Severek ayrilmak..

Ecclicious

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
161
72
98
31
2 yillik bir iliskim var, ama son 8 aydir anlasamiyoruz.
Anlasamamaktan kastim yaptigi bazi seyler agirima gidiyor, kufur etmesi ve cok sinirli olmasi.
Cok seviyorum, hayatimda ki ilk askim, ilk iliskim.
Birbirimizin ailesiyle tanistik, hersey cok cok mukemmel biz disinda,onun siniri disinda.
Sinirlenince gozune perde iniyor resmen, agzina geleni saydiriyor, kendinden sogutuyor. Iki gun sonra sanki bunlar yasanmamis gibi askim,bebegim diye devam etmek istiyor.
Artik gonlumu bile almiyor.
Beni sevdigini biliyorum, ama bu huyunu daha fazla cekemem.
Bir gelecek goremiyorum artik, cok sevmeme ragmen ayrilmak zorundayim..

8 ayi surekli kotu gecmesede, 8 ay once boyle bi degisim basladi.
Eskiden sinirlensede kotu bisey soylemezdi, hemen gelirdi gonlumu alirdi.
Artik oyle degil.
Benim cesaretim yok su an yeni bir hayata baslamaya,korkuyorum.
Daha fazla dayanamicam ama mecbur bir gun bitecek.

3 S kuralı.

Hayırlısı olsun.

Ayrilin, bazen insanin kendine tanidigi en buyuk sanstir bu mantikli kararlar, ayrilin ne olacak 2 sene once hayatiniz neyse o sekilde devam edecek, hatta daha bilincli ve daha mutlu...
Gercekleri gorecek kadar mantiginiz var lutfen onu takip edin, bisuna zaman ve enerji kaybetmiyin, bos iliskiler yuzunde gonlunuzu yormayin..

Seven insan sevdigini kirmaz. Gul dikenleriyle sevilir. Gulu severken dikenler dikkati cekmez. Dikenler dikkati cekmeye baslarsa sevgi bitmistir bahaneler dikenleri olmustur. Sinirli olmasi bahanesi olmus. Ayrilin. Kimsenin sinirini cekmeyin. O sizinkine bu kadar katlanir miydi? Sizi uzen birinin bir saniye yaninda durmayin.

Aynı benimde 2 yıllık bi ilişkim var birbirimizi çok seviyoruz fakat eylülden bu yana benimde onu taniyamadigimi düşündüğüm olaylar oldu ben ters gitsem bile o yanaşırdı bana şimdi ben ters gittikçe o ters gitti falan isin çıkmazına girdik üstelik barışmak için sadece kuru kuru özürler diler bunada çok üzülürdüm yani bi özür ile gönlümü alamayacağı olaylar yaşadık ve bana özür ile gelme dedikce tek yaptığı ozurdu benimde bu çok zoruma giderdi alttan almayı bırakmıştık artık ikimizde aynı üniversitedeyiz aynı bölüm ben sürekli yan yana olmaktan kaynaklı olduğunu düşündüm en başta birde evden ayrılma psikolojisidir diye önemsemedim fakat sonradan derin derin ayrılığı düşündüm en sonunda bitti dedirtti bana beni asla bırakmayacağını söyledi kabul etmedi ardından konuştuk tüm olumsuz olayları sonra gördüm ki benim hatam en az onun kadar varmış hiç onu anlamak için yanaşmamışım hep birşeyler beklemişim benden beklediklerini görmemişim o an o kadar utandım kiben herkesten farklı bi fikir sunucam size sanırım bana kalirsa sinirlenip öfkelenmeden ne siz ne o güzelce oturup sorunları konuşun baktınız olmuyor o zaman ayrılmaktan başka çareniz yok bence

Severek ayrılmak çok zor bilirim.Rabbim yardımcın olsun

Küfür edince sogumuyor musunuz ? Nasıl hala sevebiliyosunuz anlamadım. Adamın saygısı yok. Anladigim kadariyla kaybetme korkusu da yok. Bitirmekle en iyisini yaparsınız.

Onunla konusmayi denedin mi kendisini duzeltmesi icin bir sure verebilirsin.artik gonlumu almiyo demissin belliki seni kirdigininn uzdugunun farkinda degil yada umursamiyo nasil olsaaffeder diye..bence bir sure konusma bakalim kendisini degistircekmi

Aaaa ben:))) vallaha ben:)) Benim ilişkimdede durum aynı.Tek farkla.Benimki sinirlenip saydırıp konuşup sonra gönül alıyor.Ama onunda önemi yok.Çünkü bu bir bitmeyen döngü artık.Kır af dile kır gönül al kır bişeler bişeler.Bakıyosunki bi süre sonra gönülde alınmıyor yani artık.Gönül durduğu yerde duruyorda o farketmiyor:)))) Bende ayrılma kararı aldım. Ama şuan bekliyorum.Bir gelecek bir umut olmadığı kanaatine vardm o konu benim iiççinde çok net. Sadece bi süreç bıraktım.Ayrılık aşaması. Ben bitirmesemde bi gün onun kırdığı yerde biticeği aşikar olduğundan aceleci davranıp kendimi yıpratmıyorum bu sefer:))))))) olmayınca olmuyor.Bizde 4. yılımızdayız sen gel birrrde bana sorrrr:))))))

Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim ama bir tek bu durumda olan anlayabiliyor sanirim.
Sogumuyor musun, nasil hazmediyorsun gibi yorumlarda gelmis ama insan sevdigi kisi degisince duygulari, daha dogrusu gercekten sevmisse o duygular oyle hemen degismez.
Bende degismiyor en azindan, degismeyecegini bilsem de bir umut bekliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…