• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevenin ahı tutarmı

İnşallah artık tek isteğim doğru insanı bulmak

19 yaş daha çok erken daha böyle düşünmek için. Tabi ki inşallah bundan sonra bir kişi olur tam olur ben de hep böyle düşünürdüm ama ergenlikte olmayabiliyor yani, az rastlanan bir şey ve hiç acelesi yok, hatta bazen iyi de oluyor tecrübe sahibi olup zamanla daha mantıklı düşünüyorsun, doğru insanı bulmak o kadar kolay ve kısa sürede olmuyor herkes için.
İyi niyetliyseniz bir şey olmaz ayrıca, bu kadar takmayın kafanıza olumsuz enerjiyi çekiyorsunuz...

Merhaba arkadaşlar beni tam 3 senedir seven biri var ve 3 senedir hayatım çok kötü durumda ona ümit verdim olabileceğimize dair ama sonrasında istemedim bu süre boyunca hayatıma kim girse beni terketti kimse sevmedi beni bende onun ahını aldığımı bildiğim için ondan helallik istedim o da kafamda helal ettim ama kalbim helal etmicek dedi ona kötü davranmadım ama Ümit verdim sevgili olmasakta konuştuk o sevgilisi varken bile bana yazdı halada öyle ne yapmalıyım nasıl helallik almalıyım onu hayatımdan çıkarsam dahamı kötü olur akıl verin yardım edin
Yahu ne ahı ne seveni ne hellaliği.Herkes herkese ümit veriyor,nişanlanıyor evleniyor çocuk yapıyor da ayrılıyor.Olmamış kısmet değilmiş.

19 yaş daha çok erken daha böyle düşünmek için. Tabi ki inşallah bundan sonra bir kişi olur tam olur ben de hep böyle düşünürdüm ama ergenlikte olmayabiliyor yani, az rastlanan bir şey ve hiç acelesi yok, hatta bazen iyi de oluyor tecrübe sahibi olup zamanla daha mantıklı düşünüyorsun, doğru insanı bulmak o kadar kolay ve kısa sürede olmuyor herkes için.
İyi niyetliyseniz bir şey olmaz ayrıca, bu kadar takmayın kafanıza olumsuz enerjiyi çekiyorsunuz...
Takmamaya çalışıcam sağolun

İnşallah artık tek isteğim doğru insanı bulmak

Ciddi misin ?

Bazen hayret ediyorum ya yaşıtız ama şu an bırak doğru kişiyi herhangi birine bile ihtiyaç duymuyorum açıkçası.
Ne bu acele,elbet bulursun,bulamazsan da dünyanın sonu mu ya,mutluluk için biri şart mı ?

Çocuk değil de
Çocuğun sevgilisi hakkını helal etmediyse işin zor

Benim sevip hoşlanıp çıktığım çocuk
Ben varken başkasıyla konuşacak
Cıks :KK20:

Tutmaz. Öyle olsa herkes ahlı gezerdi, kimse de mutlu olamazdı.
Herkesin bir gönül hikayesi var. Ayrılık çoğunlukla 1 kişinin kararıdır. Diğeri ayrılmak istemez ama mecburen kabullenir. İki kişinin aynı zamanda ayrılmak istemesi nadirdir.
Ayrıca kendi kendine gelin güvey olanlar var. Bana ümit verdi diyerek karşısındakinde hakkı olduğunu düşünenler az değil.

Tutmaz. Öyle olsa herkes ahlı gezerdi, kimse de mutlu olamazdı.
Herkesin bir gönül hikayesi var. Ayrılık çoğunlukla 1 kişinin kararıdır. Diğeri ayrılmak istemez ama mecburen kabullenir. İki kişinin aynı zamanda ayrılmak istemesi nadirdir.
Ayrıca kendi kendine gelin güvey olanlar var. Bana ümit verdi diyerek karşısındakinde hakkı olduğunu düşünenler az değil.
İnşallah dediğin gibidir

Ciddi misin ?

Bazen hayret ediyorum ya yaşıtız ama şu an bırak doğru kişiyi herhangi birine bile ihtiyaç duymuyorum açıkçası.
Ne bu acele,elbet bulursun,bulamazsan da dünyanın sonu mu ya,mutluluk için biri şart mı ?
şart değil ama istiyorum doğru kişinin karşıma çıkmasını

şart değil ama istiyorum doğru kişinin karşıma çıkmasını

Herkes ister ama bunu dert etme kendine.Dert ederek bulamazsın yani.
Merak etme dünyada herkes birbirinin arkasından kötü şeyler söylüyor tutanlar varsa vardır ama buradan hepsi tutuyor demek anlamsız.Kafana göre yaşa.

Valla beni kırıp yaralayanlar gayet mutlu ve sağlıklı hayatına devam ediyor. Benim kırdıklarımda oldu. Ben de çok şükür mutluyum. Her şeyin altında mistik bir şeyler aramayın. İlişki işleri biraz karışık. Bazı dönemler hep aynı olumsuzluğu tekrar tekrar yaşarsınız. Bir süre mola verin kimseyle görüşmeyin. O hakkını helal edemeyen tripcanla da görüşmeyin bence. Alakayı kesin. Psikolojinizi olumsuz etkiliyor

Herkes ister ama bunu dert etme kendine.Dert ederek bulamazsın yani.
Merak etme dünyada herkes birbirinin arkasından kötü şeyler söylüyor tutanlar varsa vardır ama buradan hepsi tutuyor demek anlamsız.Kafana göre yaşa.
Haklısın canım çok takılmıyorum ama yazayım dedim paylaşmak istedim

Valla beni kırıp yaralayanlar gayet mutlu ve sağlıklı hayatına devam ediyor. Benim kırdıklarımda oldu. Ben de çok şükür mutluyum. Her şeyin altında mistik bir şeyler aramayın. İlişki işleri biraz karışık. Bazı dönemler hep aynı olumsuzluğu tekrar tekrar yaşarsınız. Bir süre mola verin kimseyle görüşmeyin. O hakkını helal edemeyen tripcanla da görüşmeyin bence. Alakayı kesin. Psikolojinizi olumsuz etkiliyor
Kötü etkiliyor olabilir tabi görüşmeyeceğim hatta numaramı değiştireceğim

Ah tutarsa ben yandım eşimin geçmişi çok kirli teyze kızıyla nisanlanmis sonra yüzüğü atmış kız çok kötü olmuş akrabalar halen söyler bi kız bunun yüzünden intihar etmiş allahtan ölmemiş bu bildiklerim bu ikisinin ahi tutarsa sadece esimden cikmaz acisi evliligimden korkuyorum doğrusu bazen kötü gidince aldığın ahlar tutyo diyorum

Ah tutarsa ben yandım eşimin geçmişi çok kirli teyze kızıyla nisanlanmis sonra yüzüğü atmış kız çok kötü olmuş akrabalar halen söyler bi kız bunun yüzünden intihar etmiş allahtan ölmemiş bu bildiklerim bu ikisinin ahi tutarsa sadece esimden cikmaz acisi evliligimden korkuyorum doğrusu bazen kötü gidince aldığın ahlar tutyo diyorum
Hadi ya neler olmuş Allah korusun Helallik almayı denedinizmi

Çocuk sevgilisi varken sana yazıyor bunun mu ahı tutacak allasen?

Back
X