- Konu Sahibi dengesiz_59
Bu dereceye kadar varmış kıskançlık sadece özgüven eksikliğini değil, karşısındaki kişiye karşı da güven problemi yaşadığını gösterir ve çok önemli bir sorundur. Kesinlikle karşına alıp konuşmalısın diyeceğim ama biliyorum ki, bu kadar şeyi yapan bir insan hatasını da kabul etmeyecek ve düşüncelerini açıkça dile getirmene izin vermeyecektir. O yüzden sen eşini en iyi tanıyan kişi olarak, nerede ne zaman bunu ne şekilde konuşabileceğine dair oturup düşünmeli ve her şeyi netliğe kavuşturmalısınız. Kaldı ki evlisiniz yani :)
Bence kiskanclik degil guvenmemezlik... Esinizle mutlaka konusmaniz lazim, boyle baski nereye kadar, kim dayanir ki![]()
kesinlikle katılıyorum sizlere bence artık bu durum size olan güven eksikliğini gösterir.tamam bir koca karısının aşırıya kaçmayarak tabi giyimine dikkat etmesini isteyebilir ki bu bence sevmenin verdiği bir kıskançlıktır.ama iş neyere gittin kimle konuştun takibine kadar gelirse demekki karşısındakine güvenmiyordur ve bence bu kadını aşşağalıyan bir davranıştır.ben olsam kesinlikle kabul edemezdim.allah yardımcın olsun.