İki çocuklu insanlar için çok saçma bir boşanma sebebi değil mi bu?
Yeni isinde kadinlar da olacagi icin her gün yeni bi dusunce geliyor aklima. O da ben bisey yapacak degilim herkes isinde gücünde calisacak diyordu. Sen her eve geldigimde benimle yeni bisey cikarip tartisiyosun deyip cok kızıyordu. Sen gecimsizsin sabredemeyip sana zarar vermekten korkuyorum cok tahrik ediyorsun dedi. Sonuçta anlasmali ayrilalim birbirimizi iyi analim dedi. Tabi bu kadar kibar konuşmadı hakaret bağırıp çağırmalar oldu cok kirildim. Beni istemeyeni ben de istemem diyorum. Diger yandan da yaşadığımız guzel seyleri düşünüp kesin pişman olacagim diyormTartışma nedeniniz tam olarak nedir? Biraz daha ayrıntı verirseniz işinize yarayacak öneriler alabilirsiniz. İş meselesi dediğinizde pek anlaşılmıyor.
Yeni isinde kadinlar da olacagi icin her gün yeni bi dusunce geliyor aklima. O da ben bisey yapacak degilim herkes isinde gücünde calisacak diyordu. Sen her eve geldigimde benimle yeni bisey cikarip tartisiyosun deyip cok kızıyordu. Sen gecimsizsin sabredemeyip sana zarar vermekten korkuyorum cok tahrik ediyorsun dedi. Sonuçta anlasmali ayrilalim birbirimizi iyi analim dedi. Tabi bu kadar kibar konuşmadı hakaret bağırıp çağırmalar oldu cok kirildim. Beni istemeyeni ben de istemem diyorum. Diger yandan da yaşadığımız guzel seyleri düşünüp kesin pişman olacagim diyorm
Hmm asiri kiskancsiniz belli ki, adam da bunalmis. Ne hakkiniz var esiniz bile olsa bir insani bu sekilde bunaltmaya? Babalarini cocuklarindan cocukkari babalarindan ayiracak kadar hayati zehir etmeye?Yeni isinde kadinlar da olacagi icin her gün yeni bi dusunce geliyor aklima. O da ben bisey yapacak degilim herkes isinde gücünde calisacak diyordu. Sen her eve geldigimde benimle yeni bisey cikarip tartisiyosun deyip cok kızıyordu. Sen gecimsizsin sabredemeyip sana zarar vermekten korkuyorum cok tahrik ediyorsun dedi. Sonuçta anlasmali ayrilalim birbirimizi iyi analim dedi. Tabi bu kadar kibar konuşmadı hakaret bağırıp çağırmalar oldu cok kirildim. Beni istemeyeni ben de istemem diyorum. Diger yandan da yaşadığımız guzel seyleri düşünüp kesin pişman olacagim diyorm
Sadece iş yüzünden boşanmak çok saçma geldi. Biriken birçok sebep vardı bu bardağı taşıran son damla mı oldu acaba?Herkese mutlu aksamlar
Evet esimle yeni isi yüzünden devamli tartismaya basladik.artik bu tartismalardan yorulduğunu boşanmak istediğini söyledi.
İki cocugumuz var. Ben esimi seviyorum ayrildiktan sonra onu unutamam pisman olurum diye korkuyorum. Acabalarim bitmiyor.
Çocukların duzenini bozacağım. Kizim devamli ne zaman eve gidecegiz anne diyor. Nasil alisacagim cok aci çekiyorum. Tecrube edenlerinjz varsa buna nasil alisabilirim. Ne yapmalıyım?
Yeni işinde ki kadinlar eşınize mi saldıracak sizce ?Yeni isinde kadinlar da olacagi icin her gün yeni bi dusunce geliyor aklima. O da ben bisey yapacak degilim herkes isinde gücünde calisacak diyordu. Sen her eve geldigimde benimle yeni bisey cikarip tartisiyosun deyip cok kızıyordu. Sen gecimsizsin sabredemeyip sana zarar vermekten korkuyorum cok tahrik ediyorsun dedi. Sonuçta anlasmali ayrilalim birbirimizi iyi analim dedi. Tabi bu kadar kibar konuşmadı hakaret bağırıp çağırmalar oldu cok kirildim. Beni istemeyeni ben de istemem diyorum. Diger yandan da yaşadığımız guzel seyleri düşünüp kesin pişman olacagim diyorm
Oyle tartismalarin sebebinden çok tartismalarinnsiddetli olmasi sebep oluyorİki çocuklu insanlar için çok saçma bir boşanma sebebi değil mi bu?
Ne demek kadinlar var. Milletin derdi eşiniz mi??Yeni isinde kadinlar da olacagi icin her gün yeni bi dusunce geliyor aklima. O da ben bisey yapacak degilim herkes isinde gücünde calisacak diyordu. Sen her eve geldigimde benimle yeni bisey cikarip tartisiyosun deyip cok kızıyordu. Sen gecimsizsin sabredemeyip sana zarar vermekten korkuyorum cok tahrik ediyorsun dedi. Sonuçta anlasmali ayrilalim birbirimizi iyi analim dedi. Tabi bu kadar kibar konuşmadı hakaret bağırıp çağırmalar oldu cok kirildim. Beni istemeyeni ben de istemem diyorum. Diger yandan da yaşadığımız guzel seyleri düşünüp kesin pişman olacagim diyorm
Aynen oyle. Yeni isi yuzunden aklima gelen ihtimaller sonucunda siddetli tartismalar. Ama genel olarak gecimsizsin heran nerdenne cikaracagin belli degil sana karşı ofkem sevgimin önüne. Geciyorm birbirimize zarar veriyoruz diyoSadece iş yüzünden boşanmak çok saçma geldi. Biriken birçok sebep vardı bu bardağı taşıran son damla mı oldu acaba?
Bu arada siz o adamı gerçekten sevseydiniz işi için kavga etmezdiniz diye düşünüyorum.
Kusura bakmayın ama adam ekmek parasını kazanıyor. Ne demek kadınlar da olacak ? Adam kendine özel içinde sadece erkekleri barındıran işi nerden bulacak ? Kusura bakmayın haksızsınız yersiz bi kıskançlığın sonucu adamın canına tak etmiş artık. Özür dileyin belki düzelir yok kafasına koyduysa yapcak bişey yok.Yeni isinde kadinlar da olacagi icin her gün yeni bi dusunce geliyor aklima. O da ben bisey yapacak degilim herkes isinde gücünde calisacak diyordu. Sen her eve geldigimde benimle yeni bisey cikarip tartisiyosun deyip cok kızıyordu. Sen gecimsizsin sabredemeyip sana zarar vermekten korkuyorum cok tahrik ediyorsun dedi. Sonuçta anlasmali ayrilalim birbirimizi iyi analim dedi. Tabi bu kadar kibar konuşmadı hakaret bağırıp çağırmalar oldu cok kirildim. Beni istemeyeni ben de istemem diyorum. Diger yandan da yaşadığımız guzel seyleri düşünüp kesin pişman olacagim diyorm
Ben esime güvenemiyorum. Bugune kadar biseyini gormedim ama neden guvenemedigmi ben de bilmiyorumNe demek kadinlar var. Milletin derdi eşiniz mi??
Evet haklısiniz esim de hakli bıktırdım.Kusura bakmayın ama adam ekmek parasını kazanıyor. Ne demek kadınlar da olacak ? Adam kendine özel içinde sadece erkekleri barındıran işi nerden bulacak ? Kusura bakmayın haksızsınız yersiz bi kıskançlığın sonucu adamın canına tak etmiş artık. Özür dileyin belki düzelir yok kafasına koyduysa yapcak bişey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?