Severek boşanmak

Adama hak verdim. Bu şekilde ömür geçmez. Adamı fanusa koyacak haliniz yok herhalde. Ne oluyor ki kadınlar olunca? Yapacak bir şey yok, yeni düzene adapte olmaya çalışacaksınız artık. Kimse vazgeçilmez değil

Ya uf kadinlarda siraya girmiş kocani bekliyor.Millet is ariyor gecim bin kat zorlasti ee sen kocani ozamn pamuklara sar otursun evde.Ne oluyor yani kadinlarla calisinca

Bu mu yani?
Bu kadar olaya sanirsin adam kadın satıcısı normal iş yerinde kadın varmış...ne var bunda

Ben de akşama kadar çalışıp evime döndüğümde bu şekilde bir muamele görsem bir süre sonra canıma tak ederdi ve eşinizin söylediği şeyi söylerdim sanırım.
Hatanızı kabul edip özür dilemeyi deneyin bence, bu arada kadınla çalışsa ne olur? Benim arkadaşımın eşi sadece erkeklerin olduğu bir kurumda çalışıp arkadaşımı 4 kişiyle aldatmıştı, bu işler ortama bakmıyor
Güvenin bence eşinize..

Yeni işinde ki kadinlar eşınize mi saldıracak sizce ?
Hayır! Kadinlara bisey demiyorum sadece ona güvenemiyorum. Sebebi yok güvenini sarsacak bı hatası da olmadi. Kararini verdi ayirlacagiz. Ben nasil alisabilirim bunu soruyorum. Cunku anlasmaya bjr sans daha vermeye yanaşmıyor

Ben esime güvenemiyorum. Bugune kadar biseyini gormedim ama neden guvenemedigmi ben de bilmiyorum
Tamam sorun bu. Aslında ortada aslında hiçbir kanıt, belge, herhangi birsey yok. Çok suphecisiniz ve eşiniz de artık dayanamıyor gibi anlatmissiniz. Bunun için eşinizle konuşun destek alin. Sorununuz bu ise konuşarak çözebilirsiniz

Bir iş için neden bu kadar tartışma ki hem de eşiniz neden boşanmaya getirdi

Ben esime güvenemiyorum. Bugune kadar biseyini gormedim ama neden guvenemedigmi ben de bilmiyorum
Illa ki bi seyler vardir bu durumun geri planinda. Herkesin kocasınin kadin is arkadaşı var. Kavga mi edelim akşam, kadin is arkadasinla konustun diye..
Böyle davranarak kendinizi güçsüz gosteriyorsunuz.

Hayır! Kadinlara bisey demiyorum sadece ona güvenemiyorum. Sebebi yok güvenini sarsacak bı hatası da olmadi. Kararini verdi ayirlacagiz. Ben nasil alisabilirim bunu soruyorum. Cunku anlasmaya bjr sans daha vermeye yanaşmıyor
Ama böyle hayat devam etmez ki
Hiç kadının olmadigi bir yerde de çalışsa da yapacak adam heryerde yapar,bunu sizde biliyor sunuzdur
Bir süre eşinizi darlamayın sakin kalın ayrilik konusunda
Eşiniz sizi böyle sakin görünce belki düzeldiginizi düşünür ayrilmak istemez
Bilemedim

Yeni işinde ki kadinlar eşınize mi saldıracak sizce ?
Hayır! Kadinlara bisey demiyorum sadece ona güvenemiyorum. Sebebi yok güvenini sarsacak bı hatası da olmadi. Kararini verdi ayirlacagiz. Ben nasil alisabilirim bunu soruyorum. Cunku anlasmaya yanaşmıyor

Başkalarına karşı bu zamana kadar birşeyini görmediyseniz bu yaptığınız büyük bir güvensizlik ayrılmak istemekte haklı çünkü her eve geldiğinde kavga dövüş çocuklar da kötü etkilenecek. Barışmaya yanaşmaması da size belirli bir zaman kafasında vermiştir baktı olmuyor ayrılmak istemiştir

Aynen oyle. Yeni isi yuzunden aklima gelen ihtimaller sonucunda siddetli tartismalar. Ama genel olarak gecimsizsin heran nerdenne cikaracagin belli degil sana karşı ofkem sevgimin önüne. Geciyorm birbirimize zarar veriyoruz diyo
ne ısınde calısacak? esınıze bunca yıl hıc guvenmemıssınız. guvenmek zorundasınız. herkes yaptıgı hareketlerin sonucunu yasar. bırakın yaparsa yaşasın. sımdıden kafada kurup hukum vermek gıydırmek hastalıktır. adam haklı. bırakın aldatırsa ya da baska bısey olursa ozaman derdıne dusersınız. ne olursa olsun sız teksınız. cocuklarınız ve yuvanız var, esım ıcın ben tekim dıyebilmelisiniz . ben gıdıp gelıyorum km ler öteye ışimde erkekler de var tanımadıgım bınlerce ınsan görüyorum, aklımda eve donene dek sadece evim eşim var. bunu ınanın bınlerce erkekte de görüyorum ısımdeki. kımse kımsenın umurunda degıl. herkes esını paylasıp anlatır, konusur ozler sızın kafanızdakı pıs kurutunlar. elbet kötü seyler yasanıyordur ama sız yasamadan bunu yaşatmanın pesındesınız. yardım alın terapıste gıdın yoksa yıyıp bıtırırsınız bosanmasada sızden zorla bosatacaksınız adamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…