Seven insan bir anda sevmekten vazgeçebilir mi?Bana saçma geliyor bu durum aslında
Seven insan bir anda sevdiginden vazgecemez. Sadece bunu kabullenmesi zaman alir, hala seni seviyorum demeye devam eder kendini de buna ikna eder. Sonra bir gün bakmiş, durum oyle degil.

Seven insan bir anda sevdiginden vazgecemez. Sadece bunu kabullenmesi zaman alir, hala seni seviyorum demeye devam eder kendini de buna ikna eder. Sonra bir gün bakmiş, durum oyle degil.
Çok başka bir sevgisi vardı Benin'de aynı şekilde.O sevginin bitebileceğini düşünmüyorum.Belki saçma gelecek size kabullenemiyorum ama

Sen her ayrılıkta hemen her şeyi bitirmeye yöneliksen o da bu sefer öyle düşünmüştür ama 3 yıllık birlikteliğiniz var bence öyle hemen bitmez diye düşünüyorum. Ama sen her kavgada böyle bitirmeye odaklıyken nasıl 3 yıl yürüttünüz o da muamma. Tabi bıkmıştır erkekler böyle daraltılmalara gelmezler. Sende biraz olgun olup sorunlarını çözmeye odaklanmalıydın. Uzun bi süre yazma birbirinize zaman verin ama sende kendini düzelt o da .

3 yıllık ilişkiden bir anda vazgeçtiğini , bir anda duyguların bittiğini düşünmüyorum tabi ama çok bunalmış belli ki. Sesszi kal,hiçbir şey yapma bekle

çok haklısınız İnan'ın ben çok pişman oldum zaten bu 8 gün düşünme fırsatım oldu.Öyle sürekli tartışan insanlar değildik sadece tartıştığımızda bitsin diyordum onun dışında gerçekten çok güzel aevdim ama Tabiki düzeltilecek noktalar var

3 yıllık ilişkiden bir anda vazgeçtiğini , bir anda duyguların bittiğini düşünmüyorum tabi ama çok bunalmış belli ki. Sesszi kal,hiçbir şey yapma bekle
Evet öyle yapmam gerekiyor galiba.Peki sizce gerçekten seven biri konuşmadan en fazla Ne kadar dayanabilir ?

Eğer hatalı olduğunuzu düşünüyorsanız
Vazgeçmeyin
Karşısına çıkın belki yumuşar?
Belki de size büyük bir ders vermek istedi
Bence bitmez bu ilişki
3. Kişi yoksa

3 senelik ilişki bir anda bitemez ama demek ki sevgilin bunalmış, kafası karışmış. Biraz müsade et o sana mutlaka geri döner bence. Hemen sevmemesine yormuyorum aniden bunalmayla birazda senin tavrın yüzünden bitsin demiş direk. Biraz bekle, hiçbir şey yapma bakalım geri dönerse sana ne diyecek. Biraz düşünmek için fırsat ver. Durum bundan farklı olursa ama geri dönsün diye bastırma demek ki aranızdaki bir şeyler bitmiş, ilişkinizin oluru yoksa sende kabullenmeye başlamalısın.

Tak etmiştir. Birebir aynısı yaşayan arkadaşım var. İki yıllık ilişkilerinde hep çocuğu en ufak olayda bile bunaltti,her şeyi hep çok büyüttü. Ve çocuk gerçekten sevmesine rağmen bir günde bıraktı. Mail adresinden dahi engelledi ve dönmedi... Umarım sonunuz bu arkadasima benzemez ama lütfen insanlarin sabrını zorlamayın kaybeden siz olursunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…