Severek boşanmak

uzmandan destek almalısınız. durduk yere erkeğe güvenmemek, kıskanmak normal bir davranış değil. ters bir hareketini de görmedim diyorsunuz. daha geçen haberlerde izledim kadın kocasını öldürmüş. bıyık bırakma yakışıklı oluyorsun vs diyip kıskançlık krizlerine giriyormuş sürekli. kocası da bıkmış boşanmış. en son öldürmüş kadın 'en azından nerede olduğunu bileceğim artık' demiş...

çocuklarınıza günah. boşansanız da mutlaka terapiye gidin zaten normalde de zor bir süreç. burda bizim tavsiyelerimizle olacak iş değil.

Herkese mutlu aksamlar
Evet esimle yeni isi yüzünden devamli tartismaya basladik.artik bu tartismalardan yorulduğunu boşanmak istediğini söyledi.
İki cocugumuz var. Ben esimi seviyorum ayrildiktan sonra onu unutamam pisman olurum diye korkuyorum. Acabalarim bitmiyor.
Çocukların duzenini bozacağım. Kizim devamli ne zaman eve gidecegiz anne diyor. Nasil alisacagim cok aci çekiyorum. Tecrube edenlerinjz varsa buna nasil alisabilirim. Ne yapmalıyı
Eşiniz sadece bu yüzden mi boşanmak istiyor başka nedenleride var mı

Çalıştığım iş yerinde sadece iki bayaniz gerisi erkek.
Vay bizim kocalarımız adam değil o halde.
Herkesi ahlaksız sanıyorlar herkesiiiii.
Adam kaçmış napsın ayrılmaya karar vermekte haklı insan boğulur. Evliliğin temeli güven

Eşinizin yeni çalıştığı iş kolunu yazmamışsınız. Kıskanmanızın makul bir gerekçesi var mı yazamıyoruz bu yüzden.Ama kendi vesveselerinizin buna neden olduğunu düşünüyorsanız da en kısa zamanda psikolojik destek almanız şart.Eşiniz ya da bir başkası sizin sürekli suçlamalarınıza ve bunun sonucu başlayan tartışmalara katlanmak zorunda değil.Bu tür takıntılı kuşkucu düşünceler hep aynı kulvarda da kalmazlar genelde..başka alanlara da sıçrayarak yayılırlar.Yarın da "iş arkadaşlarım ,komşularım benim hakkımda konuşuyor duymadım ama hissediyorum "dersiniz tüm sosyal hayatınız biter.Eşinizi seviyor olabilirsiniz ama yaptıklarınız /söyledikleriniz yüzünden onu şu an kaybediyorsunuz ..biran önce destek alın.

Durumunuzu normal olmadığını kabul ettiğinize bu yüzden tedavi olacağınıza eşinizi inandırırsanız belki bir şansınız olabilir. Adam tavrına haksız değil. Tavrınız insanı boğar.

Bana yapıldığını düşündüm de yani uzun vadede cidden boşanma sebebi.

Bu şehirdeki yakın arkadaşlarımdan birisi de eşimin iş yerinden arkadaşı bu arada. Kadınlar ve erkekler arkadaş olabilirler.

Yeni isinde kadinlar da olacagi icin her gün yeni bi dusunce geliyor aklima. O da ben bisey yapacak degilim herkes isinde gücünde calisacak diyordu. Sen her eve geldigimde benimle yeni bisey cikarip tartisiyosun deyip cok kızıyordu. Sen gecimsizsin sabredemeyip sana zarar vermekten korkuyorum cok tahrik ediyorsun dedi. Sonuçta anlasmali ayrilalim birbirimizi iyi analim dedi. Tabi bu kadar kibar konuşmadı hakaret bağırıp çağırmalar oldu cok kirildim. Beni istemeyeni ben de istemem diyorum. Diger yandan da yaşadığımız guzel seyleri düşünüp kesin pişman olacagim diyorm
arkadaşım insanlar işe iki kuruş para kazanmak için gidiyor kimse kadın erkek diye düşünmüyor. ben kadınların fazla olduğu bi yerde çalışıyorum iş değiştirsem de eşim bana erkek var dese bende adamı boşarım. ne özgüvensizlik ne eşinize güvenmemezlik.

Ben böyle cahilce olaylara tahammül edemiyorum. E adam dışarıda çıkmasın o zaman. Altatıcak olan her türlü aldatır kocanız haklı. Ayrıca siz ilk önce kendize güvenmiyosunuz ki kocanıza güvenesiniz rahat olun biraz. Bu düşüncelerle yaşanmazki evliliğnizi boğmuşsunuz resmen ki bence bu ilk değildir. Sizinde bi psikolojik destek almanız lazım.

Eşinle kavga ettiğin vakitleri psikologda geçirseydin şuan çok mutlu evliliğin olurdu.. Biran önce yardım almalısın iyi değilsin...

Çalıştığım iş yerinde sadece iki bayaniz gerisi erkek.
Vay bizim kocalarımız adam değil o halde.

mühendislik departmanındayım bir fabrikada, 65 personelin 4 kadın.
yeri geliyor gece yarısına kadar makina başındayız.
adamın beni kesmesi lazım

konu sahibi siz eşinizi sevmiyorsunuz.
ciddi bir psikolojik sorununuz var bu yüzden onu sevdiğinizi sanıyorsunuz. aslında sadece takıntılısınız.
çalıştığı yerde kadınlar olacak diye kafada kurmak, bunun üzerine tartışmak sağlıklı insan davranışı değil.
eşiniz çok doğru bir karar vermiş.
umarım asla da vazgeçmez kararından.
çünkü sizin yapınızdaki insanlar eşlerine de, çocuklarına da çok büyük zarar veriyor.
umarım azıcık olsun düşünür gider tedavi olursunuz.

Yeni isinde kadinlar da olacagi icin her gün yeni bi dusunce geliyor aklima. O da ben bisey yapacak degilim herkes isinde gücünde calisacak diyordu. Sen her eve geldigimde benimle yeni bisey cikarip tartisiyosun deyip cok kızıyordu. Sen gecimsizsin sabredemeyip sana zarar vermekten korkuyorum cok tahrik ediyorsun dedi. Sonuçta anlasmali ayrilalim birbirimizi iyi analim dedi. Tabi bu kadar kibar konuşmadı hakaret bağırıp çağırmalar oldu cok kirildim. Beni istemeyeni ben de istemem diyorum. Diger yandan da yaşadığımız guzel seyleri düşünüp kesin pişman olacagim diyorm
bu konuda eşiniz haklı bence. başka sebep yoksa eşinizin kadınlarla çalışmasında bir sorun yok, herkeste sizin eşinize hayran değil bu işleri bırakın artık ve boşuna huzurunuzu kaçırmayın. siz hiç çalışma hayatında bulunmadınız sanırım ki adamı bu kadar kasıyorsunuz.

Hayır! Kadinlara bisey demiyorum sadece ona güvenemiyorum. Sebebi yok güvenini sarsacak bı hatası da olmadi. Kararini verdi ayirlacagiz. Ben nasil alisabilirim bunu soruyorum. Cunku anlasmaya bjr sans daha vermeye yanaşmıyor

muhtemelen bu güvensizlik ve takıntı problemleriniz yüzünden boşandıktan sonra da sorun yaratacaksınız.
çocukları görmeye 5 dakika geç kalsa başkasıylaydı sanacaksınız.
yapacağınız tek şey psikiyatriye gidip kendinizi tedavi etmek ve ettirmek.

Eşimin çalıştığı yerde çalışanların 90ı kadın. Ben nişanlanınca bir arkadaşım “ Ben olsam evlenmezdim, o kadar kadının içinde çalışmasını kabul etmezdim.” dedi. “Ben de meslek lisesinde çalıştım, iki bayandık başka herkes erkekti😂” dedim. Avukatla nişanlanıp ayrıldı, sonuç halen bekar. Böyle bir kriter teoride olur ama pratikte yerini bulmaz ki yani. Bu tür takıntıların sonu mutsuzluk maalesef. Hemen tedavi olmalısınız, çocuklarınız da varmış yazık sizin kişisel probleminiz yüzünden aileniz dağılmasın

Eşinizin dönmesini mi istiyorsunuz yoksa sorunlarınızın bitmesini mi. Tedavi olun destek alın diyen arkadaşlara eşim ayrılmakta kararlı ben bundan sonra ne yapacağım onu soruyorum diyorsunuz. Boşansanız da barışsanız da mutlaka tedavi olun. Çünkü bu duygu durumu sizde devam edecek eşinize olmazsa çocuğunuza yapacaksınız. Her türlü olan size ve ailenize olacak. Lütfen önce tedavi olun.

Ben esime güvenemiyorum. Bugune kadar biseyini gormedim ama neden guvenemedigmi ben de bilmiyorum
Eşiniz güveninizi sarsacak bir şey mi yaptı da böyle düşünüyorsunuz diyecektim ama yapmamış.
Adam haklı kıskançlıklarınızla hayatı dar ediyorsanız ne yapabilir başka? Gidin tedavi olun, uzman yardımı alın bu düşüncelerden kurtulursunuz belki.

Hayır! Kadinlara bisey demiyorum sadece ona güvenemiyorum. Sebebi yok güvenini sarsacak bı hatası da olmadi. Kararini verdi ayirlacagiz. Ben nasil alisabilirim bunu soruyorum. Cunku anlasmaya bjr sans daha vermeye yanaşmıyor
Tedavi olurum dediniz mi?

Eşimin çalıştığı yerde çalışanların 90ı kadın. Ben nişanlanınca bir arkadaşım “ Ben olsam evlenmezdim, o kadar kadının içinde çalışmasını kabul etmezdim.” dedi. “Ben de meslek lisesinde çalıştım, iki bayandık başka herkes erkekti😂” dedim. Avukatla nişanlanıp ayrıldı, sonuç halen bekar. Böyle bir kriter teoride olur ama pratikte yerini bulmaz ki yani. Bu tür takıntıların sonu mutsuzluk maalesef. Hemen tedavi olmalısınız, çocuklarınız da varmış yazık sizin kişisel probleminiz yüzünden aileniz dağılmasın
Işe gidip evli arkadaslarimiza asılmıyoruz yani. Kadınları genelleyip evli erkeklere musallat olunacağının düşünülmesi üzücü

Back
X