• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgi bitmis mi :(((

Ben babamdan baskı falan görmüyorum cok sukur ailem bitane bende bole bi insan degildim ama son 1 yilda bole oldum ruh halim
Onun ailesel.probleri beni yipratti nisanlimimda kufur aliskanligi var ben pskolojk bole oldum ama düzeltmek istiorum ilskimizi
Heee küfür etmek alışkanlık.Çok normalimiş canım.Sen de ilişkini düzeltmek istiyorsun öyle mi.YAHU ADAM TERBİYESİZ.SANA KÜFREDİYOR.VAR MI ÖTESİ.Neyi düzelteceksin,insan kendini düzeltmedikten sonra.Birbirinize saygınız yok.Ne onun sana ,ne senin ona.Daha nişanlıyken böyleyseniz,evliyken bilemiyorum.Neyse hakkınızda hayırlısı.

Diğer konun kapatıldığı için buradan yazıyorum.
Öncelikle Türkçe'de "y" harfi var kullanmanı öneririm.
"Dio" , "die" , "öle" gibi kelimeler dilimizde yok.

Konuna gelirsek. Bu adamla evlilik de yürümez hayat da geçmez.
Şimdi böyleyse imzadan sonra sana 1 saniyesini de ayırmaz.
Yol yakınken iyi düşün.

Yillarin aliskanligi telefonda böyle yazmaya alismisim

Böyle geldi böyle gider diyorsunuz yani burdaki evlilikleri görünce korkuyorum hayat toz pembe degil neyazikki

yorumunuz icin tesekur ederim

Heee küfür etmek alışkanlık.Çok normalimiş canım.Sen de ilişkini düzeltmek istiyorsun öyle mi.YAHU ADAM TERBİYESİZ.SANA KÜFREDİYOR.VAR MI ÖTESİ.Neyi düzelteceksin,insan kendini düzeltmedikten sonra.Birbirinize saygınız yok.Ne onun sana ,ne senin ona.Daha nişanlıyken böyleyseniz,evliyken bilemiyorum.Neyse hakkınızda hayırlısı.

O kendini duzeltti kufir asla.etmiyor ama bende kalintilari kaldi :(

Sizin zorlamanizla arasa ne olur, aramasa ne olur, sizin isteginizle 15 dakka konussa anlami ney? Bunlar adamin icinden gelmesi lazim yoksa bi anlami yok... Siz adami öyle sIkbogaz ediyorsunuz ki oda ters davraniyor... Birakin aramasin, bigün aramaz iki gün aramaz, sizden ses cikmayinca tutusur etekleri, sukadar yapismayin su erkeklere yahu...:ssz:

Konum buraya tasindi daha yeni olduğum icin bu kurali bilmiyordum ben baska bi olay anlatmak istemistim oyuzden baska konu acmistim burdan yorumlarinizi bekliyorum

Sizin zorlamanizla arasa ne olur, aramasa ne olur, sizin isteginizle 15 dakka konussa anlami ney? Bunlar adamin icinden gelmesi lazim yoksa bi anlami yok... Siz adami öyle sIkbogaz ediyorsunuz ki oda ters davraniyor... Birakin aramasin, bigün aramaz iki gün aramaz, sizden ses cikmayinca tutusur etekleri, sukadar yapismayin su erkeklere yahu...:KK14:

Bende tam dediğinizi yapicam fazla deger verince simariyorlar

Yok 1 sene once kufurler ediyordu tovbe etti suan etmiyor ama ben o kufurleri affetim zmaaninda ama unutamiyorum sindremedim o ruh hali beni simdi sdrgan yaptı oyuzden
Güzelim bak,sen kendi huylarına kılıf bulmuşsun.1 sene önce küfretti diye insan saldırgan olmaz.O zaman yol yakınken döneceksin.Birbirinize saygınız yok.Empati yapmıyorsunuz.Birbirinizin hayatına fazla müdahalecisiniz.Aklınıza geleni ağzınızla birbirinze söylüyorsunuz.Yazdıklarından gördüklerim bunlar.

Kızlarını okutmak yerine,henüz olgunlaşmadan evlendirmeye kalkan ailelere kızıyorum aslında.Yazı yazımın bile o kadar kötü ki.Bazı kızlar kocayı malları gibi görüyor.Gel git gitme onla görüşme.Ne olmuş arkadaşıyla görüşmüşte.Ben anlamıyorum.Babalarınızdan çok baskı görüyorsunuz da,nişanlanınca erkekten biraz sevgi ilgi görünce kendinizi onun amiri sanıyorsunuz.

Canim ben muhasebe ogretmeniyim okudum okumakla alakasi yok insanlarin davranislari. Belirtmek.istedim ben cahil degilim

Bak şimdi daha çok üzüldüm.

Aslinda haklisiniz benimkisi sacmalardan secmeler cok agliyorum aslinda kendime yapıyorum kendi.kiymetimi bilmiyorum hataliyim biliyorum ama.bu duruma o bizi getirdi inanin ama bence degisti cok Umursmaaz oldu cozemiyorum cozemedikce kalbim agriyor

Aslinda haklisiniz benimkisi sacmalardan secmeler cok agliyorum aslinda kendime yapıyorum kendi.kiymetimi bilmiyorum hataliyim biliyorum ama.bu duruma o bizi getirdi inanin ama bence degisti cok Umursmaaz oldu cozemiyorum cozemedikce kalbim agriyor
O zaman kendine geleceksin ve umursamayacaksın.Ne kadar değer görürsen o kadar değer vereceksin.Sen sürekli üstüne düşersen küçülürsün unutma.

O.umursamadikca ben ustune düşüyorum sanriim hep benim beklentilerim var :( nasil çözülür budurum aklımı kacircam

Cidden nişanlınızda peygamber sabrı varmış. Kaç yaşındasınız siz ? Ne kadar çocukça hareketler, yok arkadaşlarıyla çıktı, yok benim sözümü dinlemiyor. Karşınızda kedi mi istiyorsunuz siz ? Gel deyince gelecek, hep elinizin altında olacak. Ne kadar kapris ne kadar naz bu yahu ? Tamam biraz naz güzeldir ama sizinki resmen çocukluk... Nişanlınız sizi gerçekten çok seviyormuş da geri dönmüş. Nazar filan demişsiniz ama sizinkinin hiiiç alakası yok. Kendi kendinize yapmışsınız. Yarın bir gün evlenince de aynı sorunları çıkarmaya devam edecekseniz çocuğun hayatını karartmayın hiç. Biraz başka şeylerle de ilgilenin, kıskançlık filan bir yere kadar, hiç bir erkek o kadar kaprisi, nazı çekmez. Huzur verin biraz.

bıkacağı belliydi.
o kadar kavga küfür kovulma, saygı bitmiş. ne bekliyordunuz ki. sizi sevmemesi için her şeyi yapmışsınız.
şimdi o da onu sevmemeniz için her şeyi yapıyor.
son kavga çok büyüktü dediniz, şimdi nişanlınız sizin iki günde düzeldiğinize inanmıyor.
siz önceki kavgaları nasıl sindiremediniz, şimdi o da aynısını yapıyor.
birbirinizi, sevginizi yıpratmışsınız.

Cidden nişanlınızda peygamber sabrı varmış. Kaç yaşındasınız siz ? Ne kadar çocukça hareketler, yok arkadaşlarıyla çıktı, yok benim sözümü dinlemiyor. Karşınızda kedi mi istiyorsunuz siz ? Gel deyince gelecek, hep elinizin altında olacak. Ne kadar kapris ne kadar naz bu yahu ? Tamam biraz naz güzeldir ama sizinki resmen çocukluk... Nişanlınız sizi gerçekten çok seviyormuş da geri dönmüş. Nazar filan demişsiniz ama sizinkinin hiiiç alakası yok. Kendi kendinize yapmışsınız. Yarın bir gün evlenince de aynı sorunları çıkarmaya devam edecekseniz çocuğun hayatını karartmayın hiç. Biraz başka şeylerle de ilgilenin, kıskançlık filan bir yere kadar, hiç bir erkek o kadar kaprisi, nazı çekmez. Huzur verin biraz.

Olaylar boyut degistirdi canim hersey tersine döndü zaten ben artik agizmi acmiyorum ama karsi taraf cok vurdum duymaz diger konumda anlattim devami die kapandi benimde yasadigim kötü seyler var nisanlimda sutten cikmis ak kasik deil

Back
X