- 3 Kasım 2010
- 391
- 198
- 323
- Konu Sahibi dolunay229
-
Umarım öyledir. Bağımlılık sanırım evet. Teşekkürler ihtiyacım vardı bu sözlereSaygı bitince sevgi de otomatik olarak bitiyor bence. Sizin sevgi sandığınız şey aslında bağımlılık şu an, zamanla hepsi geçecek. Umarım karşılıklı sevgi ve saygının olduğu başka bir ilişki yaşarsınız bir süre sonra.
Görmüyor musunuz.. 3 yıl nerdeyse.. Ve siz 33 yaşındasınız. Bir şey olsaydı şimdiye kadar olurdu (Tecrübeyle sabit..!)Kızlar, yaklaşık iki sene süren bir beraberliğim vardı. Başta güzel başlayan bu ilişki zamanla mahvoldu. Fikir ayrılıklarımız oluştu, birbirimizin düşüncelerine saygı kalmadı. En çok da onun saygısı yok artık. Halbuki başta çok özenli ve güzel davranırdı bana. Ve bu şekilde Bir dargın bir barışık hale geldi bugüne. Benim de hatalarım oldu, onun da. Benim hatam fevri çıkışlarım ve öfke kontrolü sağlayamaz hale gelmem. Tahammülüm de kalmadı. Ayrıldık dün. Ama seviyorum hala. Az önce baktım engellemiş beni. Ben de onu aramayım diye engellemiştim. Çünkü arayan ben oluyordum son zamanlarda. Yine de kötü oldum. Kendimi tanıyamaz hale getirdi bu yaşananlar. BÖyle bir kadın değildim. Sürekli birinin ardından koşmazdım. Bittiyse bitti derdim. Ama şu an kötüyüm. Yeniden denesek de düzelmeyecek onu biliyorum. Ama bu süreç nasıl geçecek bilmiyorum. Zaman ve sabır… sadece içimi dökmek için yazdım.
Maalesef saygının olmadığı yerde ne sevgi ne de aşk devam edebiliyor. O yüzden her zaman derim en başta saygı olmalı. Elbette tartışmalar olacak ama bu ani sinir öfkeyle hemen karşındakinin hassas noktasından vurmak, kalp kırmak şeklinde olmamalı. Bu sevgi değil bana göre. Elbette alışılmışlık oluyor seviyorsunuz ama alışırsınız zaten devam etse de birbirinizi daha çok üzüp yıpratacaktınız belki de. Evli olsanız daha üzücü olabilirdi. Ben direk soğuyorum böyle abartı kavgalarda hele ki erkeklerin o çirkin tripleri yok mu tövbe estağfirullah daha fazla konuşup başıma gelmesini sağlamayacağımKızlar, yaklaşık iki sene süren bir beraberliğim vardı. Başta güzel başlayan bu ilişki zamanla mahvoldu. Fikir ayrılıklarımız oluştu, birbirimizin düşüncelerine saygı kalmadı. En çok da onun saygısı yok artık. Halbuki başta çok özenli ve güzel davranırdı bana. Ve bu şekilde Bir dargın bir barışık hale geldi bugüne. Benim de hatalarım oldu, onun da. Benim hatam fevri çıkışlarım ve öfke kontrolü sağlayamaz hale gelmem. Tahammülüm de kalmadı. Ayrıldık dün. Ama seviyorum hala. Az önce baktım engellemiş beni. Ben de onu aramayım diye engellemiştim. Çünkü arayan ben oluyordum son zamanlarda. Yine de kötü oldum. Kendimi tanıyamaz hale getirdi bu yaşananlar. BÖyle bir kadın değildim. Sürekli birinin ardından koşmazdım. Bittiyse bitti derdim. Ama şu an kötüyüm. Yeniden denesek de düzelmeyecek onu biliyorum. Ama bu süreç nasıl geçecek bilmiyorum. Zaman ve sabır… sadece içimi dökmek için yazdım.
Saygı yoksa hiç bır sey yok .Zaten en basta her sey guzel olur .Senın ofke kontrolun yoksa bunu genelde karsı taraf yapıyor .Sana zemın hazırlıyor .Def olup gıtsın .Bazı şeyler o kadar bıtmesı gerekıyor ki ?Bu kısır dönguye gırmeyın benceKızlar, yaklaşık iki sene süren bir beraberliğim vardı. Başta güzel başlayan bu ilişki zamanla mahvoldu. Fikir ayrılıklarımız oluştu, birbirimizin düşüncelerine saygı kalmadı. En çok da onun saygısı yok artık. Halbuki başta çok özenli ve güzel davranırdı bana. Ve bu şekilde Bir dargın bir barışık hale geldi bugüne. Benim de hatalarım oldu, onun da. Benim hatam fevri çıkışlarım ve öfke kontrolü sağlayamaz hale gelmem. Tahammülüm de kalmadı. Ayrıldık dün. Ama seviyorum hala. Az önce baktım engellemiş beni. Ben de onu aramayım diye engellemiştim. Çünkü arayan ben oluyordum son zamanlarda. Yine de kötü oldum. Kendimi tanıyamaz hale getirdi bu yaşananlar. BÖyle bir kadın değildim. Sürekli birinin ardından koşmazdım. Bittiyse bitti derdim. Ama şu an kötüyüm. Yeniden denesek de düzelmeyecek onu biliyorum. Ama bu süreç nasıl geçecek bilmiyorum. Zaman ve sabır… sadece içimi dökmek için yazdım.
Kızlar, yaklaşık iki sene süren bir beraberliğim vardı. Başta güzel başlayan bu ilişki zamanla mahvoldu. Fikir ayrılıklarımız oluştu, birbirimizin düşüncelerine saygı kalmadı. En çok da onun saygısı yok artık. Halbuki başta çok özenli ve güzel davranırdı bana. Ve bu şekilde Bir dargın bir barışık hale geldi bugüne. Benim de hatalarım oldu, onun da. Benim hatam fevri çıkışlarım ve öfke kontrolü sağlayamaz hale gelmem. Tahammülüm de kalmadı. Ayrıldık dün. Ama seviyorum hala. Az önce baktım engellemiş beni. Ben de onu aramayım diye engellemiştim. Çünkü arayan ben oluyordum son zamanlarda. Yine de kötü oldum. Kendimi tanıyamaz hale getirdi bu yaşananlar. BÖyle bir kadın değildim. Sürekli birinin ardından koşmazdım. Bittiyse bitti derdim. Ama şu an kötüyüm. Yeniden denesek de düzelmeyecek onu biliyorum. Ama bu süreç nasıl geçecek bilmiyorum. Zaman ve sabır… sadece içimi dökmek için yazdım.
Saygı bitince sevgi de otomatik olarak bitiyor bence. Sizin sevgi sandığınız şey aslında bağımlılık şu an, zamanla hepsi geçecek. Umarım karşılıklı sevgi ve saygının olduğu başka bir ilişki yaşarsınız bir süre sonra.
Karşılıklı saygı ve farklı özelliklere hoşgörü bitince ilişki de yürümüyor. Alışkanlık hali ve iki yıllık emek tabii ki hemen unutulmuyor. Sanki etrafta başkaları yokmuş, boşlukta kalacakmışsınız gibi hissediyorsunuz ama emin olun böyle ilişkilerden hayır yok. Burada sekiz on yıl sevgililik sonrası evlenip de bir yılda boşanma aşamasına gelmiş konular okudum. Hayat devam ediyor, kendinize biraz süre tanıyın, geçecek merak etmeyin.Saygı yoksa ilişkide yok demektir. Açık açık zaten ilişkinizin olmayacağı ortada, bence zorlamamak lazım.
Bir ilişkinin temelini ne kadar sevgi oluştursada sürekliliği sadece sevgiye bağlı olarak devam etmiyor. Umarım sizin için hayırlısı böyledirKızlar, yaklaşık iki sene süren bir beraberliğim vardı. Başta güzel başlayan bu ilişki zamanla mahvoldu. Fikir ayrılıklarımız oluştu, birbirimizin düşüncelerine saygı kalmadı. En çok da onun saygısı yok artık. Halbuki başta çok özenli ve güzel davranırdı bana. Ve bu şekilde Bir dargın bir barışık hale geldi bugüne. Benim de hatalarım oldu, onun da. Benim hatam fevri çıkışlarım ve öfke kontrolü sağlayamaz hale gelmem. Tahammülüm de kalmadı. Ayrıldık dün. Ama seviyorum hala. Az önce baktım engellemiş beni. Ben de onu aramayım diye engellemiştim. Çünkü arayan ben oluyordum son zamanlarda. Yine de kötü oldum. Kendimi tanıyamaz hale getirdi bu yaşananlar. BÖyle bir kadın değildim. Sürekli birinin ardından koşmazdım. Bittiyse bitti derdim. Ama şu an kötüyüm. Yeniden denesek de düzelmeyecek onu biliyorum. Ama bu süreç nasıl geçecek bilmiyorum. Zaman ve sabır… sadece içimi dökmek için yazdım.
Katılmıyorum her şey çok güzel giden karşılıklı aşkı yaşadığım bir erkek arkadaşım vardı. Ama sonra mesafelerden dolayı saygı çerçevesinde cirkinlesmeden ayrıldık. Birbirimizi üzüp yordugumuz bir ilişkiydi böylesi daha iyi oldu. Devam etseydik muhtemelen birbirimize saygımız kalmayacaktıSeven kisi ayrilmaz. Lakin ben, sevebilecek erkek pek hayal edemiyorum veya bana denk gelmedi. Uzuntuler, kahirlar, cefalar hep kadin tarafinda oluyor bence. Ayrilik sonrasi aci cekip karalar baglayan erkek hic gormedim. En fazla 3 gun hatta gunumuzde yarim gun sonra keyfine kaldigi yerden devam eder.
Malesef sevginin artık hiç bir şeyi onaramayacağını farkettiğinde iki tarafta öyle bir ayrılır ki. Tek kızdığınız kader olur..Seven kisi ayrilmaz. Lakin ben, sevebilecek erkek pek hayal edemiyorum veya bana denk gelmedi. Uzuntuler, kahirlar, cefalar hep kadin tarafinda oluyor bence. Ayrilik sonrasi aci cekip karalar baglayan erkek hic gormedim. En fazla 3 gun hatta gunumuzde yarim gun sonra keyfine kaldigi yerden devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?