- 28 Ekim 2014
- 53
- 7
- 18
- Konu Sahibi Irene Adler
-
Çok korkuyorum ya yine bişi olur üzülürüm diye ama ne biliyim karşıma çok kişi çıktı bu sürede kimseye böyle takılmamıştım içim ısındı onada o şuan okuyo hala bende çalışmam bi süre sonra aramızda böyle şeyler sıkıntı olur mu sonu nereye gider herşeyi düşünüyorum ve böyle şeyler hissettiğim için kendime çok kızgınımBunu birbirinizi tanıyarak öğrenebilirsin. Ama ters falan diyorsun anlaşabilecek misin? Birde yeni ayrımışsın hani belkide boşluktasın ve ona karşı birşeyler hissettiğini sanıyorsun.
yok o anlamda değil hoşlantıyla bi ilşkiye başlamak aptallık olur birbirimizi iyi tanımıyoruz gibi laflar ettiNe demek bi hoslantiyla sevgilim ol diyemem seni uzemem yani benden sana ciddi iliski cikmaz kizim ayik ol demek
Zoru mu oynıyım yaniZaman gerekli. Siz ne yakin olun ne uzaklasin. Normal normal davranin. O niyetini belli eder. Asla merakli dünden razi gibi olmayin. Size ulasmaya calissin
Çok korkuyorum ya yine bişi olur üzülürüm diye ama ne biliyim karşıma çok kişi çıktı bu sürede kimseye böyle takılmamıştım içim ısındı onada o şuan okuyo hala bende çalışmam bi süre sonra aramızda böyle şeyler sıkıntı olur mu sonu nereye gider herşeyi düşünüyorum ve böyle şeyler hissettiğim için kendime çok kızgınım
Fazla abartıyorum ya arkadaşlarım kızıyo bana bu yüzden çok kafama taktım gerçektenBence fazla kaptırmadan zamana bırak, oda sanırım sancılı bir ayrılık yaşamış. Aslında kötü bir şey dememiş sadece hoşlanmakla sevgili olunmaz diye. Bak benim yakın bir arkadaşım vardı, adamı hiç istemiyordu ama adam onu baya aşıktı ben dedim ki ya bir çık tanı zamana bırak ne kaybedersin.
Şimdi onunla evlendi.:) Tanıdıkça aşık oldu. Bence en mantıklı olanda bu. Sen kendini fazla kaptırma tanı konuş bakalım.
Zoru oynamak degil de, elinin altinda olmahin sadece. Mesela o size "sevgilim olsaydi senin olmani isterdim" dediginde siz de "ben de seni isterdim"demek yerine daha yuvarlak şeyler diyin. Istemek yetmez diyin mesela, yani anlatabilmisimdir umarım. Ben bu tur şeyleri hic beceremem ama sizin durumunuzda ise yarayacagini dusundumZoru mu oynıyım yani
Fazla abartıyorum ya arkadaşlarım kızıyo bana bu yüzden çok kafama taktım gerçekten
söylemedi bende sormak istemedim açıkcası ama aradan 3 yıl geçmiş o kızdan sonrada ciddi düşünmemiş hani ilşkisi olmuşta bi saat süren bile oldu dedi öylesine çıktım hep bişi hissetmeden dedi o kızdan sonra ilk defa senden hoşlandım dedi aşık olmak lafını çok kullanıyo ama hani bişi söylüyorum sen böyle söylersen ben sana aşık olurum feln diyo bi garipZamana birak.
Bide eski sevgilisinden ayrilma sebebi neydi?
Hiç bişi demedim hatta bana sende benden hoşlandın mı diye sordu konuyu değiştirdim cevap vermedim ama hoşlandığımı belli etcek şeyler yaptım yani anlasın diyeZoru oynamak degil de, elinin altinda olmahin sadece. Mesela o size "sevgilim olsaydi senin olmani isterdim" dediginde siz de "ben de seni isterdim"demek yerine daha yuvarlak şeyler diyin. Istemek yetmez diyin mesela, yani anlatabilmisimdir umarım. Ben bu tur şeyleri hic beceremem ama sizin durumunuzda ise yarayacagini dusundum
Duygularıma engel olamıyorum :/Eeee abartma bencede. Zamana bırak. Belki tanıdıkça sende onunla sevgili olunmayacağını düşünüceksin boşverrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?