• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

severken ayrılanlar,ayrılmak zorunda kalanlar kulübü

sevimlikartanesi

El-Latif,El-Cabbar,El-Mucib-Es-Semi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
1.716
489
148
çok acı ama atlatmak zorundayız. ayrılmak zorundaydık ve ayrıldık. geriye dönmek yok.
benm bitirme nedenlerim
1. ailemin onaylamadığı biriydi. nedeni de brnm batılı onun doğulu ve farklı bi ırktan olması
2. sinirlendiğinde hakaret etmesi. kaç kere ağladım bu yüzden çok hassasım
3.çok sevmeme rağmen eskisi gibi aşk ve tutku duymamam ona karşı

benm nedenlerim bunlar. benm gibi severken ayrılanlar var mı? ayrılmak zorunda kalanlar? nedenleriniz nelerdi? ve şimdiki durumunuz nasıl?

benimde ailem istemedi bide aynen dediğin gibi sinirlendiğinde gözü bişey görmüyodu türlü hakaretler ediyodu ayrıldım ailem başkasıyla evlenmem için baskı yapıyo zor günler geçiriyorum o bırakmıyo gelip seni alıcam diyo her günümüz gözyaşı isyan...
kısacası onunla da olmuyo onsuz da

benimde ailem istemedi bide aynen dediğin gibi sinirlendiğinde gözü bişey görmüyodu türlü hakaretler ediyodu ayrıldım ailem başkasıyla evlenmem için baskı yapıyo zor günler geçiriyorum o bırakmıyo gelip seni alıcam diyo her günümüz gözyaşı isyan...
kısacası onunla da olmuyo onsuz da

tatlım aileni ikna edebilirsin taa ki ona güvenin tamsa. ben aslında ona tam güvenseydm evlenince beni üzmeyeceğine , kırmayacağına inansaydım aileme karşı durabilirdim. ama hem ben emin değilim hem ailm istemiyor. afedersn ama iki ucu b*klu değnek misali.
senin de durumunu benden farksız görmedim ama yine de sen bilirsn hayat senin. yaşlarınız kaç? meslekleriniz ne? ailen neden istemiyor?

canım ikizmizde 25 yaşındayız ben muhasebeciyim o fırında çalışıyo iyidir hoştur anlayışlı ve bana karşı hep cok ilgili olmuştur ama sinirlenince ben alttan alamıyorum pek o zaman ağzından cok fena şeyler çıkabiliyo bende kırılıyorum haliyle.beni mağdur etmez ii bi baba olur ondan eminim ama olmuyo işte ailem istemiyo sabit bi işi yok ev yok falan filan bende kararsızım ailemi kırmak istemedikçe onlar beni paramparça ediyo

çok acı ama atlatmak zorundayız. ayrılmak zorundaydık ve ayrıldık. geriye dönmek yok.
benm bitirme nedenlerim
1. ailemin onaylamadığı biriydi. nedeni de brnm batılı onun doğulu ve farklı bi ırktan olması

benm nedenlerim bunlar. benm gibi severken ayrılanlar var mı? ayrılmak zorunda kalanlar? nedenleriniz nelerdi? ve şimdiki durumunuz nasıl?

farklı bir ırk derken neyi kastediyorsun punkçum?

ayrıca sana hakaret ediyosa zaten sevmiyorki seni.

benm bitirme nedenlerim

İyi günler arkadaşım 1.maddeni onaylamıyorum çünkü ırk yada doğulu batılı diye yapılan ayrımları hoş bulmuyorum 2.ve 3.maddene gelirsek aslında ayrılmam mantıklı geldi çünkü şimdiden sana hakaret eden birisi evlenince daha beterlerini yapar 3.maddene bakacak olursa sen de onu eskisi gibi sevmiyorsun gibime geldi rabbim bütün insanları iyi insanlarla karşılaştırsın.

Arkadaşlar bazılarınız ırk farkını sorun olarak görmüyorum diyorsunuz ama öyle değil.

Kızın ailesi sorun etmese erkeğin ailesi sorun eder, şimdi olmasa bile ilerde mutlaka sorun çıkıyor çevremde çok örneğini gördüm.

Özellikle evlendikten sonra erkeğin ailesi daha çok sorun yapabiliyor bunu.

Dışlanıyormuş gibi hissetmek hatta dışlanmak olası.

Tabi her ailede böyle bişi yok ama bu konu azımsanmayacak kadar çok.

Birde aile onayı olmayınca insanın içine sinmiyo bu durum, çok sevse bile içi huzurlu olmuyor.

O yüzden hayırlısını dileyin.. Bende yakın zamanda ayrıldım, bu acı hiç geçmez sandım ama geçiyor.. sadece zaman.

Sebep bu değildi ama iş ciddiye binince bu tür sorunlar çıkacaktı aramızda.

Belkide böyle olması gerekiyordu.. Hakkınızda hayırlısı olsun..

ailenin rızası olmadan yapılan evlılıkler genelde hüsranla sonuclanıyor aılen senın kotulugunu istemez şimdi öyle sanarsın ama ileride şükredersin ondan kutulduğun için. kaba ve küfürbaz ise şimdidem evlenince kötü huylarını x 2 düşün;) çünkü evlenince sinyallerini verdıklerı karakterlerının en yogunu olur ınsanlar.. hazır sogumusken kendıne karakter , köken ve aılene daha uygun bırını bul derım... yanlıs anlama bunları soylemek kolay ama duyguların önemli bakalım yapabılecekmısın ama eger yapabılırsen kendıne dah uygun bırıyle evlenırsen ınan cok daha mutlu olucaksın.yolun acık olsun, hakkında hayırlısı olsun

Arkadaşlar bazılarınız ırk farkını sorun olarak görmüyorum diyorsunuz ama öyle değil.

Kızın ailesi sorun etmese erkeğin ailesi sorun eder, şimdi olmasa bile ilerde mutlaka sorun çıkıyor çevremde çok örneğini gördüm.

Özellikle evlendikten sonra erkeğin ailesi daha çok sorun yapabiliyor bunu.

Dışlanıyormuş gibi hissetmek hatta dışlanmak olası.

Tabi her ailede böyle bişi yok ama bu konu azımsanmayacak kadar çok.

Birde aile onayı olmayınca insanın içine sinmiyo bu durum, çok sevse bile içi huzurlu olmuyor.

O yüzden hayırlısını dileyin.. Bende yakın zamanda ayrıldım, bu acı hiç geçmez sandım ama geçiyor.. sadece zaman.

Sebep bu değildi ama iş ciddiye binince bu tür sorunlar çıkacaktı aramızda.

Belkide böyle olması gerekiyordu.. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Bazı arkadaşlardan birisi benim:1: evet ben ayrım yapmayı doğru bulmuyorum benim çevremde doğulu batılı bir sürü evlilik yapan var kendi akrabalarımda var şimdiye kadar biz hiç bir sorunla karşılaşmadık ama arkadaşımızın erkek arkadaşı şimdiden kendini belli etmiş karakter olarak daha sevgili iken bagırıp çagırmalar evlenince kim bilir nasıl olurdu ayrılması isabetli olmuş demekki hayırlı degil hakkımızda hayırlı olsun

Bazı arkadaşlardan birisi benim:1: evet ben ayrım yapmayı doğru bulmuyorum benim çevremde doğulu batılı bir sürü evlilik yapan var kendi akrabalarımda var şimdiye kadar biz hiç bir sorunla karşılaşmadık ama arkadaşımızın erkek arkadaşı şimdiden kendini belli etmiş karakter olarak daha sevgili iken bagırıp çagırmalar evlenince kim bilir nasıl olurdu ayrılması isabetli olmuş demekki hayırlı degil hakkımızda hayırlı olsun

Canım ben direkt sana karşı konuşmak istemedim o yüzden genelleme yaptım :1:
Çünkü bazı arkadaşlar bunu tartışmaya çeviriyorlar o yüzden.
Zaten bir ilişki bu tür nedenlerden bitiyorsa kabullenmek lazım.
Çünkü es geçilirse yine aynı sorunlar baş göstercektir ileride..

Ben de bu kulüptenim.
4 ay önce çok sevdiğim erkek arkadaşımdan ayrılmak zorunda kaldım.
8 aydır birlikteydik ama annem istemiyordu.
Ayrıca aramızda dağlar kadar fark vardı uzun bir süre benim için sorun olmadı bu ama aslında sorunmuş.
Ve geleceğimizin olmadığına karar verdim.
Ayrıldım. Çok yalvardı neden ayrıldın diye sordu. Önce cevap veremedim.
Sonra annem istemiyor dedim.
Sırf annen istemiyor diye ayrıldıysan eğer senin de içinde bir şeyler bitmiş demektir dedi. Beni öldürsen bu kadar canımı yakmazdın vs. dedi.
O gün bugündür 4 aydır görüşmüyoruz. Ama bazen onu çok özlediğimi fark ediyorum.

Ben de bu kulüptenim.
4 ay önce çok sevdiğim erkek arkadaşımdan ayrılmak zorunda kaldım.
8 aydır birlikteydik ama annem istemiyordu.
Ayrıca aramızda dağlar kadar fark vardı uzun bir süre benim için sorun olmadı bu ama aslında sorunmuş.
Ve geleceğimizin olmadığına karar verdim.
Ayrıldım. Çok yalvardı neden ayrıldın diye sordu. Önce cevap veremedim.
Sonra annem istemiyor dedim.
Sırf annen istemiyor diye ayrıldıysan eğer senin de içinde bir şeyler bitmiş demektir dedi. Beni öldürsen bu kadar canımı yakmazdın vs. dedi.
O gün bugündür 4 aydır görüşmüyoruz. Ama bazen onu çok özlediğimi fark ediyorum.

ben de onu bazen öyle özlüyorum ki. biz 1 yıla çok şey sığdırmıştık. çok ama çok mutlu etti beni. bazen de kırdı,üzdü:( ama gene de vazgeçmedim ondan,değişecek mi diye bekledim. ailem istemiyor ,ailem istese biz tam anlaşamıyoruz. bir cümle duymuştum birinden EN DOĞRU EVLİLİK EN MANTIKLI OLANDIR diye. ben de artık böyle düşünüyorum

ben de onu bazen öyle özlüyorum ki. biz 1 yıla çok şey sığdırmıştık. çok ama çok mutlu etti beni. bazen de kırdı,üzdü:( ama gene de vazgeçmedim ondan,değişecek mi diye bekledim. ailem istemiyor ,ailem istese biz tam anlaşamıyoruz. bir cümle duymuştum birinden EN DOĞRU EVLİLİK EN MANTIKLI OLANDIR diye. ben de artık böyle düşünüyorum

Aynı beni anlatıyorsun biliyor musun. 8 ay belki uzun bir süre değil ama biz o 8 ayda yaşayabileceklerimizin çoğunu yaşamıştık beraber. Şimdi dışarı çıkıyorum gittiğim her yerde onunla anılarım var. Diyorum biz burada beraber oturmuştuk, biz bu sinemada şu filmi izlemiştik, biz şu mağazaya girmiştik bana ilk kez orada sarılmıştı falan diyorum..
Ama artık barışma şansı olmadığına göre sevmediğime inandırmaya çalışıyorum kendimi.

Aynı beni anlatıyorsun biliyor musun. 8 ay belki uzun bir süre değil ama biz o 8 ayda yaşayabileceklerimizin çoğunu yaşamıştık beraber. Şimdi dışarı çıkıyorum gittiğim her yerde onunla anılarım var. Diyorum biz burada beraber oturmuştuk, biz bu sinemada şu filmi izlemiştik, biz şu mağazaya girmiştik bana ilk kez orada sarılmıştı falan diyorum..
Ama artık barışma şansı olmadığına göre sevmediğime inandırmaya çalışıyorum kendimi.

ben de diyorum ki yarın birgün başkası olsa o bana aynı mutluluğu verebilecek mi? onunla olduğum kadAR eğlenip gülecek miyim?
hayır diyorum onun yerini kimse tutmaz diyorum içimden. onunla geçtiğim yollardan,gezdiğim yerlerden başkasıyla geçebilecek miyim? hiç mi içim sızlamayacak diyorum ama olmuyor olmuyor olmuyor... bizim beraber olmamızı RABBİM İSTEMİYOR

bende 8 sene once severek ayrılmak zorunda kalmıstım.. cok ama cok asıktım ama sebeplerım vardı..

1. guvenımı sarsmıstı
2. 1.5 sene ılıskımız boyunca ne arkadaslarıyla ne aılesıyle tanıstırdı.. gelecegımı gorememıstım ve bılmıorum kesın arkadaslarının benden haberı bıle yoktur belkı aldatmıstır bıle :( sonumu goremıyordum

ınsan sevdıgı bırını arkadaslarıyla aılesıyle tanıstırmazmıydı :((((

8sene sonra dusundugumde ve tarttıgımda pısman dıılım asla ama o bende baya ızler bıraktı..ondan sonra kımseyle cıkmadım..

gecende tesaduf sonucu karsılastık konustuk ve resmen butun anılarım canlandı sankı 8sene oncekı acı cektıgım gunlere dondum :(( onu gordugume hıc sevınmemıstım..

kesınlıkle cok acıtıyor bu dogru ama geçıyor iz kaldı bılmem ne ben bunlara ınanmıyorum, iz kalıp kalmaması kısının ruh saglıgıyla alakalı, geçmişi silemeyen takılı kalan saplantılı ınsanlar evet yenıden asık olamayabılır unutamayabılır ama cok az kısı boyledır genelde herkes kendını sevıyor ve hayatına dewam edıyor ve yenıden asık oldugun da ya ben bunun ıcın mı bu kadar uzmusum kedımı dıyor...

ben de diyorum ki yarın birgün başkası olsa o bana aynı mutluluğu verebilecek mi? onunla olduğum kadAR eğlenip gülecek miyim?
hayır diyorum onun yerini kimse tutmaz diyorum içimden. onunla geçtiğim yollardan,gezdiğim yerlerden başkasıyla geçebilecek miyim? hiç mi içim sızlamayacak diyorum ama olmuyor olmuyor olmuyor... bizim beraber olmamızı RABBİM İSTEMİYOR

Biraz önce arkadasimin aramasiyla ögrendim ki ayrildigim zaman bir daha hic kinseye güvenemeyecegim hic kimseyle cikmayacagim diyen adamin birlikte oldugu.biri varmis.

Biraz önce arkadasimin aramasiyla ögrendim ki ayrildigim zaman bir daha hic kinseye güvenemeyecegim hic kimseyle cikmayacagim diyen adamin birlikte oldugu.biri varmis.

2 secenek var
ya seni unuttu yeniden birini sevebildi
ya da duygusal boşlıkta ve senin yerini dolduracak bi kişi bulmaya çalışıyor

yaşlarınız kaçtı canım ve neden sürmedi?

kesınlıkle cok acıtıyor bu dogru ama geçıyor iz kaldı bılmem ne ben bunlara ınanmıyorum, iz kalıp kalmaması kısının ruh saglıgıyla alakalı, geçmişi silemeyen takılı kalan saplantılı ınsanlar evet yenıden asık olamayabılır unutamayabılır ama cok az kısı boyledır genelde herkes kendını sevıyor ve hayatına dewam edıyor ve yenıden asık oldugun da ya ben bunun ıcın mı bu kadar uzmusum kedımı dıyor...

hürremcim ben onun yherini doldurabilecek birini bulsam vallahi unurum ay ben bunu mu sevmişim derim. biliyorum kendimi çünkü. sen ne yaptın en son kararsızdın benm gibi? bir karar vermek lazım bence uzatmadan

doğu batı evlilikleri var doğru ama birbirlerini çok seviyorsalar,her zorluğa göğüs gerip mutlu bir evlilik sürdürebilirler. aileler de kabullenmişse durumu ne ala. ama benm durumum farklı biraz. biz dört dörtlük anlaşabilseydik ailemi ikna ederdim ve bu evlilk de olurdu

Back
X