- 26 Eylül 2023
- 33
- 9
- 1
- 24
- Konu Sahibi Simsimbunny
-
Aramizdaki sorunun çözülemez olduğunu dusunmuyorum. Onun dışında gayet iyi bir çocuk.Saygili,sevimli,dürüst sempatik biri.Aramizdaki güçlü bağ bizi bir araya getirdi.İkimizin de dinlenmeye ihtiyacı var sanırım sonra tekrar denemek isteyeceğimAlıngan erkeği anası sevsin amannninsanlar değişmez hiç umutlanmayın yılların oturmuş karakteri ve huylarını değiştiririm mi sanıyorsunuz aşk sihirli değnek değil sadece insanların birbirine tahammül etmesine yarayan hormonsal birşey.
Ooo Allah kolaylık versinoğlak olarak hiç değişmiyorum ben. Yükseleninden umarım frekans yakalarsınız çok sıkıcı tarafları var.
Aramizdaki sorunun çözülemez olduğunu dusunmuyorum. Onun dışında gayet iyi bir çocuk.Saygili,sevimli,dürüst sempatik biri.Aramizdaki güçlü bağ bizi bir araya getirdi.İkimizin de dinlenmeye ihtiyacı var sanırım sonra tekrar denemek isteyeceğim
isteyince sevince degisirsin ya
Şöyle ki ikimizinde ilk ciddi iliskisiydi ayrılırken de bana acemice hatalar yaptım değerini bilemedim seni davranışlarına üzdüm ama farkındayım senin için degisecegim dedi.İkimizin de yorgun olduğunu biliyordu.Zaman her şeyin ilacı derler...Erkekler dinlenme süresin de bile boş kalmıyor aşkta ara verilmesine asla inanmıyorum. Kopukluk veriyor yalnızca. Dediğiniz gibiyse neden ayrıldınız derler insana? Birinizden birisi geçimsiz o halde.
Şöyle ki ikimizinde ilk ciddi iliskisiydi ayrılırken de bana acemice hatalar yaptım değerini bilemedim seni davranışlarına üzdüm ama farkındayım senin için degisecegim dedi.İkimizin de yorgun olduğunu biliyordu.Zaman her şeyin ilacı derler...
Çocuğun huyu buysa değişmez. Alınganlık ettiği meseleler ne bilmiyoruz. Belki de haklıdır karşı taraf.Yok oğlak burcuydu .Biraz zor biriydi gerçekte de ama bana hissettirdikleri paha bicilemezdi.Gercekten seviyorsa degisir kafasindayim ya
Kaybedince anladım değerini.Onsuz hiçbir şeyin tadı yok.Biraz daha dinlenelim şansımı deneyecegim.Gercekten beni seviyorsa kabul edecektirÇocuğun huyu buysa değişmez. Alınganlık ettiği meseleler ne bilmiyoruz. Belki de haklıdır karşı taraf.
Bazı insanlar uzaklaşarak sorunlarını çözmeye çalışır. Karşı tarafı darlamayın. Bunun huyu da böyle demek ki, kabulleneceksiniz. Sorunu kabul edip adım da atıyormuş. Teoride olumlu geldi bu hareketi bana.
Siz ayrıldığınız için de onun adım atacağını sanmıyorum. Siz adım atın. Şahsen ben inadımdan ve gururumdan dolayı atmazdım adım.
Ayrıldıktan sonra görüşmüyoruz zaten nasıl davrandığını eğer barisirsak anlayacağım umarım değişirBilemiyorum bu lafları çok söylüyorlar ama icraat yok. Davranışa yansımayan kelimelere inanmayın bu kadar diyebilirim. Hayırlısı.
Ayrıldıktan sonra görüşmüyoruz zaten nasıl davrandığını eğer barisirsak anlayacağım umarım değişir
Çocuğun huyu buysa değişmez. Alınganlık ettiği meseleler ne bilmiyoruz. Belki de haklıdır karşı taraf.
Bazı insanlar uzaklaşarak sorunlarını çözmeye çalışır. Karşı tarafı darlamayın. Bunun huyu da böyle demek ki, kabulleneceksiniz. Sorunu kabul edip adım da atıyormuş. Teoride olumlu geldi bu hareketi bana.
Siz ayrıldığınız için de onun adım atacağını sanmıyorum. Siz adım atın. Şahsen ben inadımdan ve gururumdan dolayı atmazdım adım.
Burclarla pek aram yokOğlak burcu asla adım atmaz ölse bile hep karşıdan bekler
Burclarla pek aram yokOğlak burcu asla adım atmaz ölse bile hep karşıdan bekler
Aslında ayrıldıktan sonra mesaj attı gel sohbet edelim diye ama ben istemiyorum yazdımOğlak burcu asla adım atmaz ölse bile hep karşıdan bekler
Aslında ayrıldıktan sonra mesaj attı gel sohbet edelim diye ama ben istemiyorum yazdım
Aslında o ayrılmak istemedi ama ben istedigim için bir şey diyemedi.Beni rahatsız etmemek için uzatmiyor işteGünlerce sizi yok sayabilen birine fazla poncik bakiyorsunuz. Gözlükleri cikartin derim
KoçSizin burcunuz ne
Aslında o ayrılmak istemedi ama ben istedigim için bir şey diyemedi.Beni rahatsız etmemek için uzatmiyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?