Kesinlikle haklısınız 3 yıl dile kolay böyle bir şekilde bitmesini asla istemem işin doğrusu bende biteceğini düşünmüyorum ama bilmiyorum da belirsizlikteyim.Olur böyle şeyler sinir anında. Yakınsa sana gidip görmeyi deneyebilirsin, bitirmenin bile bir üslubu olmalı 3 yıllık bir ilişkiden bahsediyorsunuz ki ben biteceğini düşünmüyorum. Bir de çok seviyorsanız niye evlenmeyi düşünmediniz ki şimdiye kadar?
İleriki ilişkileri olacak biri değilim.İlk ve son olsun diye hayatıma almıştım.Eğer gerçek sevgi varsa hatalarla bitmez ben ders çıkardım bekleyip göreceğim ben çok sevdiğini düşünüyorum ama şimdi belli olacak sevip sevmediği.İnsan bıksa da sevdiği insanı bırakamaz.Eğer yazmazsa engeli kaldırmazsa gerçeği kabullenip yoluma bakmam gerekiyor haksız mıyım?Madem seviyordun niye her kavgada ayrılık lafını açtın?
Bence iyi yapmış. Sen de ders çıkar ileriki ilişkilerinde sinir ile ağzından ayrılık lafı çıkmadan önce 10dan geriye say, sakinles
Elbette. Ama siz de bana son durumu mutlaka bildirinCevabınız için çok çok teşekkür ederim aradığım cevap buydu İnan'ın çok haklısınız ama bazen insan geç dersini alıyor.Kesinlikle hayat felsefem olacak bu söz.Bana dua eder misiniz ?
Ee adamin sabri da bir yere kadar ama. Üzerine gitmeyin bekleyinönce çok hatalarım oldu en ufak bir sorunda hemen bitirmeyi seçtim her defasında.
Çok olumlu hissetmiyorum artık ama bildireceğim mutlaka.:)Elbette. Ama siz de bana son durumu mutlaka bildirin
Evet 8 gün dile kolay demekki bitirmiş ama veda bile etmedi 3 yılımızı çöpe attı yapacak bişeyim yok ArtıkYüzyüze konuşun eğer konuşabiliyorsanız dicem ama 8 günde az değil hani 2-3 gün burnu sürtsün diye engelleyebilir ama 8 gün çok uzun ki başka numaradan da yazmışsınız onu da engellemiş gerçekten bitirmiş kafasında demek ki
Öyle mi diyorsunuz ?Herkes durumu anlattığımdan yanlış anlamış ben öyle kötü Yada şımarık biri değilim bitirdim zamanında ama gerçekten vazgeçmedim sadece sözde.Şuan çok bunalmış galiba engeli kaldırmıyor.Anlamadığım nokta şu insa. Sevdiğini merak eder özler ben O konuda hiç engellemem mesela.Ama yazdıklarınız biraZ olsun içime su serpti çok sağolun :)Yaaa benim evli olduğum adamı, kocamı bile engellemişliğim var telefondan, 1 haftada kaldırmadımAdamla aynı yatağa giriyorum ama telefonumdan engelli olaya bak. Barışırsınız kuzum, kaldırır engeli merak etme.. Olur böyle şeyler..
Çocuk dolmuş demekkiAramadım sadece mesaj attım yanına gitme imkanım yok yaz dolayısıyla farklı şehirlerdeyşz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?