Seven sevdiğini bırakır bıkar mı ya sevgi herşey üstesinden gelmez mi?

Sirenaveyl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2022
1
0
1
24
Sen sürekli ağlayacak dert yanacak birini arıyorsun diyen acımasız sevgili (ayrıldı) atıyorum üniversite son sınıfta Stajı bitene kadar tüm dertlerimi içime gömüp benimle ilgilenmen gerekirdi dedi psikolojik sorunlarım oldu çok kötü oldum ilaç içiyorum bunu bile bile böyle diyip bıkıp bırakıp gitmesi...

Valla sürekli dertsinen ağlayan devamlı hastayım rahatsızım diye gezip kendine olumlu yönde telkin vermeyenleri bende sevmem insanın hayat enerjisini sömürür gibi ömür geçmez vallahi. Biraz kendi kendinize olumlama yapmalı iyi enerji yaymalısınız rahatsızsınızdır anlarım ama erkek arkadaşınızın böyle söylemesi bıktırmışsınız adamı sanki. Erkek arkadaşınız da bencil tüm dertlerini unut benle ilgilen kritik dönemdeyim filan. İlişki dediğiniz şey karşılıklı sorunları paylaşarak ve kişilerin birbirine iyi enerjiler vermesiyle güzel zamanlar geçirmekle olur siz biraz karşılıklı bencillik yapıp Rabbena hep bana moduna girmişsiniz galiba

Sen sürekli ağlayacak dert yanacak birini arıyorsun diyen acımasız sevgili (ayrıldı) atıyorum üniversite son sınıfta Stajı bitene kadar tüm dertlerimi içime gömüp benimle ilgilenmen gerekirdi dedi psikolojik sorunlarım oldu çok kötü oldum ilaç içiyorum bunu bile bile böyle diyip bıkıp bırakıp gitmesi...
Zaten hepimiz çok zor şartlar altında yaşıyoruz, hepimizin dışarıya yansıtmadığımız bir çok derdi kederi sıkıntısı var. Birde partnerimizden 7/24 olumsuzluk negatiflik duyunca insan sıkılıyor. Bunun sevgi ve aşk ile bir ilgisi yok.

Ben de surekli mutsuz, aglayan insanlari hayatimdan cikariyorum. Bu sevgili de olabilir arkadas da akraba da hic farketmez

Back
X