Kumar oynayan bi babanın çocuğu olarak yazıyorum. Babam beni bildim bileli oynar. Hatta milyonlar kaybetti diyebilirim. Ha eve icra kağıt vs. Hiç birşey getirmedi. Hiç bir eksiğim olmadı prenses gibi büyüdüm bir dediğim iki olmadı.
Ama birileri arasında kumarcı bunun da babası dedikleri gün çok ağrıma gitmişti.
Çok çok zor bırakması babam iki elimi de kesseler gider gözümle oynarım öyle illet birşey demişti.
Allah yardımcınız olsun..Annem dövmüyor sövmüyor ayrılsam diğer evlendiğim iyi mi olacak en iyisi sizi babasız bırakmamak demişti ve 30 yıldır evliler. Sizin tercihiniz kararı biz değil en iyi siz verirsiniz.. Çok üzüldüm gerçekten.
İşte diyorum ya 2 ucu b*klu değnek.eşimde aynen böyle konustu bana.
Bende ona benden gizli yapmasaydın, çok fazla batmadan sana yardım ederdim demiştim ilk olaylar çıktığında. O öyle bişeyki anlayamazsın , istesende beni engelleyemezdin demişti. Zaten sana söyleseydimde beni paralardın asla yardım etmezdin dedi.
Evimizize haciz gelmedi şükür cnm kredi çekmiş o krediyi ödememiş onun bildirimi geldi. Bende o bankada kredimiz olmadığını bildiğim için çıktı ortaya.
Babanız tedavi gördümü hiç? Tedaviyle düzelebilir diyenler var. Babanız yine iyiymiş öyle olsa bende kabul ederim eşimi. Yani nebileyim kontrollü olsa kişisel zevk harcaması gibi bilsem tutarını falan oda rahat olur bende. Bilmiyorum tabi doğru mu düşünüyorum şuanda.
Kendi düşünmez ama ben ne desem yapan bir eşim var.
Yani romantiklik, özel süprizler vs düşünmez ama ben yap desem yapar.
5 senelik evliyiz hiçbir yıl evlilik yıldönümümüzü unutmadı, ilk kez bu ayrı olduğumuz zaman unuttu.
Özür diledi , bu süreçte unutmamam gereken bi zamanda unuttum dedi. Ama ben direk öfke kusuyorum.
bana ilk gün ne yaşarsak yaşayalım sen bu konulara dönüp öfke kusacaksın. Bu yüzden mutlu olamayacağız seni hep mutsuz u edicem bunu düşününce ayrılalım diyorum kendime dedi, ama sana ayrılalım demeye cesaret edemiyorum , dilim varmıyor dedi.
Kusura bakma bu kadar detaylı yazdım diğer arkadaşlarda okuyor diye.
Teşekkür ederim yorumunuz için