Severek bitirdim

Bayanmatmazel

Sevgi herşeyi güzelleştirir ✨💕
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2021
154
135
18
29
Nişanlımla ağustosta nikahimiz olacaktı .
Ben artık çok bunaldım çok ilgisizdi iskolik giriş ona göre kadın evinde sürekli duracak ev işi yapacak çocuk doğurup buyutucek çalışmak yasak çevre edinmek yasaktı. Ben onun için bütün herşeyi geride bırakıp onu seçmiştim ama çok hata yapmışız. Artık ilgisiz sorumsuz saygısız bı insandan kurtuldugum için şükür ediyorum. Siz siz olun ne olursa olsun askinizdan oluyorsa olsanız aman diyim sakına herşey için vazgeçmeyin çünkü haketmiyorlar.
Şuan ameliyatliyim iylesip eski işime devam etmeyi düşünüyorum geri çevremi kazanmak için çaba sarfedicem 25 yaşındayım henüz biseyler için geç değil. Ya evlenseydim çocuğum olsaydı diyorum. Şükürler olsunn kurtuldum

Yeni yaşamınız hayırlı olsun
Evlilikten daha mutlu olacağınız kesin

Çok seviyorum sizin gibi akıllı kadınları.
Çok sağolun gerçekten alttan aldıkça hep kendimden ödün verdim.
Namussuma laf söyleme durumuna getirdi o kadar yalvar yakarislarina affettim onu bile özrünü dilemedi. Gözünde herşey para pul çokta iskolik böyle bir insanın adını dahi duymak istemezdim keşke diyorum tanımış olmasaydım.
Zaten o kadar güzel laf dokundurdumki arayip nasılsın diycek yzuu dahi yoktur

Sizin adınıza sevindim yeni actıgınız sayfada umarım güzelliklerle karsılasırsınız :)

Kaldı ki 2021 yılında kadın dediğin evde oturacak, çalışmayacak, yeni çevre edinmeyecek diyebilen kendine güvensiz bir adamla nişan seviyesine gelmeniz bile çok üzücü. Bu adam evlenince eve de kapatır, markete bile izin alacaksın der. İyi ki hayatınızı mahvetmediniz.

Sizin adınıza sevindim yeni actıgınız sayfada umarım güzelliklerle karsılasırsınız :)

Kaldı ki 2021 yılında kadın dediğin evde oturacak, çalışmayacak, yeni çevre edinmeyecek diyebilen kendine güvensiz bir adamla nişan seviyesine gelmeniz bile çok üzücü. Bu adam evlenince eve de kapatır, markete bile izin alacaksın der. İyi ki hayatınızı mahvetmediniz.
Çok saolun gerçekten. Koca bir yük kalkmış gibi oldu üstümden. Ne desem haklısın diyip susuyordu birşey demiyordu. İntgramda saçma sapan insanları takip eder ben durumuna yorum yaparım kaldırır. Ben heryere tarih yazarken o sadece bı söz yazar gecistirir. Ben bu yanlıştan kurtulduğunu o kadar çok sukrediyorumki

Çok sağolun gerçekten alttan aldıkça hep kendimden ödün verdim.
Namussuma laf söyleme durumuna getirdi o kadar yalvar yakarislarina affettim onu bile özrünü dilemedi. Gözünde herşey para pul çokta iskolik böyle bir insanın adını dahi duymak istemezdim keşke diyorum tanımış olmasaydım.
Zaten o kadar güzel laf dokundurdumki arayip nasılsın diycek yzuu dahi yoktur
Allah korumuş sizi
Seven insan kolay kolay ayrılmaz cunku.
Kalbınızle degil, Mantıgınızla hareket ediyor olmanız şahane !

yeni nesil erkekler kendini bulunmaz hint kumasi saniyor galiba.
Üzülmeyin her halukarda ondan daha iyisini bulacaginiza eminim.
Valla o kadar çok yiprattiki. Kimseyi bile düşünmek istemiyorum bu bayramda yapilcak şey değildi. Arıyorum neymiş akrabalri evde konusamazmis müsait değilmiş yok yorgunmus uyucakmis felanmis filanmis. Madem bunları düşünüyorsa hayatımda olmasında gerek yok. Tabi haksizda olabilirim çok ağır laflar kullandım. Sen daha adam olamamisken ben evlenip bide çocuk düşünüyordum dedim. İnşallah dahada ulaşmaz numaramida degistircem zaten

Gerçekten çok ama çok sevindim! Eski konularınızı hatırlıyorum, o adam size gerçekten iyi gelmiyordu, sizi çok çok mutsuz edip psikolojinizi bozuyordu, çok sevindim duygularınıza yenik düşmeyip, o adamın manipülasyonlarına gelmediğinize! 🙏🏻❤️

keşke ifşa olma derdimiz olmasa da yeni sayfanızın ilk takipçisi ben olsam, tekrardan fenomen olmanıza yardım edebilsem! 🥰

Yolunuz açık olsun ❤️

Niye kadın kuluçka makinesi miymiş? Kendi kümes kültürüyle yetiştiyse bilemem de dışarda işler öyle yürümüyor. İyi yapmışsınız, nişan mişan geç bile kalmışsınız hatta...
Geçmiş olsun

Çok sevindim adinıza umarim bundan sonraki kararalarinız daha dogru daha guzel olur . 😊 seni oldugun gibi kabul eden birini bul gercekten cok mutlu olursun . Iki kisi birbirine saygi gosterince daha guzel oluyor her sey .

Back
X