- 7 Ocak 2016
- 10.351
- 49.950
- 598
Yeni isinde kadinlar da olacagi icin her gün yeni bi dusunce geliyor aklima. O da ben bisey yapacak degilim herkes isinde gücünde calisacak diyordu. Sen her eve geldigimde benimle yeni bisey cikarip tartisiyosun deyip cok kızıyordu. Sen gecimsizsin sabredemeyip sana zarar vermekten korkuyorum cok tahrik ediyorsun dedi. Sonuçta anlasmali ayrilalim birbirimizi iyi analim dedi. Tabi bu kadar kibar konuşmadı hakaret bağırıp çağırmalar oldu cok kirildim. Beni istemeyeni ben de istemem diyorum. Diger yandan da yaşadığımız guzel seyleri düşünüp kesin pişman olacagim diyorm
Aynen oyle. Yeni isi yuzunden aklima gelen ihtimaller sonucunda siddetli tartismalar. Ama genel olarak gecimsizsin heran nerdenne cikaracagin belli degil sana karşı ofkem sevgimin önüne. Geciyorm birbirimize zarar veriyoruz diyo
Ya uf kadinlarda siraya girmiş kocani bekliyor.Millet is ariyor gecim bin kat zorlasti ee sen kocani ozamn pamuklara sar otursun evde.Ne oluyor yani kadinlarla calisincaYeni isinde kadinlar da olacagi icin her gün yeni bi dusunce geliyor aklima. O da ben bisey yapacak degilim herkes isinde gücünde calisacak diyordu. Sen her eve geldigimde benimle yeni bisey cikarip tartisiyosun deyip cok kızıyordu. Sen gecimsizsin sabredemeyip sana zarar vermekten korkuyorum cok tahrik ediyorsun dedi. Sonuçta anlasmali ayrilalim birbirimizi iyi analim dedi. Tabi bu kadar kibar konuşmadı hakaret bağırıp çağırmalar oldu cok kirildim. Beni istemeyeni ben de istemem diyorum. Diger yandan da yaşadığımız guzel seyleri düşünüp kesin pişman olacagim diyorm
Bu mu yani?Yeni isinde kadinlar da olacagi icin her gün yeni bi dusunce geliyor aklima. O da ben bisey yapacak degilim herkes isinde gücünde calisacak diyordu. Sen her eve geldigimde benimle yeni bisey cikarip tartisiyosun deyip cok kızıyordu. Sen gecimsizsin sabredemeyip sana zarar vermekten korkuyorum cok tahrik ediyorsun dedi. Sonuçta anlasmali ayrilalim birbirimizi iyi analim dedi. Tabi bu kadar kibar konuşmadı hakaret bağırıp çağırmalar oldu cok kirildim. Beni istemeyeni ben de istemem diyorum. Diger yandan da yaşadığımız guzel seyleri düşünüp kesin pişman olacagim diyorm
Evet haklısiniz esim de hakli bıktırdım.
Ben de akşama kadar çalışıp evime döndüğümde bu şekilde bir muamele görsem bir süre sonra canıma tak ederdi ve eşinizin söylediği şeyi söylerdim sanırım.Yeni isinde kadinlar da olacagi icin her gün yeni bi dusunce geliyor aklima. O da ben bisey yapacak degilim herkes isinde gücünde calisacak diyordu. Sen her eve geldigimde benimle yeni bisey cikarip tartisiyosun deyip cok kızıyordu. Sen gecimsizsin sabredemeyip sana zarar vermekten korkuyorum cok tahrik ediyorsun dedi. Sonuçta anlasmali ayrilalim birbirimizi iyi analim dedi. Tabi bu kadar kibar konuşmadı hakaret bağırıp çağırmalar oldu cok kirildim. Beni istemeyeni ben de istemem diyorum. Diger yandan da yaşadığımız guzel seyleri düşünüp kesin pişman olacagim diyorm
Hayır! Kadinlara bisey demiyorum sadece ona güvenemiyorum. Sebebi yok güvenini sarsacak bı hatası da olmadi. Kararini verdi ayirlacagiz. Ben nasil alisabilirim bunu soruyorum. Cunku anlasmaya bjr sans daha vermeye yanaşmıyorYeni işinde ki kadinlar eşınize mi saldıracak sizce ?
Tamam sorun bu. Aslında ortada aslında hiçbir kanıt, belge, herhangi birsey yok. Çok suphecisiniz ve eşiniz de artık dayanamıyor gibi anlatmissiniz. Bunun için eşinizle konuşun destek alin. Sorununuz bu ise konuşarak çözebilirsinizBen esime güvenemiyorum. Bugune kadar biseyini gormedim ama neden guvenemedigmi ben de bilmiyorum
Illa ki bi seyler vardir bu durumun geri planinda. Herkesin kocasınin kadin is arkadaşı var. Kavga mi edelim akşam, kadin is arkadasinla konustun diye..Ben esime güvenemiyorum. Bugune kadar biseyini gormedim ama neden guvenemedigmi ben de bilmiyorum
Niye bu kadar güvensizsiniz eşinize karşı?Evet haklısiniz esim de hakli bıktırdım.
Ama böyle hayat devam etmez kiHayır! Kadinlara bisey demiyorum sadece ona güvenemiyorum. Sebebi yok güvenini sarsacak bı hatası da olmadi. Kararini verdi ayirlacagiz. Ben nasil alisabilirim bunu soruyorum. Cunku anlasmaya bjr sans daha vermeye yanaşmıyor
Hayır! Kadinlara bisey demiyorum sadece ona güvenemiyorum. Sebebi yok güvenini sarsacak bı hatası da olmadi. Kararini verdi ayirlacagiz. Ben nasil alisabilirim bunu soruyorum. Cunku anlasmaya yanaşmıyorYeni işinde ki kadinlar eşınize mi saldıracak sizce ?
Başkalarına karşı bu zamana kadar birşeyini görmediyseniz bu yaptığınız büyük bir güvensizlik ayrılmak istemekte haklı çünkü her eve geldiğinde kavga dövüş çocuklar da kötü etkilenecek. Barışmaya yanaşmaması da size belirli bir zaman kafasında vermiştir baktı olmuyor ayrılmak istemiştirYeni isinde kadinlar da olacagi icin her gün yeni bi dusunce geliyor aklima. O da ben bisey yapacak degilim herkes isinde gücünde calisacak diyordu. Sen her eve geldigimde benimle yeni bisey cikarip tartisiyosun deyip cok kızıyordu. Sen gecimsizsin sabredemeyip sana zarar vermekten korkuyorum cok tahrik ediyorsun dedi. Sonuçta anlasmali ayrilalim birbirimizi iyi analim dedi. Tabi bu kadar kibar konuşmadı hakaret bağırıp çağırmalar oldu cok kirildim. Beni istemeyeni ben de istemem diyorum. Diger yandan da yaşadığımız guzel seyleri düşünüp kesin pişman olacagim diyorm
Hayir olmadi.Niye bu kadar güvensizsiniz eşinize karşı?
Herhangi bi aldatma girişimi oldu mu daha önce.
Yani acaba bu güvensizliğinizin altında yatan sebep nedir?
ne ısınde calısacak? esınıze bunca yıl hıc guvenmemıssınız. guvenmek zorundasınız. herkes yaptıgı hareketlerin sonucunu yasar. bırakın yaparsa yaşasın. sımdıden kafada kurup hukum vermek gıydırmek hastalıktır. adam haklı. bırakın aldatırsa ya da baska bısey olursa ozaman derdıne dusersınız. ne olursa olsun sız teksınız. cocuklarınız ve yuvanız var, esım ıcın ben tekim dıyebilmelisiniz . ben gıdıp gelıyorum km ler öteye ışimde erkekler de var tanımadıgım bınlerce ınsan görüyorum, aklımda eve donene dek sadece evim eşim var. bunu ınanın bınlerce erkekte de görüyorum ısımdeki. kımse kımsenın umurunda degıl. herkes esını paylasıp anlatır, konusur ozler sızın kafanızdakı pıs kurutunlar. elbet kötü seyler yasanıyordur ama sız yasamadan bunu yaşatmanın pesındesınız. yardım alın terapıste gıdın yoksa yıyıp bıtırırsınız bosanmasada sızden zorla bosatacaksınız adamıAynen oyle. Yeni isi yuzunden aklima gelen ihtimaller sonucunda siddetli tartismalar. Ama genel olarak gecimsizsin heran nerdenne cikaracagin belli degil sana karşı ofkem sevgimin önüne. Geciyorm birbirimize zarar veriyoruz diyo
Siz erkeklerin olduğu bir yerde çalışsanız insanların kocalarının musallat mi olacaksınız? Neden başkalarından bunu bekliyorsunuz? Bir siz ahlaklısınız da herkes sizin kocanizin yolunu mu bekliyor? ben hakliyim demiyorum. Elimde degil dusunmeden duramıyorum.
Öyleyse bu endişeli hallerinizi bi kenara bırakmalıydınız.Hayir olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?