ilgisiz adamlar.. Varliklari da bir yokluklari da.. Ilgisizlik bence sevgisizliktir. Katlanilmamali.
Okuyorum diger forum sitelerini, ayrilik hakkinda yazan erkeklerin konularina bakiyorum da bayan olarak degerimizi anliyorum.
Soyle dusunelim, Hepimiz bayan olarak birer elmasiz. Cok kiymetli, cok guzel, ve ugruna ne kavgalar, cinayetler islenen elmaslar. Bu elmasi gidip halinden memnun bi ciftcinin eline versen, adamin basina dert olur. Agir gelir, basina bela acacagini dusunur, elmas o kadar degerliyken adam icin (halinden memnun bi ciftciden bahsediyorum) bir yuk olur ve belki ondan kurtulmayi diler. Peki ya bu elmas iyi bir kuyumcunun elinde olsaydi? Ona gozu gibi bakardi, degerini bilirdi..
iliskilerimiz de oyle.. hepimizin bir degeri var, ama hayat karsimiza yanlis insanlari cikariyor. Belki boylesi daha iyidir, her iliski bize birseyler ogretiyor; ornegin karsimizdaki erkekten ne bekledigimiz gibi. Tam anlamiyla degerimizi bilecek, bir elmanin yarisi gibi, bi puzzlenin iki dogru parcasi gibi birlesicek hayatlarimiz ((=
Eksikler varsa, ilgisizlik, sevgisizlik hissediyorsaniz bosuna birseyleri zorla oldurmaya calismayin. Bir iliski iki tarafin da emegiyle yurur ancak, tek tarafli isteyip cabalamakla bir yere ulasilmaz. Yanlis bi iliski icindeyken ve orda kalmaya calisirken belki sizin icin yazilmis dogru kisiden uzaklasiyorsunuz, ona gec kaliyorsunuz... Gecmiste aci tatli ne olduysa kabul etmeli, ama yoluna devam etmeli insan. Hep ilerlemeli. hayat oyle guzel ((=
(Ayrica, ayriligi kabul etmis erkek sevmeyen erkektir. Gururlu bile olsa, sevdigi kadin baska birine asik olacak diye korkar adam. O yuzden severek ayrildik diye birsey yok. Seven insan ayri kalamaz o kadar. -Ayriligi sevdigini kendine yaklastirmak icin secenlerden bahsetmiyorum burda)