• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

severek ayrıldınızmı ?

nays

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
52
0
1
Bursa
kızlar merak ediyorum sevipte kavuşamayanlar varmı nasıl baş ettiniz nasıl ayakta durdunuz..aklınızdakılerı nasıl susturdunuz..biliyorum hayatın sonu değil ölüm yok ucunda ama nasıl yaptınız.

onu düsünmeden tek bir dakikan gecmezken, gün geliyor aylar geciyor ve sen kendine sasiriyorsun, onu anmadan düsünmeden aylar gecmis oysaki bir dakikan bile onsuz gecmezdi...

Zaman herseyin ilacidir derlerya, inanki gün geliyor ugrunda ölümlere gitigin insani görüyorsun ve taniyamiyorsun...

Sonra Kader kelimesini anliyor ve yasiyorsun!

Severek ayrıldık çünkü anlaşamıyorduk. Seni seviyorum diye kapatıldı tel. ilk günker bittiğini anlamıyorsun zamanla acın biraz hafifliyo ama aklında hep p oluyo devam etseydi ne olurdu düşünceleri. Benim ki gibi ilk ilişki ve ilk aşksa hayatının büyük çoğunluğu oyduyaa zor oluyor. Ailesni bile tanımadan benimsediysen. Bu sıralar nişan yapacağınızı hatırladıkça canın yanıyo ama geçiyo da bi şekilde. Arkasından asla sövemiyosun. :-( ve deli gibi özlüyosın. Krizlerin geliyp ağlamaktan helak oluyosun. Günlerce yemek yiyemiyorsun

Mantık yoktu ayrıldım, onunla yapamazdım çünkü mutsuz köle gibi bi hayatım olurdu içimdekileri de böyle susturdum, zamanla geçti.

yıllar önce ilk sevgilimden severek ayrılmak zorunda kaldık 20 yaşındaydım evlenmeye karar verdik.ama ailem karşı çıktı.bi tercih yapmam gerekiyordu ailemi seçtim.ama çok aşıktım.çok zordu herşey.1 yıl tedavi gördüm psikolojik.şuan 27 yaşındayım 1 yyıllık evliyim.yeniden sevmek çok zor oldu benim için.ama şunu anladımki insan herşeye alışıyor zamanla.şimdiki aklım olsa okadar harap etmezdim kendimi ama daha çok küçüktüm.bide ilk aşk olunca.çok şükürkü yeniden sevdim.eşimden çok memnunum.ama o ayrılığın acısı hala kalbimde asla unutulmaz onlar benim geçmişim.hatıralar.iyisiyle kötüsüyle.yinde allah kimseyi severek ayırmasın diyorum.

bende ilk beraberliğimde 3 senelik ilişkimi sevdiğim halde bitirdim çok zor oldu unutmam yokluğuna alışmam ama unuttum ve iyiki olmamış diyorum şimdi ALLAHIMA şükürler ediyorum çünkü hiç uygun değildik eğer onunla devam etseydim şuan çok farklı konumda ve çok zor bir hayatın içinde olcağımdan eminim :) velhasıl şimdi evliyim ve eşimin tırnağını değişmem kimseye şükürler olsun binlerce kezzzz :16::16::16: yani kimse vazgeçilmez değil unutuyosun hiç tanımamış gibi oluyosun :) zamanla dönüp baktığında gülüyosun :9::9::9::9::9::9::9: aynen böyle :34:

kızlar merak ediyorum sevipte kavuşamayanlar varmı nasıl baş ettiniz nasıl ayakta durdunuz..aklınızdakılerı nasıl susturdunuz..biliyorum hayatın sonu değil ölüm yok ucunda ama nasıl yaptınız.

Severek ayrılmak kadar saçma bir şey yok.:20:
Yani iki tarafta seviyorum diyip ayrılıyorsa.(!)
Birinin sevgisi daha az'dır. Çünkü insan sevdiğin den göz göre göre ayrılamaz.

Severek ayrılmadim ayrilamadim..
Biz ya evlenecektik ya ayrilacaktik ortasi yoktu..
Herseyi goze aldim..
EVlendim ..

bizde ya evlenicektik ya ayrlıcaktık . bende evlendim.. sorunlarımız oluyor ama sevdiğim için hala ayrılamıyorum..

Yıllar önce çok sevmiştim deli gibi hemde ilk aşkımdı diyebilirim onunla birlikteyken farkındaydım ve hissediyordum benim onu sevdiğim gibi onun beni sevmediğini ama gözlerim kör olmuştu onu o kadar seviyordum sonra bir anda bıraktı beni istemiyorum dedi hayatım o yıllar zindan olmuştu unutması zor çok sevdiysen eğer, günlerce ağzıma lokma almadığımı bilirim ama dönmedi unutamam hiç bir zaman diyordum aradan 4 yıl geçti unuttum gitti şimdi diyorum ki iyiki de bitti şükürler olsun daha çok sevdiğim beni benden daha çok seven değer veren bir eşe sahibim :16: :16: hayatta yaşadıklarımız bize hep ders ve tecrübe oluyor :16:

bizde ya evlenicektik ya ayrlıcaktık . bende evlendim.. sorunlarımız oluyor ama sevdiğim için hala ayrılamıyorum..

Ben cok sevdim.. sevildim de.. ama ben daha asiktim..
ara sira sorun illa ki olur kiminle evlenirsen evlen illa ki bi takim sorunlar yasayacaktin..
Dedim ya herseyi goze alip askimin pesinden gittim. . Ailem hayir dedi ama biz evlendik.. onu o kadar çok seviyordum ki.. sanki bana özel hazirlanmis bi uyuşturucu gibiydi.. o olmadiginda aramiz bozuldugunda yoksunluk krizine giriyordum resmen.. sadece o beni dunyanin en mutlu insani yapmaya yetiyordu.. Halbuki esim de hiiic romantik biri degildir tam tersine bir odundur o derece.. ama adi neyse ben bilmiyorum adini koyamadim bugun oldu.. bunca yil gecti onunla.. ne yaparsa yapsin benim canımı cok yaksa da yine onun gogsunde aglamak istiyorum. . Ne derse desin sadece guzel sozleri kaliyor aklimda.. nasil ifade edecegimi bilmiyorum ama sanki o benim yagmurlu havada acan gunesim.. çölde buldugum bir damla suyum..
Onu hala cok seviyorum tum sorunlarimiza ragmen tum kavgalarimiza ragmen o benim herseyim..

Zaman her şeyin ilacıdır. Bende sevdim kavuşamadım zamanında çorbamı bile içerken ağladığımı bilirim. ama geçiyor bir şekilde aradan 3 yıl geçti. Şimdi tekrar öyle sevebilir miyim bilmiyorum kalbimi attıran biri oldu geçenlerde ama oda olmadı. Neyi istesem imkansız oluyor, alıştım yani :))

Mantık yoktu ayrıldım, onunla yapamazdım çünkü mutsuz köle gibi bi hayatım olurdu içimdekileri de böyle susturdum, zamanla geçti.

Severek ayrılmadim ayrilamadim..
Biz ya evlenecektik ya ayrilacaktik ortasi yoktu..
Herseyi goze aldim..
EVlendim ..

yıllar önce ilk sevgilimden severek ayrılmak zorunda kaldık 20 yaşındaydım evlenmeye karar verdik.ama ailem karşı çıktı.bi tercih yapmam gerekiyordu ailemi seçtim.ama çok aşıktım.çok zordu herşey.1 yıl tedavi gördüm psikolojik.şuan 27 yaşındayım 1 yyıllık evliyim.yeniden sevmek çok zor oldu benim için.ama şunu anladımki insan herşeye alışıyor zamanla.şimdiki aklım olsa okadar harap etmezdim kendimi ama daha çok küçüktüm.bide ilk aşk olunca.çok şükürkü yeniden sevdim.eşimden çok memnunum.ama o ayrılığın acısı hala kalbimde asla unutulmaz onlar benim geçmişim.hatıralar.iyisiyle kötüsüyle.yinde allah kimseyi severek ayırmasın diyorum.

Severek ayrılmak kadar saçma bir şey yok.:20:
Yani iki tarafta seviyorum diyip ayrılıyorsa.(!)
Birinin sevgisi daha az'dır. Çünkü insan sevdiğin den göz göre göre ayrılamaz.

kızlar sevdıklerinizle evlenmıssınız ne mutlu cokta mutlu olun...ama ınanın cabaladım nişan atıldı gunlerce dıl doktum karsına cıkım yazdım yapmayalım bırbırımıze bunu dıye sevıyorum ama farklıyız olmaz bıttı dıyen bi adam..kendımden okadar nefret edıyorumkı bazen nıye bukadar gururunu ayaklar altına aldın gıttın dıyorum bazende keske gelse dıyorum..ama halen seviyorum dıyebılıyor bende bunu anlamıyorum sevgılıyken ıyıymısız bız evlenınce ıyı olmayacakmısız....eylulun 19unu nasıl gecırıcem bılmıyorum..ölüm gibi.

Zaman her şeyin ilacıdır. Bende sevdim kavuşamadım zamanında çorbamı bile içerken ağladığımı bilirim. ama geçiyor bir şekilde aradan 3 yıl geçti. Şimdi tekrar öyle sevebilir miyim bilmiyorum kalbimi attıran biri oldu geçenlerde ama oda olmadı. Neyi istesem imkansız oluyor, alıştım yani :))

bendede aynı şansızlık var galiba ..

Ben cok sevdim.. sevildim de.. ama ben daha asiktim..
ara sira sorun illa ki olur kiminle evlenirsen evlen illa ki bi takim sorunlar yasayacaktin..
Dedim ya herseyi goze alip askimin pesinden gittim. . Ailem hayir dedi ama biz evlendik.. onu o kadar çok seviyordum ki.. sanki bana özel hazirlanmis bi uyuşturucu gibiydi.. o olmadiginda aramiz bozuldugunda yoksunluk krizine giriyordum resmen.. sadece o beni dunyanin en mutlu insani yapmaya yetiyordu.. Halbuki esim de hiiic romantik biri degildir tam tersine bir odundur o derece.. ama adi neyse ben bilmiyorum adini koyamadim bugun oldu.. bunca yil gecti onunla.. ne yaparsa yapsin benim canımı cok yaksa da yine onun gogsunde aglamak istiyorum. . Ne derse desin sadece guzel sozleri kaliyor aklimda.. nasil ifade edecegimi bilmiyorum ama sanki o benim yagmurlu havada acan gunesim.. çölde buldugum bir damla suyum..
Onu hala cok seviyorum tum sorunlarimiza ragmen tum kavgalarimiza ragmen o benim herseyim..

sanki beni anlatıyosun :) madem bu kadar benziyor yaşadıklarımız bi el at benim derdime belki bi akıl verirsin bana :43:

kızlar sevdıklerinizle evlenmıssınız ne mutlu cokta mutlu olun...ama ınanın cabaladım nişan atıldı gunlerce dıl doktum karsına cıkım yazdım yapmayalım bırbırımıze bunu dıye sevıyorum ama farklıyız olmaz bıttı dıyen bi adam..kendımden okadar nefret edıyorumkı bazen nıye bukadar gururunu ayaklar altına aldın gıttın dıyorum bazende keske gelse dıyorum..ama halen seviyorum dıyebılıyor bende bunu anlamıyorum sevgılıyken ıyıymısız bız evlenınce ıyı olmayacakmısız....eylulun 19unu nasıl gecırıcem bılmıyorum..ölüm gibi.

kaçgün oldu canım nişan atılalı

tam 40 gun oldu ..ama yıl gıbı

önüne çıkma iletişim haline geçme sen böyle yaptıkça gerçekten bittiğinin farkına varmaz. nezaman kesicen görüşmeyi o zaman kafasına dank edicek bak benden sana söylemesi. gerekirse antidepresan kullan kafanı rahatlat ama arama şunu ağla sızla ama arama sorma. bak beni dinle eğer seviyorsa seni dönücek sana. sevmiyosa zorlama unutucaksın yarın öbürgün evleniceksin bebeğin olucak seni sevmeyen bi adamla ömür geçirme...

sabret arama sakın.

önüne çıkma iletişim haline geçme sen böyle yaptıkça gerçekten bittiğinin farkına varmaz. nezaman kesicen görüşmeyi o zaman kafasına dank edicek bak benden sana söylemesi. gerekirse antidepresan kullan kafanı rahatlat ama arama şunu ağla sızla ama arama sorma. bak beni dinle eğer seviyorsa seni dönücek sana. sevmiyosa zorlama unutucaksın yarın öbürgün evleniceksin bebeğin olucak seni sevmeyen bi adamla ömür geçirme...

sabret arama sakın.

2 .5 haftadır falan bi iletişimimiz yoktu..sırf kafam dagılsın dıye kursa yazıldım gıdıp gelıyorum kotuyum aglıyorum yemıyorum ıcmıyorum 6 kılo verdım hadı artık bıttı tamamen dedım carsamba yazdı..ruyamda gordum uyanınca etkısıyle unutmusum ayrıldıgımızı napıyosun ne edıyosun dıyerekten dusundum sonra jeton dustu aklımı kacırıyodum keske gercek olsaydın faln dıye yazdı..ses seda yok..gecmıcek yara gıbı.

Back
X