• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Severek ayrılmak, acısı geçer mi?

İş için sevgilinizden mi ayrıldınız? Yoksa karşı taraf vazgeçti diye mi ayrıldınız anlamadım.

Biz zaten farklı illerde yaşıyorduk. Üni bitince herkes evine döndü tabi. O kendi iline gitmemizi orda evlenip iş bulmamız gerektiğini savundu, annesinden uzak kalamazmış. Ben büyük şehir insanıyım, küçük şehirde hem çalışamam hem işimle alakalı kariyer yapamazdım. Bide neden ben ailemden uzak kalıcam diye de düşündüm. Tartıştık tartıştık, ortak noktayı bulamadık. Bir kaç aylık tartışmalar sonucu o yoruldum, artık hislerim bitti gibi oluyor böyle demeye başladı. Ben ilk kabullenemedim bu lafları düzeltmeye çabaladım ama baktım çabaladıkça altta kalan ben oluyorum, onun dediklerini kabullenmek mecburiyetinde kalıyorum, sonra en doğrusunun bitirmek olduğunu anladım ve ayrılmak istediğimi söyledim, oda çok karşı çıkmadı zaten. Bitmiş oldu. Bilmiyorum doğru mu yaptım, yanlış mı ama şuan daha huzurluyum ya.

Allah yardımcınız olsun Benim hem içim acıyor hem özlüyorum... Bugün yeni işinin ilk günüydü, bu akşam çıkıp kutlamamız lazımdı bunu...
Bende ayni şeyleri düşünmüştüm, dogum gunlerimiz ayni gundu kutlamamiz gerekti dedim. Ama yoktu. Hiçbir zaman olmadığı gibi. Senin icin kötü seyleri düşünmeyi tavsiye ederim. Ufak bile olsa kalp kırıklıklarını aklına getirmeye çalış. İse yarıyor. Eğer kendine saygın var ise ve gururun senin icin önemliyse gururunu defalarca kırdığını hatırla..

Sizinki de enteresan başlayıp buruk biten bir hikayeymiş :KK43: allah yardımcınız olsun en kısa zamanda atlatırsınız inşallah :KK43: ama yapamıyorsanız arayın konuşun belki siz barışırsınız...
Her zaman ben aradım eğer ki kendini suçlu görürse özür diler arar bu da 2-3kere oldu bir süre bensiz kalsın ben onsuz kalamazsam arıcam mesafeye rağmen hep yanında durmuştum

Biz zaten farklı illerde yaşıyorduk. Üni bitince herkes evine döndü tabi. O kendi iline gitmemizi orda evlenip iş bulmamız gerektiğini savundu, annesinden uzak kalamazmış. Ben büyük şehir insanıyım, küçük şehirde hem çalışamam hem işimle alakalı kariyer yapamazdım. Bide neden ben ailemden uzak kalıcam diye de düşündüm. Tartıştık tartıştık, ortak noktayı bulamadık. Bir kaç aylık tartışmalar sonucu o yoruldum, artık hislerim bitti gibi oluyor böyle demeye başladı. Ben ilk kabullenemedim bu lafları düzeltmeye çabaladım ama baktım çabaladıkça altta kalan ben oluyorum, onun dediklerini kabullenmek mecburiyetinde kalıyorum, sonra en doğrusunun bitirmek olduğunu anladım ve ayrılmak istediğimi söyledim, oda çok karşı çıkmadı zaten. Bitmiş oldu. Bilmiyorum doğru mu yaptım, yanlış mı ama şuan daha huzurluyum ya.

Sizinki de kötü olmuş... Sizde sanki iki taraf da göze almamış hayatını değiştirmeyi galiba :( birlikteyken de sorunlarınız mı vardı, çok mutlu değil miydiniz? Keşke ortak bir yol bulunabilseydi sizde. Gerçekten çok üzüldüm, yılların emeği var birbirinizde.
Ama tabi sizde de gönülden vazgeçen o olmuş. Siz sadece adını koymuşsunuz bu durumun.
Gün geçtikçe üzüntünüz, özleminiz muhtemelen artacak. Kötü hisler ağır basacak bir süre, umarım kısa sürede atlatırsınız :(

5 ayda nasıl biriyle tanışıp evlenilebiliyor ya :KK43: bu nasıl mide nasıl şeref :KK43: böyle alınan ahlar yanlarına kalır mı...

İnşallahyanina kalmaz
Bana yasattigi sadece bu degilki 2 kez aldatti defalarca kez kirdi yalanlar soyledi neler neler askindan gözüm kör oldugu icin hep alttan aldim bu seferde 5 ayda baskasiyla evlendi ki nisanlanmadan 3 hafta kadar once bana ulasmaya calisti ben kabul etmeyince ona gitti demekti hazirda varmistir günahi boynunada bu kadar hizli nasil evlenilir yoksa zaten 1 ay icinde nisan nikah dugun hepsini yapti. Ne zor zamanlar gecirdim bi ben bi Allah biliyor ahim cok buyu ona ahim cikmadan ölmesin inşallah.:KK12:

İnşallahyanina kalmaz
Bana yasattigi sadece bu degilki 2 kez aldatti defalarca kez kirdi yalanlar soyledi neler neler askindan gözüm kör oldugu icin hep alttan aldim bu seferde 5 ayda baskasiyla evlendi ki nisanlanmadan 3 hafta kadar once bana ulasmaya calisti ben kabul etmeyince ona gitti demekti hazirda varmistir günahi boynunada bu kadar hizli nasil evlenilir yoksa zaten 1 ay icinde nisan nikah dugun hepsini yapti. Ne zor zamanlar gecirdim bi ben bi Allah biliyor ahim cok buyu ona ahim cikmadan ölmesin inşallah.:KK12:

Sizin de allah yardımcınız olsun :(

İnşallahyanina kalmaz

Sizin yaşadıklarınızın aynısını ben yaşadım. Seni çok seviyorum, senin için ölürüm diyen adam aldattı, yüzüklerimiz bile hazırdı, bütün tarihler belliydi, ayrıldım, ertesi gün başkasını buldu, 4 ay geçmeden sözlendi. Bu pazar sözlenmiş, instagramda resmini gördüğümde kalbim yerinden çıkıyordu. Zaten daha seviyordum, aldattı diye ayrılmıştım. İlişkisinin olduğunu bilmeme rağmen, hayır o da beni seviyor, beni ikna edemediği için kendini teselli ediyor diyordum, bariz gerizekalıymışım. Çok çok üzüldüm, önce kendimi suçladım keşke affetseydim diye ama aklım başıma geldi burada yazılanlardan sonra, öyle bir adam için üzülmeye değmez. O sözlüsü ile mutluluk pozları paylaşıyor, yakında evlenecek, niye ben kendimi yıpratıyorum, yeter üzdüğüm. Onunla buluştuğumuz her gün günlük tutardım, öyle şeyler yazmışım ki, öyle hayaller, onların hepsini attım, bir tek o hayallerimin çöp olmasına üzülüyorum ama demek ki hayırlısı buymuş.

Merhaba kızlar,

Ben hak ettim mi böyle olmasını bilmiyorum. Buraya açtığım konularıma erkek arkadaşımdan hayır geleceğini söyleyen tek kişi olmadı sanırım. Yine de çok sevmişim, çok bağlanmışım. Kopamadım işte. Gerçeklere kapattım gözlerimi belki. Sorunları görmezden geldim. Sonunda olan yine bana oldu.

En son ayrıldıktan sonra bana mesaj atmıştı "Sen de benim gibi misin? Ben çok özlüyorum" diye. Gitmemem gerekirdi onu unutmaya başlamıştım, dayanamadım yine gittim. Barışmak istediğini, bensiz yapamadığını söyledi. Ağırdan aldım ama görüşmeye yine devam ettim. Lakin bu sefer de söylediği şu oldu: "Ben buradaki iş koşullarından çok mutsuzum. Arkadaşlarımın mezun olup büro açtığını görmek beni çok üzüyor. Ben içimde mutsuz olduğumda seninle de mutlu olamıyoruz, seni mutlu edemiyorum. Kasıma kadar kira kontratım bitene kadar çabalayacağım yine, burada büro açamayacak gibiysem memlekete dönüp büro açacağım." Biz ne olacağız dediğimde "Bir yol bulunur." şeklinde ucu belirsiz laflardı cevapları, gittiğinde geri gelemeyeceğini söyledi ve benim onun memleketinde işimi yapabileceğim tek yer olmadığını biliyor. Yani görünürde ortak bir geleceğimiz yoktu gittiğinde. Benden böyle kolay vazgeçebildi bir anda.

Aylar önce bana "Gitmeyeceğim, ne olur güven bana, ben hayatımı burada seninle kuracağım." diye yalvardı da ben öyle güvendim ona. Öyle kendimi bu kadar açtım, bu kadar bağlandım. Burada güzel bir iş de bulmuştu, avukatlığını da yapabilecekti ileride büro da açabilecekti. Ancak burada büro açması ihtimalde kalıyormuş kesin değilmiş, kesin olmayışı onu çok mutsuz ediyormuş. Burada geleceğimiz olabilecekken, yollar varken o bizi bitirmeyi seçti... Ve daha stajı biteli 1.5 ay oldu iş buldu, daha her şeyin başındaydık, olmayacağına bu kadar erken karar vermemeliydi.

Dün akşam tamamen bitirdik, ağlaya ağlaya. Ben ona içimdekileri döktüm, harcadın bizi dedim ağladım. Yeterince sevseydin böyle olmazdı dedim ağladım. O da çok sevdim, ben elimden gelen her şeyi yaptım dedi ağladı (1.5 ay çabalamış...). Yaşadığımız her şey mükemmeldi hep çok güzel hatırlayacağım seni dedi, bittik böyle. Seven böyle vazgeçer miydi? :KK43:

İkimiz de seviyorken onun korkaklığı yüzünden ayrıldık, o benimle olmayı değil beni güzel hatırlamayı seçti. Bu acı geçer mi, nasıl geçer, nasıl toplarım ben kendimi? :KK43:

Seven insan ayrilamaz ki.. ayrilsa da ayriligi uzun sürmez, yine gelir.

Sizin yaşadıklarınızın aynısını ben yaşadım. Seni çok seviyorum, senin için ölürüm diyen adam aldattı, yüzüklerimiz bile hazırdı, bütün tarihler belliydi, ayrıldım, ertesi gün başkasını buldu, 4 ay geçmeden sözlendi. Bu pazar sözlenmiş, instagramda resmini gördüğümde kalbim yerinden çıkıyordu. Zaten daha seviyordum, aldattı diye ayrılmıştım. İlişkisinin olduğunu bilmeme rağmen, hayır o da beni seviyor, beni ikna edemediği için kendini teselli ediyor diyordum, bariz gerizekalıymışım. Çok çok üzüldüm, önce kendimi suçladım keşke affetseydim diye ama aklım başıma geldi burada yazılanlardan sonra, öyle bir adam için üzülmeye değmez. O sözlüsü ile mutluluk pozları paylaşıyor, yakında evlenecek, niye ben kendimi yıpratıyorum, yeter üzdüğüm. Onunla buluştuğumuz her gün günlük tutardım, öyle şeyler yazmışım ki, öyle hayaller, onların hepsini attım, bir tek o hayallerimin çöp olmasına üzülüyorum ama demek ki hayırlısı buymuş.

Ben çok zor atlattim 2 yil oldu anca kendime geldim o 2 yildir karasiyla gulup egleniyo allah sorsun insallah.

Ben çok zor atlattim 2 yil oldu anca kendime geldim o 2 yildir karasiyla gulup egleniyo allah sorsun insallah.

Böyle söylediğime bakmayın bende atlatamadım, geceleri uyuyamıyorum, bana tüm yaptıklarına rağmen bir yanım kızamıyor hala seviyor, nasıl böyle olabiliyorum bilmiyorum ama dediğiniz gibi o başkası ile mutlu. Ben bu mutluluğa da inanmak istemiyorum, ben nasıl onsuz mutsuzsam o da bensiz mutlu olamaz diyorum ama kendimi kandırıyorum, erkekler gerçekten çok güzel yalan söylüyorlar. Onlar öyle mutluyken biz niye mutsuz olalım, elimden geldiği kadar takip etmemeye çalışıyorum, her yeni resimde kalbim dağlanıyor çünkü. Çok zor biliyorum ama olmadıysa vardır Rabbimin bir bildiği, hayırlı değilmiş demek ki.

erkekler geneldeiş ciddiye binince korkarlar. ıcın cok acıyor suan dmı..daha da acıyacak hayattan zevk almayacaksın belkı saatlerce gunlerce aglıcaksın yemeden ıcmeden kesıleceksın.kafanı kaldırıp baska bır erkege dah bakmamıcaksın ona ıhanet etmıs gıbı hıssedeceksın..amaaa hepsi bitecek gecıcek.unuutamazsın onunla olanları tbıkı ama alısacaksın.hıssizleşceksın.ve ona olan askın bıtıcek cok zor olcak ama aklına gelınce canını acımadıgı gunlerde gelcek canm

Böyle söylediğime bakmayın bende atlatamadım, geceleri uyuyamıyorum, bana tüm yaptıklarına rağmen bir yanım kızamıyor hala seviyor, nasıl böyle olabiliyorum bilmiyorum ama dediğiniz gibi o başkası ile mutlu. Ben bu mutluluğa da inanmak istemiyorum, ben nasıl onsuz mutsuzsam o da bensiz mutlu olamaz diyorum ama kendimi kandırıyorum, erkekler gerçekten çok güzel yalan söylüyorlar. Onlar öyle mutluyken biz niye mutsuz olalım, elimden geldiği kadar takip etmemeye çalışıyorum, her yeni resimde kalbim dağlanıyor çünkü. Çok zor biliyorum ama olmadıysa vardır Rabbimin bir bildiği, hayırlı değilmiş demek ki.

Cevap biraz gec oldu kusura bakma bi suredir bakmadim sayfaya
Seninki baskasiyla sevgilimi oldu benimki gibi evlendimi
Erkek olmak varmis aninda silip yeniden sevebiliyorlar sevgi bu kadar basitmi yoksa biz kadinlarmi bu kadar buyutuyoruz gerci her kadinda boyle degil yani cabuk unutan kadinlarda var kese oyle olsaydim ben cok zor sevip cok baglanip cok zor unutuyorum maalesef :kızgın:
Benim asktan yana umudum kalmadi 2 yil gecmesine ragmen yeniden nasil sevicem bilmiyorum.

Cevap biraz gec oldu kusura bakma bi suredir bakmadim sayfaya
Seninki baskasiyla sevgilimi oldu benimki gibi evlendimi
Erkek olmak varmis aninda silip yeniden sevebiliyorlar sevgi bu kadar basitmi yoksa biz kadinlarmi bu kadar buyutuyoruz gerci her kadinda boyle degil yani cabuk unutan kadinlarda var kese oyle olsaydim ben cok zor sevip cok baglanip cok zor unutuyorum maalesef :kızgın:
Benim asktan yana umudum kalmadi 2 yil gecmesine ragmen yeniden nasil sevicem bilmiyorum.

Estağfurullah :) Benim ki beni iki kere aldattı, ayrıldım diye tüm suç bende kaldı, ayrılırken ben kırgın değilim dedim, kırgın olan oydu, iki gün sonra ilişkisi var yazdı. Ben nasıl bir insansam hala beni seviyor diyordum, aradan 4 ay geçmeden sözlendi, boy boy resimlerini paylaştı. Bu kadar kısa sürede evlilik kararı almasını beynim algılamadı, dağıldım resmen.

Ben de çok zor severim, ilk defa onu sevmiştim, düşün 30 yaşımdaydım ilk sevgilim oydu, o kadar zor seviyorum. Ama sevgi karşılıklı olunca güzel, ona sorsan beni dünyadaki her şeyden çok seviyordu, 4 ayda sözlendi. Şimdi iyi ki olmamış diyorum, şimdi böyle yapan evlenince neler yapmazdı, hep başka kadınlardan toplucaktım, o ilk anki üzüntüde geçti çok şükür. Bir daha sever miyim öyle bilmiyorum ama en azından beni hak etmeyen bir adamla olmayacağım. Aşk güzel bir şey biliyorum ama hak etmeyenle olunca kötü. Sen de sil gitsin aklından, hiç yaşanmamış var say, onlar için ömrümüzden harcadığımız her saniye bize haksızlık.

Estağfurullah :) Benim ki beni iki kere aldattı, ayrıldım diye tüm suç bende kaldı, ayrılırken ben kırgın değilim dedim, kırgın olan oydu, iki gün sonra ilişkisi var yazdı. Ben nasıl bir insansam hala beni seviyor diyordum, aradan 4 ay geçmeden sözlendi, boy boy resimlerini paylaştı. Bu kadar kısa sürede evlilik kararı almasını beynim algılamadı, dağıldım resmen.

Ben de çok zor severim, ilk defa onu sevmiştim, düşün 30 yaşımdaydım ilk sevgilim oydu, o kadar zor seviyorum. Ama sevgi karşılıklı olunca güzel, ona sorsan beni dünyadaki her şeyden çok seviyordu, 4 ayda sözlendi. Şimdi iyi ki olmamış diyorum, şimdi böyle yapan evlenince neler yapmazdı, hep başka kadınlardan toplucaktım, o ilk anki üzüntüde geçti çok şükür. Bir daha sever miyim öyle bilmiyorum ama en azından beni hak etmeyen bir adamla olmayacağım. Aşk güzel bir şey biliyorum ama hak etmeyenle olunca kötü. Sen de sil gitsin aklından, hiç yaşanmamış var say, onlar için ömrümüzden harcadığımız her saniye bize haksızlık.

Biz seninle nerdeyse ayni seyleri yasamisiz ve ayni yaslardayiz bende iki kez aldatildim o da benim bildigim o da 4 ay sonra sozlendi ve besinci ayda evlendi. 2 yil oldu o keyfinde cocugu olmustur belkide..
Allah bildigi gibi yapsin onlari

Back
X