Seven insan engeller mi?

Kesinlikle haklısınız 3 yıl dile kolay böyle bir şekilde bitmesini asla istemem işin doğrusu bende biteceğini düşünmüyorum ama bilmiyorum da belirsizlikteyim.

Madem seviyordun niye her kavgada ayrılık lafını açtın?
Bence iyi yapmış. Sen de ders çıkar ileriki ilişkilerinde sinir ile ağzından ayrılık lafı çıkmadan önce 10dan geriye say, sakinles

Madem seviyordun niye her kavgada ayrılık lafını açtın?
Bence iyi yapmış. Sen de ders çıkar ileriki ilişkilerinde sinir ile ağzından ayrılık lafı çıkmadan önce 10dan geriye say, sakinles
İleriki ilişkileri olacak biri değilim.İlk ve son olsun diye hayatıma almıştım.Eğer gerçek sevgi varsa hatalarla bitmez ben ders çıkardım bekleyip göreceğim ben çok sevdiğini düşünüyorum ama şimdi belli olacak sevip sevmediği.İnsan bıksa da sevdiği insanı bırakamaz.Eğer yazmazsa engeli kaldırmazsa gerçeği kabullenip yoluma bakmam gerekiyor haksız mıyım?

Küçücük dediğiniz şey bardağı taşıran son damla olmasın?
Bundan çıkarcağınız dersler:
Kimse (bu hikayede sen oluyorsun) vazgeçilmez değildir.

İnaanların üstüne üstüne gidiyorsunuz. Sonunda terkedilince de " ama beni seviyorduuu". Geçmiş ola.
Artık siz de kendi yolunuza gidin.

Yüzyüze konuşun eğer konuşabiliyorsanız dicem ama 8 günde az değil hani 2-3 gün burnu sürtsün diye engelleyebilir ama 8 gün çok uzun ki başka numaradan da yazmışsınız onu da engellemiş gerçekten bitirmiş kafasında demek ki

Üç yıllık bir ilişki... Bıkkınlık mı geldi acaba adama artık? Ayrıl-barış ayrıl-barış...Benim fikrim, maalesef artık sizinle bu işin iyi gitmediğini düşünüp yolunu ayırmayı seçtiği yönünde. Birde şu var ki, insanlar bir başka alternatife de yönelebiliyorlar bazen böyle istikrarsız ilişkilerde.

Cevabınız için çok çok teşekkür ederim aradığım cevap buydu İnan'ın çok haklısınız ama bazen insan geç dersini alıyor.Kesinlikle hayat felsefem olacak bu söz.Bana dua eder misiniz ?
Elbette. Ama siz de bana son durumu mutlaka bildirin

Sizin durumla benim durum bir değil ama benim eski arkadaşımla olan ilişkimi hatırlattı. Her gün kavga ederdik,tartışırdık. Yüz yüze bakıyoruz diye tolere ederdim ama bir yere kadar oluyor bu durum. En sonunda en ufak bir konuda artık tahammül edemeyeceğimi anlayıp kavgayı büyüttüm ve en sonunda her yerden engelledim. İnan şimdi daha rahatım. Kimse etrafında sürekli modunu düşüren birini istemez. Sizinki de bu hesap olabilir.

Evet 8 gün dile kolay demekki bitirmiş ama veda bile etmedi 3 yılımızı çöpe attı yapacak bişeyim yok Artık

Yaaa benim evli olduğum adamı, kocamı bile engellemişliğim var telefondan, 1 haftada kaldırmadım Adamla aynı yatağa giriyorum ama telefonumdan engelli olaya bak. Barışırsınız kuzum, kaldırır engeli merak etme.. Olur böyle şeyler..

Öyle mi diyorsunuz ?Herkes durumu anlattığımdan yanlış anlamış ben öyle kötü Yada şımarık biri değilim bitirdim zamanında ama gerçekten vazgeçmedim sadece sözde.Şuan çok bunalmış galiba engeli kaldırmıyor.Anlamadığım nokta şu insa. Sevdiğini merak eder özler ben O konuda hiç engellemem mesela.Ama yazdıklarınız biraZ olsun içime su serpti çok sağolun :)

Tanrı’yı ve insanları denemeyin der. Niçe :))
Ay üşendim tamamını yazmaya..
ilişkilerde ve evliliklerde karşı tarafı ayrılmakla tehdit etmek veya da gözdağı vermek herkesin çok kabullenebileceği bir durum değil.
Benim eski eşim yapardı. Her en ufak tartışmada boşardı beni :)) sonra kıyın kıyın gelirdi. Babamı da yalvar yakar yanına alıp.. çünkü hiç aramaz peşine düşmez hayatıma devam ederdim..
Ben sadece bir kez dile getirdim ve boşandık..
İnsanları beni seviyor mu ? Kıskanıyor mu ? Dur bir blöf atayım bakalım dizlerime kapanacak mı ? Ya da amannn nasılsa gider gider gelir sinirimi çıkarayım şundan tavırları bir süre sonra bayıyor be sevgi saygı ne varsa silip süpürüyor gönülde gözde... lakin bence bu ilişkinin bir şansı daha var..
Bir süre daha bekleyip sakince konuşmayı deneyin. Engeli kaldıracağını düşünüyorum. O zamana kadar başka yollarla ulaşmaya çalışmayın .. 3 senelik ilişki hem son bir yüzleşmeyi hem de vedayı hak eder. Bekleyin biraz daha sular durulsun genç arkadaşım:))

Bu engel olayı da acayip saçma bir durum 3 yıl görüşmüşsün yapamıyorum ayrılalım artık iletişim kurmayalım desin yani engelliyorum ne saçmalık. Engellemiş madem kendi bilir sen de hiç arama artık kendini düşürme ne olursa olsun. Dönecekse döner zaten hatta bence çok saygısızca. Dönerse de kabul etme ben sadece bundam sonra merhaba bile demeyeceğim insanları engellerim öyle büyük hatalar yapmış olanları. Yazması beni mutsuz edenleri asabımı bozanları.Kendini küçültme bırak. Bir daha da görüşme arasa bile. Saygısız bence

Aynısını yaşadım seviyordu altan aldı aldı doldu dolmuş sadece ben görememişim beni asla bırakamaz dediğim an da öyle bir gitti ki 1.5 yıl oldu

Benim anlamadığım ya bu adam neyin tribini yapiyorki sen hakaret mi ettin acaba bazı laflar erkeklere çok ağır gelir ve asla geri dönmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…