• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seven kıskanmaz mı?

apartmanın gençleri olduğunu bilmiyorduk. içlerinden biri tam ben kapıdayken zile bastı anne benim aç kapıyı diye. sinir olduğum şey de bu. sevgilini kıskanıyorsun da eşini niye umursamıyorsun. sevdiğini biliyorum beni. her zaman güzel sözler söyler. hediyeler alır. daha geçenlerde çok güzel pahallı bir saat almıştı kendi saati olmadığı halde. ama sevgililerine hiç para harcamamış. çok çok diyor 2-3 tl lik gümüş almışımdır. her zaman öper sarılır. sevgisinden şüphem yok ama niye sakınmıyor beni anlamıyorum.

Anladım Ben Seni Sen Kıskansın Değil de Sahip Çıksın Seni,Korusun Kollasın İstiyosun :31: İsteğinde Haklısın Eşini Tam Çözemedim Yaa Öbür Türlü Kıskançlıkları Sevmem Bende Yok Giyime Karışcak Yok Makyajına Kimle Geldin Gittin Filan Çok Gıcık Durum :19: Ama Tokat Atması da Hoş Değil Ha Şort Giydi Diye Sevgilisine :ssz:

benden bana karışılmasından pek hoşlanmam ama ne bilim arada bişeyler çıtlatsın bana. iyi niyetlidir eşim. herkesi kendi gibi biliyor. parmağında yüzük yok diye işyerinde bekar sanmışlar. kızın biri asılacak olmuş. yemek esnasında çocuğun hasta olduğundan falan bahsetmiş ki kız anlasın diye. kız şaşırmış ve bi daha eşimle konuşmamış. güvenirim ona acaba o da bana güvendiğinden mi böyle yapıyor. ama gecenin 12 sinde tek göndermek neyin nesi. bir arkadaşım gündüz vakti apartmana girerken bir genç peşinden içeri girmiş. bir isim sormuş burda oturuyor mu diye. arkadaşım tanımıyorum demeye kalkmadan çocuk kızı tutup öpmeye başlamış kız çığlığı atınca çocuk kaçmış. neler oluyor neler duyuyoruz bu zamanda.

bu konularda benim eşimde öyledir nedenide benim çok cevval olduğumu düşünür bende zamanında hep derdim sen niye umursamazsın gece yolda çocukla oynayarak hızla yürür koşarlar mesela ben geriden gençlerin arasından gece tek geçerim. niyeti beni tek bırakmak değil ama oyuna öyle dalıyoki ya bu yoldan geçenler inmidir cinmidir diye düşünmüyor. sana şukadarını diyim arkadaşım bir erkek dışarıda gördüğü kadınlara ağzını açıp bakmıyosa bazı kişiler vardır baar bakar sonra tövbe tövbe der. onlardan bahsetmiyorum gerçektende elalemin karısını kızını inceleme derdi olmayan adamlar herkesi kendi gibi sanıyo. benimkide öyledir. banada çok güvenir özellikle yırtıcı olmamdan dolayı. başıma bişey geleceğini düşünmez. yahu diyorum herkülmüyüm ben bir sıkımlık canım var. falan konuşunca biraz toparlanıyo. ama bu son kıskanma durumu gerçekten çok bozuldum bugün boşuboşuna evde oturucam. gidip sinemamı izleyip kahvemi içip kafa dinlemek varken. boşver sende bende sen gibi çok söylendim şimdi meyvesini veriyo sanırım ama inşallah bu son olur bakalım gitmedim diye pişmanlık duyucakmı.

Benim esimde beni hic kiskanmaz suraya buraya gidiyorum desem hic karismaz :43: sevdiginden hic süphem yok ona sorsan kiskanclik güvensizlik oldugunu düsünüyor ve bana güvendigini söylüyor.. Bende aksine cok kiskancim bu yüzdende boll boll kavga ediyoruz benim ona guvenmedigimi düsünür ne alakaysa :17: ama esinin seni gece tek basina izin vermesi olmamis turkiye gibi bir yerde ben o saatte tek basima asla cikmazdim

ne güzel işte eşiniz her erkeği ırz düşmanı olarak gören erkeklerden değil. öyle gören erkeklerin sonradan kendisinden durumu bildiğini de görüyoruz genellikle. bu mantıkla eşiniz de herkesi kendi gibi sanıyor olabilir ne yapsın.

Ben sizi anladım. Olay size de mi tokat atılsın durumuna gelmiş ama.. Herkesin rahat rahat seni seviyorum dediği bi devirdeyiz. Artık laflara değil icraatlere bakmak lazım. Bi insan sevdiğini bi şekilde belli eder. Onu tehlikelerden sakınarak mesela... Hanımefendi kocasından emin ama kendini daha özel hissetmek istiyor. Tamam kardeşinden sakınmasına gerek yok bir arada da yaşamışsınız ama apartmanda dikkat etmemesi ve gece sizi sokakta tek bırakması bence güzel bi durum değil. Bunun güvenmekle alakası yok. Nasıl bi ülkede yaşadığımızı hepimiz haberlerden kadın programlarından görüyoruz. Apartmanın çocuğu babasının oğlu değil ya önden gitmek yerine karısına yol verip arkadan o gelebilirdi. Üstelik bu bi nezaket kuralıdır yani. Hele gece sokakta tek bırakması umursamazlık bence. İnsan korkar başına bi şey gelir diye. Ben annem dışarı çıktığında bile geç olmamasına rağmen merak ediyorum. Ya birden rahatsızlanırsa ya hırsızı uğursuzu musallat olursa. Kıskançlıkla sakınmak arasında ince bi çizgi var onu iyi bilmek gerek. Sevdiğimiz bi eşyayı kırılmasın diye sakınıyoruzzz sevdiğimizi mi sakınmıcaz?

Az kıskançlık zarar
çok kıskançlık zarar
ortası karar

sizin eşinizde baya bir düşüncesiz,şu devirde kime güven var acaba
Apartmanın çocuğu değilde akrabanız olsun neyazar.

konuştum da ne saçmalıyorsun dedi bana. benim bir görümcem var. 40 yaşında. öyle alımlı güzel falan da değil. eşi düğünlerde bile garson geçerken elini omuzuna koyuyor ki garson ona çarpmasın.

Ve bu sizce sevgimi? O sevgi degil, asiri derecede özgüven bozuklugu ve hatta sapiklik diyebiliriz. Siz görücü üsülü ile evlenmisiniz,hangi sekilde oldu bu? Birisi esinizi sizi tavsiye etti ve hemen hemen nisan/dügünmü oldu? Yoksa bir flört dönemi yasadinizmi?

Eger flört dönemi yasamadiysaniz bence siz kiskanmak ile aski birbirine karistiriyorsunuz. Siz bence ask/sevgi yasamak istiyorsunuz ve bunun nasil oldugunu bilmiyorsunuz. Sizcede ask/sevgi sinyallarida görümcenin kocasinin yaptigi seyler cünkü asil ne olduklarini bilmiyorsunuz.

bencede okadar sinirlenecek bişey yok. özellikle tiksinecek kadar.benim eşimde evlenmeden önce çok karışıyordu gittiğime gezdiğime.artık karışmıyor.kıskanmıyorda.güveniyor çünkü.bende kıskanç biri değilimdir zaten.butür şeyleri dert etmiyoruz

bence eşiniz hayvanmış ama yaşı ilerledikçe olgunlaşmış ve insan olmuş. tokat atmak nedir kuzum ya? bırak allahısen. beni taciz etselerdi ne? olmayan senaryolar üzerinden eşini değerlendirmen doğru değil bence. ayrıca sen eşinin savunmasına muhtaç mısın? biri seni taciz ederse sen hakkından gelemez misin? bu kadar mı kendine güvenin yok illa bir erkeğin gölgesini üzerinde istiyorsun?? ahh bu türk kadınları :ssz:

Her insanın yapısı farklıdır. şahsen ben gözümden sakınırım.. ama kişiden kişiye değişir tabi..

Back
X