Hayatım çok kötü durumda onun günahını aldığımı hissettim o da etmedi be yapsam bilemedim bu günler geçsin istiyorumBeni terkeden adam terkedilmedi sıkı sıkı tutuldu.Sevildi.Değer verildi..Çok koydu yalan yok.Evliliğinde mutlu mudur bilmem.
Siz sevgili bile değilmişsiniz.Helallik de dilemişsin.Başka birşey yapma istersen..
19Yaşınız kaç ona göre yorum yapmak istiyorum?
bu olay başınıza ne zaman geldi çok üzüldüm umarım atlatırsınızBeni terkeden adam terkedilmedi sıkı sıkı tutuldu.Sevildi.Değer verildi..Çok koydu yalan yok.Evliliğinde mutlu mudur bilmem.
Siz sevgili bile değilmişsiniz.Helallik de dilemişsin.Başka birşey yapma istersen..
Geçen yıl.Onun değil benim hayatım kötü gidiyor.İlişkide o hatalıydı o mutlu oldu.bu olay başınıza ne zaman geldi çok üzüldüm umarım atlatırsınız
Kaç senedir terk ediliyorum onun bana sorduğu soruları kendime soruyorum bana neden istemiyosun çokmu tipsizim yanına yakıştıramadınmı demişti son ilişkimde kendime bu soruları sorarken farkettimAhı tutar dersen tutar,umursamazsan hiçbir şey olmaz.
Kendin başına getiriyorsun böyle düşünerek.
Düşünmeyi bıraktığın zaman değişecek .
O zaman onu hayatımdan çıkarıp Yen'i bir sayfa açmalıyımAhı tutar dersen tutar,umursamazsan hiçbir şey olmaz.
Kendin başına getiriyorsun böyle düşünerek.
Düşünmeyi bıraktığın zaman değişecek .
Umarım ahı kalmamıştır canım mutlu ol ama benim anlamadığım insanlar neler yapıp mutlu oluyo biz niye olamıyoruz kimseye güvenemiyorum korkuyorum artıkBen 18 yasindayken, lise donemlerimde erkek arkadasim vardi.. ve ciddi bir iliskiydi.. ailesi filan biliyordu.. ve bir gun durduk yere ondan ayrilma karari aldim ve onu oyle bir sekilde terk ettimki, belkide yapmis oldugum ihaneti hic bir zaman unutamayacak.. tuttum dedimki ben senin arkadasindan hoslaniyorum.. ama tabi daha 18 yasindayim ya dusunun.. hatta bana baski yapiyordu okulu birak, okuma vs.. sonrasinda olgunlastim ve ona bu tarz seyleri yasattigim icin o kadar pisman oldumki.. iki yil pesinden kostum.. zaman gecti vs eski es'le tanistim ve inanirmisiniz bu ilk sevgilimin o kadar buyuk bi ahi varmiski benim uzerimde, eski eslede bosandim.. ve bir kac donem daha mutlu olamadim.. dikis tutturamadim.. taki kendime yeni bir sayfa acip hayatima suanki sevgilimi alana dek.. artik cidden eski sayfalari kapattim.. ve Insallah uzerimde o ilk sevgilimin herhangi bir ahi kalmamistir.. cunku tesadufen iki kez karsima cikti, hatta evli cocuklu, ikisindede kizardi domates gibi.. uffffff cikmasin diye yalvariyorum resmen.. yillar gecmis uzerinden bitmis gitmis..
Çok üzüldüm canım yaGeçen yıl.Onun değil benim hayatım kötü gidiyor.İlişkide o hatalıydı o mutlu oldu.
Eski eşim onun hayatı iyi ben hayat döngümü tamamlayamadım.Sonra iki kez daha terkedildim..Depresyon yaşadım.İş sorunu ,aile,arkadaş sorunu yaşadım vs .Güya benim kimseye zararım olmadı..
Neyse ..
Seni 16 yaşında sevmeye başlamış. Ve henuz 19 yasındasın. O yaşlarda bi sürü insanla konusman umıt vermen istememen sevmen ayrılman bunların hepsi cok doğal. Kendini yeni tanıyorsun, erkekleri yeni tanıyorsun. O yaşlarda ilgi görmeyi istemek o kadar masum birşey ki. Daha kimseyle dikiş tutturamadım diyorsun. Daha yaşın çok genç belki de hayatına daha bir sürü insan giricek. İş ortamında onlarca insanla tanısıcaksın. Yaşının tadını çıkar neden acele ediyorsun? Ben 26 yaşındayım. 17li yaşlarımı dusunuyorum da ne kadar aptalca seyler yapmışım guluyorum. Beni de cok seven biri vardı senelerce peşinden koştu bende zaman zaman umıt verdim. Ama hiç ah almak diye dusunmedim. Cunku aklımız bir karış havada oluyor o yaşlarda. O da bundan bi 5-6 sene sonra seni tatlı bir anı olarak hatırlıcak. Onunda hayatına baskaları giricek. O da mutlu olucak. Ben şuan nişanlıyım 5 senelik çok mutlu bir birlikteliğim var. Ergenliğime denk gelmiş o yıllar de geç. Ve hiç acele etme doğru insan seni bulucak
Kaç senedir terk ediliyorum onun bana sorduğu soruları kendime soruyorum bana neden istemiyosun çokmu tipsizim yanına yakıştıramadınmı demişti son ilişkimde kendime bu soruları sorarken farkettim
İnşallah artık tek isteğim doğru insanı bulmakSeni 16 yaşında sevmeye başlamış. Ve henuz 19 yasındasın. O yaşlarda bi sürü insanla konusman umıt vermen istememen sevmen ayrılman bunların hepsi cok doğal. Kendini yeni tanıyorsun, erkekleri yeni tanıyorsun. O yaşlarda ilgi görmeyi istemek o kadar masum birşey ki. Daha kimseyle dikiş tutturamadım diyorsun. Daha yaşın çok genç belki de hayatına daha bir sürü insan giricek. İş ortamında onlarca insanla tanısıcaksın. Yaşının tadını çıkar neden acele ediyorsun? Ben 26 yaşındayım. 17li yaşlarımı dusunuyorum da ne kadar aptalca seyler yapmışım guluyorum. Beni de cok seven biri vardı senelerce peşinden koştu bende zaman zaman umıt verdim. Ama hiç ah almak diye dusunmedim. Cunku aklımız bir karış havada oluyor o yaşlarda. O da bundan bi 5-6 sene sonra seni tatlı bir anı olarak hatırlıcak. Onunda hayatına baskaları giricek. O da mutlu olucak. Ben şuan nişanlıyım 5 senelik çok mutlu bir birlikteliğim var. Ergenliğime denk gelmiş o yıllar de geç. Ve hiç acele etme doğru insan seni bulucak
Hayır ama uzun süren bir birlikteliğim olmadı hiçKaç senedir terkediliyorum derken daha 19 yaşındaymışsın.. ergen zamanların olduğu için o yaştaki erkeklerden ne bekliyordun evlenmelerini mi? :)
Hayır ama uzun süren bir birlikteliğim olmadı hiç
Çok şükür derslerim iyi ama benimde sevmeye sevilmeye hakkım yokmu19 yaşında erkek arkadaş için değil alademik kariyer için konu açın buraya derim
belki evren size mesaj veriyor şimdi sırası değil buların daha farklı bir dala yönel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?