Severek boşanmak

Yeni isinde kadinlar da olacagi icin her gün yeni bi dusunce geliyor aklima. O da ben bisey yapacak degilim herkes isinde gücünde calisacak diyordu. Sen her eve geldigimde benimle yeni bisey cikarip tartisiyosun deyip cok kızıyordu. Sen gecimsizsin sabredemeyip sana zarar vermekten korkuyorum cok tahrik ediyorsun dedi. Sonuçta anlasmali ayrilalim birbirimizi iyi analim dedi. Tabi bu kadar kibar konuşmadı hakaret bağırıp çağırmalar oldu cok kirildim. Beni istemeyeni ben de istemem diyorum. Diger yandan da yaşadığımız guzel seyleri düşünüp kesin pişman olacagim diyorm
E adam canını kurtarmaya çalışıyor güzel kardeşim. Siz kesin pişman olursunuz da o adam olmaz bence.

Kafayi yiyecegim haklısınız ne diyim

Eşinize de yedirirsiniz.
Ya tam aksine size şöyle davranıldığını düşünün:
"Fiyonk, çalıştırmam seni, erkek var. Olmaz çalıştırmam erkekler seni kandırır çünkü sen safsın aklın yetmez, iki güzel söze kanarsın, öyle de alıksındır sen, seni kandırırlar"
"Hayır Fiyonk, erkeklerin olduğu yerde çalışamazsın kesinlikle. Çünkü sen namus bilen biri değilsin, ahlaki değerlerin bozuktur senin, başka adamlara bakarsın sen, biliyorum."

Eşinize bu imaları yapıyorsunuz böyle davranarak. Adam ne yapsın artık, çekilir mi şu muamele?

Suan büyükleri araya kattik sayilir. Biraz da oyle hissediyorum. Sanki artik nasil benle basedecigini sasirdi ve böyle tehdit ederek dize getirmek istiyo. Ama cok da kararli bilmiyorum
Bencede de dediğiniz gibi sizin gözünüzü korkutmak istiyordur belki de bidaha yapmamanız için boşanmak istediğini düşünmüyorum güvensizlik yapmamaniz için yapıyordur bence değiştiğini gosterin büyükleri araya katmaniz iyi olmuş konuşsunlar eşiniz le

Eşinize de yedirirsiniz.
Ya tam aksine size şöyle davranıldığını düşünün:
"Fiyonk, çalıştırmam seni, erkek var. Olmaz çalıştırmam erkekler seni kandırır çünkü sen safsın aklın yetmez, iki güzel söze kanarsın, öyle de alıksındır sen, seni kandırırlar"
"Hayır Fiyonk, erkeklerin olduğu yerde çalışamazsın kesinlikle. Çünkü sen namus bilen biri değilsin, ahlaki değerlerin bozuktur senin, başka adamlara bakarsın sen, biliyorum."

Eşinize bu imaları yapıyorsunuz böyle davranarak. Adam ne yapsın artık, çekilir mi şu muamele?
Böyle daha iyi anladım

Bencede de dediğiniz gibi sizin gözünüzü korkutmak istiyordur belki de bidaha yapmamanız için boşanmak istediğini düşünmüyorum güvensizlik yapmamaniz için yapıyordur bence değiştiğini gosterin büyükleri araya katmaniz iyi olmuş konuşsunlar eşiniz le
Adamla ne konuşacaklar acaba büyükler? Problem kadında, kadınla konuşsunlar. Psikolojik şiddet diyoruz buna.

Adamla ne konuşacaklar acaba büyükler? Problem kadında, kadınla konuşsunlar. Psikolojik şiddet diyoruz buna.
Esi gerçekten boşanmak mi istiyor yoksa hanımefendinin büyünün düzelmesini mi istiyor en azindan bunu çözmüş olurlar tabiki hanımefendiyle de konuşsunlar ama birlitke cozebileceklwri bı olay olsa boşanma kararı almazlardi zaten

Esi gerçekten boşanmak mi istiyor yoksa hanımefendinin büyünün düzelmesini mi istiyor en azindan bunu çözmüş olurlar tabiki hanımefendiyle de konuşsunlar ama birlitke cozebileceklwri bı olay olsa boşanma kararı almazlardi zaten
Ben de bunu merak ediyorum. Gerçekte ne istiyor.

Kendini toparlamaya çalış. Mantıklı düşünemiyorsun. Böyle yaşanmaz. Bunca yıllık evlilik ve iki çocuğun hatrına bir şansı hak ettiğini söyle. Ve elinden geleni yap.

iş yerindeki o kıskandığın kadınların da, aileleri eşleri çocukları olduğunu, iş yerindeki itibarlarını, bekar olanların ise, evli iki çocuklu bir adamla ne işi olabileceğini düşün ve idrak et.

eşinizin yerinde olsam bende boşanmak isterdim. yaptığınız şey benim için "kıskançlık" deyip geçilecek kadar basit bir şey değil. şu an çalışılan her yerde kadınlar var. olacaklar da.. ben nişanlıyken 2 sene yoğun bakım hemşireliği yaptım, kapalı alan. kadın erkek 24 saat bir çalıştık, gerekirse ekmeğimizi bölüp paylaştık. ne ben bir namussuzluk yaptım, ne karşımdaki erkekler. eşim bana gelip "orada erkekler var çalışamazsın, kim bilir neler yaparsın, sana güvenmiyorum" gibi cümleleri bırak, sadece ima etse aşkımdan ölsem de devam etmezdim. bu karşınızdaki insan için aşırı yıpratıcı ve sinir bozucu. eşiniz de olsa size sürekli bir şeyler kanıtlamaya çalışmak zorunda değil. eşinizden beklentiniz nedir tam olarak? sizin için sadece erkeklerin çalıştığı bir yer mi bulsun istiyorsunuz?

bakın aldatılma korkunuz var anlıyorum. fakat bir adamı eve zincirle bile bağlasanız o adamın kafasında aldatmak varsa bunu yapar. siz şu an işe göndermeye korkuyorsunuz, o işi yapmasın istiyorsunuz. bu zincirle bağlamaya çalışmak. peki sizi gerçekten istediği için değil de siz göndermediğiniz için aldatmadığında hoşunuza gidecek mi? ben hep bu yönüyle bakıyorum. benim zorlamamla, kıskanmamla aldatmayacak adamın zerre değeri yok. beni gerçekten seviyor ve aldatmıyorsa değerli. umarım anlatabilmişimdir.

Yeni isinde kadinlar da olacagi icin her gün yeni bi dusunce geliyor aklima. O da ben bisey yapacak degilim herkes isinde gücünde calisacak diyordu. Sen her eve geldigimde benimle yeni bisey cikarip tartisiyosun deyip cok kızıyordu. Sen gecimsizsin sabredemeyip sana zarar vermekten korkuyorum cok tahrik ediyorsun dedi. Sonuçta anlasmali ayrilalim birbirimizi iyi analim dedi. Tabi bu kadar kibar konuşmadı hakaret bağırıp çağırmalar oldu cok kirildim. Beni istemeyeni ben de istemem diyorum. Diger yandan da yaşadığımız guzel seyleri düşünüp kesin pişman olacagim diyorm
Niye siz her çalıştığınız iş yerinde erkeklere musallat mı oluyorsunuz?
Cevabınız hayırsa neden kadınları öyle görüyorsunuz? He elalem kötü iş arkadaşları kötü bi siz iyisiniz dimi. Boşanmanız yerinizde olmuş, adamı boğacaktınız belli ki. Kıskançlık değil bu daha öte birşey saplantı, hastalık.

Psikolojik baskı yapıyorsunuz öfkelenmesi gayet normal. Eşinizin hayatında sadece siz yoksunuz ki, çalışan bi insan haliyle karşı cinste olacak. Korkularınızı yönetemiyorsunuz sanırım ama bunu aşmanız gerek.Güvenmiyorsanız evli kalmanızın bi anlamı yok.

Hayır! Kadinlara bisey demiyorum sadece ona güvenemiyorum. Sebebi yok güvenini sarsacak bı hatası da olmadi. Kararini verdi ayirlacagiz. Ben nasil alisabilirim bunu soruyorum. Cunku anlasmaya yanaşmıyor
Hiç bişey yapmadığı halde guvenemiyor,sizi aldatmasindan şüpheleniyorsaniz, bilinçaltınızda eşinizi aldatma arzunuz var demektir.Ben demiyorum psikoloji öyle diyor..

Çalıştığımız yerlerde karsi cinsin uzerine atlamiyoruz, eger oyle saniyorsaniz.
Yazik iki çocuğa.

Aldatılmaktan, terk edilmekten korktuğunuz için bu senaryonun sonuçlarını kendi ellerinizle yaşanmadan gerçekleştirmişsiniz.
Aldatılmadan terk ediliyorsunuz. Farkında mısınız?
Aslında yaptığınız kıskançlıkla siz terk edilmek için özel çaba sarf ediyorsunuz.
Adamın falsosu yoksa bu yaptıklarınızın nedenini kendi içinizde arayın, siz göremediğinize göre görecek birilerinden destek alın.
Evlilik kurtulur mu? Neden olmasın ama siz bunu ister misiniz o meçhul.

Not: işyerindeki kadınlar yemeyip içmeyip kocanızın üstüne atlamayacaklar. Önce kadınları sonra kocanızı salın.

Çalıştığımız yerlerde karsi cinsin uzerine atlamiyoruz, eger oyle saniyorsaniz.
Yazik iki çocuğa.
Ben atlıyorum mesela, evdeki kıllı yetmiyor onun bununkine atlıyorum, zaten işyerleri üretmek için değil, sevişmek içindir. Öyle milletin yakışıklı yakışıklı kocişkosunu görünce önce zipliyorum sonra atlıyorum.🤷

Back
X