Severek ayrıldık ama çok özlüyorum ne yapmalıyım kızlar

Son cümleler beni 2011'e ışınladı

isteyince sevince degisirsin ya
Yaşından kaynaklı böyle düşünmen normal, insanlar öyle kökten değişmez ne yazık ki Yani tabii ki olgunlaşıyoruz, bazı yönlerimiz törpüleniyor ama temeldeki kişilik özellikleri değişmiyor.
Sevince değişir falan hele, tamamen klişe.

E yani sevgisinden, aşkından emindin? Hani ayrılmak istemiyordu? Sen istemiyorsun diye uzak duruyordu, kararına saygılıydı?
Öyle olsa bi şeyler yapalım teklifine atlaması gerekirdi, her seferinde reddetmiş.

Bugün yanıma geldin beni sordun az da olsa iletişime geçtin benimle...Gözlerine yasaklar olmadan bakabildim...Günümü kendin kadar güzel bir hale getirdin.Tesekkur ederim sevgilim

Terazi mi bunun burcuterazi erkekleri susarlar konuşmazlar üzülünce kırılınca falan filan ve hep pohpohlanmak isterler ıyyyyy çekilecek gibi değillerdir..teraziyse kaç hiç durma
Erkek trip atmaz bi açıklama yapmasını isterdim ben olsam..çünkü sessizlik beni sinir eden bişeydir yine konuşmuyorsa görüldü atıyorsa falan engeli atar kendi yoluma giderim

Tam 1 ay önce bu saatlerde ayrıldıkmUmarim mutlusundur.Sonucta aldığımız kararın bir anlami olmalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…