- Konu Sahibi dengesiz_59
8 yıllık evliyim.eşime göre sosyal bir insanım,zira evlenmeden öncede cok sosyaldım...evlendım tesettüre girdim yaşamak istediğim hayatı yaşıyorum Allah a şükür..velhasıl eşim artık beni cok bunaltıyor artık adına kıskançlık diyemiyorum ben...annemlere gidiyorum ben ordayken oraya misafir geldi diyelim eger içlerinde erkek varsa yandım ben ki yaşı öenmli değil mesafesı önemli değil erkek olmasın(kaldıkı erkeklerın yanına cıkmıyorum cıkıcak olursamda tesetturumle cıkıyorum)
bir arkadasımın dukkanına ugruyorum eşimde tanır bu kişileri (telefonlada sureklı rapor verırım surdayım buraya ugradım)ama genede söylemeden beni takıp eder
arkadaslarla istanbul zıyaretı yapmak ısterız, hemen hemen 15 bayan ama arabada bir erkek var dıye ki tanıdıgı bırıdır ızın vermez...
6 senedir evde pc var sureklı msn nımı takıp eder kımle konusuyorum kıme yazıyorum dıye (ki hiç erkek yoktur kişi listemde)facebook demeyın bosanma sebebidir açılması...
bunun gıbı bır cok konu...sabredeyım dıyorum nereye kadar bılmıyorum
bir arkadasımın dukkanına ugruyorum eşimde tanır bu kişileri (telefonlada sureklı rapor verırım surdayım buraya ugradım)ama genede söylemeden beni takıp eder
arkadaslarla istanbul zıyaretı yapmak ısterız, hemen hemen 15 bayan ama arabada bir erkek var dıye ki tanıdıgı bırıdır ızın vermez...
6 senedir evde pc var sureklı msn nımı takıp eder kımle konusuyorum kıme yazıyorum dıye (ki hiç erkek yoktur kişi listemde)facebook demeyın bosanma sebebidir açılması...
bunun gıbı bır cok konu...sabredeyım dıyorum nereye kadar bılmıyorum