• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgi bitmis mi :(((

Kizlar brn eskiden kendime cok bakardim bakimliydim nisanlim askere gitti hizde kucuk bi yere tasindik ilceye

kendimi saldim tam 20 kilo aldım ne makyaj yapiyorum ne sac tariyorum pskolojm bozuktu biara hep.yemek yedim sikntidan ve bianda kilolar oluştu anlamadan pskolojmin bozulma nedeni nisanlmin ailesinin vurdumduynazligi dugun icn hic bisey yapmamali takmamalari konusup konusup icrat olmamasi tavirlari zoruma gitti bende surekli yemege vurdum kendimi kendime ettim aslinda pskolojk olrk cokus yasadim nisanlimda askerdi tamamen kendimi biraktim aslinda sanirim benim kendime guvenim gitti bole saldrgan oldum salina salina yureyemiyorum mesala eskiden havaliydim nisanlim kilomu sorun etmio ama ben sorun ediyorum hic bi gysm olmuo her geldgnde paspalim sanriim benim pskoljm ondan bozuk normalde bole deilm olablrmi :(

Kizlar icimde bi sknti var cok mutsuzum arks cevrem yok bi ugtasim yok 20 kilo fazlam var nisanlimla.arami.bozuyorum deisik duugular icndeym kendi ii hsetmiorum oda cekip gitti ya cok.zoruma gitti belki beni herkes hatali goruyor dogru ama ole çekip gitti ya geldi cok sukur ama gitti ya eskisi gibi sevmiomu doe dahada dertlendim kendime guvenim zaten kalmadi sizden akil almak istiyorum yardm edin :(

Yazan herkes cok saolsun hatalarimi farkindayim ama care bulmak istiyorum

eksiden bende sosyaldim zayftim etek fln giyiodum elbise giyiyordm arkdsmla falan bulustgmda o heo beni merak eder kiskanirdi ustume titrerdi benim 3 4 yildir arkdsim yok buldgmz yerden dolayı oda bu kiskanclik duygusunu merak duygusunu unuttu kilom var die etekler falan da gymiyorum hep esorfman giyiorum uzun uzun ustune bisiler giyiorum kiskancak bisiyim yok ne cevrem var ne bakımim o beni kiskansin istiyorum :( nasil eski halime donup bunu basaricam bana yardim edin elestrlerinzde haklsnz ama bana bi care bulun

Kizlar moralim bozuk olan biteni anlatip sizlerden fikir almak istedim burayi takip ediyordum ama.yebi uye oldum

Nisanlimla 7 yildir beraberiz bunun 1 yili nisanlilik dönemi.. dugunumze 8 ay kaldi ama heo kavha edioruz hic bole kavga etmemisdir nedeni bilmiyorum sevgmz mi bitio korkuyorum ben cok kiskancim arkadasiyla ciksa kiyameti kopariyorum ona dedim ki eger arkadasinla her gun cikarsan disari gezmeye falan elin elime degemez dedim biliyorum cocukca bi tehtit ama ole dedim buda disari cikti ogun ama erken dönmüş

ertesi gun aramizda 3 saat uzaklikta yanima geldi

Okadar kavga ediyoruz ki sofrada yemek yerken brn dedim sana elin elime degmick ciksrsan dedim sen disari ciktin dedim ya cok büyütuosunfln dedi erken geldim sonucta fln dedim actim agzimi yumdum gozumu oda ayni sekilde ole kavga hic etmemistik :KK43: annemde vardi evde

Opmiceksin beni fln dedim cokta onemli deil dedi cok sinirlendim iste kavga yine buyudu ya arkdsinla gezme dedim yada ben dedim gozum dondu souzmu dinlememsi oda yumusatmak icn tam opucekti beni elimle ittirerek asla istemiyorum sogudum senden dedim halbuki sogmadim gurur yaptim ole :KK43: oda yuzugun aldi masaya koydu ben gidiyorum ozmn dedi annem sasirdi ne oldu dedi annemle konustular ben gitmiomusun hadi git dedim oda aldi telfnu tmm gidiorum dedi gitti ben sinir krizi gecrdm annemde babm iste annemde aramis buket sibirnkrizi gecrdi demis nisnalima egrr gidersen tamamen biter donusu olmaz devam etmek istiosan gelirsen gel demos rest cekmis habi gel illlaha dememis ona birakmis oda kosarak geldi sarildi tmam disari cikmicam senin istedgn olcak fln dedi ole konustuk sogdum diyince zoruma gitti gozlerin nefretle bakoodun dedi ondan gttim ama yarim saate sigara icip gelicektim zaten tamamen gtmedim dedi

ama benim cok zoruma gitti ole cikip gtmesi cok şükür geldi ama

annem nazar duasi okudu resmen gözlerinden yas geldi bazardan mi bole hergun kavga edioruz jotmalde cok uysaldir ama neden bole.dik basli oldu bende oda bilemedn:KK43:

7 yildr bekledik 8 ay bekleyeniyoruz ne oluo bize fln dedi sarildik falan ama ole gidisi bana cok koydu sonra baristik isinden dolayı sbaha karşı ugurladik

sizce neden Böyleyiz bende hata varmi objektf olamıyorum sizlere dsnismak istedim cok buyuk kavgaydi ilk kez bukdr buyuktu bitti sandim:KK43: biraz uzun oldu ksbkmayin:KK43:
Her evlilik arifesinde bunlar yaşanır tatlım neticede dünyanın tüm telaşı ve yükü omuzlarınıza binecek, hiçbir şey babaevindeki gibi olmayacak bu durum ikinizde de strese yol açıyor sakin olmaya çalışın

Her evlilik arifesinde bunlar yaşanır tatlım neticede dünyanın tüm telaşı ve yükü omuzlarınıza binecek, hiçbir şey babaevindeki gibi olmayacak bu durum ikinizde de strese yol açıyor sakin olmaya çalışın

Ilgi ve alakaniz icin tsk ederim agir bi stres var üstümde sanirim dedgnz gibi evlilik pskolojsi

Kizlar brn eskiden kendime cok bakardim bakimliydim nisanlim askere gitti hizde kucuk bi yere tasindik ilceye

kendimi saldim tam 20 kilo aldım ne makyaj yapiyorum ne sac tariyorum pskolojm bozuktu biara hep.yemek yedim sikntidan ve bianda kilolar oluştu anlamadan pskolojmin bozulma nedeni nisanlmin ailesinin vurdumduynazligi dugun icn hic bisey yapmamali takmamalari konusup konusup icrat olmamasi tavirlari zoruma gitti bende surekli yemege vurdum kendimi kendime ettim aslinda pskolojk olrk cokus yasadim nisanlimda askerdi tamamen kendimi biraktim aslinda sanirim benim kendime guvenim gitti bole saldrgan oldum salina salina yureyemiyorum mesala eskiden havaliydim nisanlim kilomu sorun etmio ama ben sorun ediyorum hic bi gysm olmuo her geldgnde paspalim sanriim benim pskoljm ondan bozuk normalde bole deilm olablrmi :KK43:
Nisanlinizin ailesi dugununuzu yapmak zorunda değil ki

Nisanlinizin ailesi dugununuzu yapmak zorunda değil ki

Benim ailem kiz tarafina düşeni yapiosa onlarinda erkek taragiolarak bi cop ya evime almasi lazim deilmi kucukcuk bisi aldiklari yok ne arsa nisanlima yuklediler insan evladina yardm etmezmi jado brni gectm ogullarin a nasi kiylr bitane bisi almadilar hic taktiklari yok

Benim ailem kiz tarafina düşeni yapiosa onlarinda erkek taragiolarak bi cop ya evime almasi lazim deilmi kucukcuk bisi aldiklari yok ne arsa nisanlima yuklediler insan evladina yardm etmezmi jado brni gectm ogullarin a nasi kiylr bitane bisi almadilar hic taktiklari yok

dert ettiğin şeye bak.
bırak almasınlar ya. benimkiler her şeyi yapıyorlar da noluyor? kendi istedikleri gibi yapıyorlar. düğünü onlar yapıyor diye ben düğün tarihimi seçemedim. keşke bizi de kendi halimize bıraksalar.

karışmamaları nimet sen farkında değilsin.

Kizlar moralim bozuk olan biteni anlatip sizlerden fikir almak istedim burayi takip ediyordum ama.yebi uye oldum

Nisanlimla 7 yildir beraberiz bunun 1 yili nisanlilik dönemi.. dugunumze 8 ay kaldi ama heo kavha edioruz hic bole kavga etmemisdir nedeni bilmiyorum sevgmz mi bitio korkuyorum ben cok kiskancim arkadasiyla ciksa kiyameti kopariyorum ona dedim ki eger arkadasinla her gun cikarsan disari gezmeye falan elin elime degemez dedim biliyorum cocukca bi tehtit ama ole dedim buda disari cikti ogun ama erken dönmüş

ertesi gun aramizda 3 saat uzaklikta yanima geldi

Okadar kavga ediyoruz ki sofrada yemek yerken brn dedim sana elin elime degmick ciksrsan dedim sen disari ciktin dedim ya cok büyütuosunfln dedi erken geldim sonucta fln dedim actim agzimi yumdum gozumu oda ayni sekilde ole kavga hic etmemistik :( annemde vardi evde

Opmiceksin beni fln dedim cokta onemli deil dedi cok sinirlendim iste kavga yine buyudu ya arkdsinla gezme dedim yada ben dedim gozum dondu souzmu dinlememsi oda yumusatmak icn tam opucekti beni elimle ittirerek asla istemiyorum sogudum senden dedim halbuki sogmadim gurur yaptim ole :( oda yuzugun aldi masaya koydu ben gidiyorum ozmn dedi annem sasirdi ne oldu dedi annemle konustular ben gitmiomusun hadi git dedim oda aldi telfnu tmm gidiorum dedi gitti ben sinir krizi gecrdm annemde babm iste annemde aramis buket sibirnkrizi gecrdi demis nisnalima egrr gidersen tamamen biter donusu olmaz devam etmek istiosan gelirsen gel demos rest cekmis habi gel illlaha dememis ona birakmis oda kosarak geldi sarildi tmam disari cikmicam senin istedgn olcak fln dedi ole konustuk sogdum diyince zoruma gitti gozlerin nefretle bakoodun dedi ondan gttim ama yarim saate sigara icip gelicektim zaten tamamen gtmedim dedi

ama benim cok zoruma gitti ole cikip gtmesi cok şükür geldi ama

annem nazar duasi okudu resmen gözlerinden yas geldi bazardan mi bole hergun kavga edioruz jotmalde cok uysaldir ama neden bole.dik basli oldu bende oda bilemedn:(

7 yildr bekledik 8 ay bekleyeniyoruz ne oluo bize fln dedi sarildik falan ama ole gidisi bana cok koydu sonra baristik isinden dolayı sbaha karşı ugurladik

sizce neden Böyleyiz bende hata varmi objektf olamıyorum sizlere dsnismak istedim cok buyuk kavgaydi ilk kez bukdr buyuktu bitti sandim:( biraz uzun oldu ksbkmayin:(
senin evinde, senin annenin yaninda, fazla terslemis ve tahrik etmissin kavga icin.. o da pisirik biri gibi durmak istememistir.. yine iyi davranmis..

bidaha kimsenin yaninda terslenip gururunu kirma, benden soylemesi.. kendini koy yerine, annesinin yaninda cosup sana bagirdigini..
etmeyin eylemeyin ya..

Yahu koskoca adam dışarı çıkıyor diye kavga mı edilir? Liseli misiniz siz? Ayyy sen böyle devam edersen adam bir gider geri de dönmez haberin olsun. Okurken bunaldım.

dert ettiğin şeye bak.
bırak almasınlar ya. benimkiler her şeyi yapıyorlar da noluyor? kendi istedikleri gibi yapıyorlar. düğünü onlar yapıyor diye ben düğün tarihimi seçemedim. keşke bizi de kendi halimize bıraksalar.

karışmamaları nimet sen farkında değilsin.

Canim benim herseyi nisanlima.yukuloylar ama tarihide onlar istedi uzattilar bu olck seymi magdem bize bıraktılar bi kurus harcamiolar tarohr nasil.karisilrlar biz nisanda istedik taa agustoda attilar gerecktede kp abisi yaz istemis olck seymi kim oluoda o karisio yani nisanmlm amcasi
hem bisi ypmiolar hem tarhi ertleniolar :(

bidaha kimsenin yaninda terslenip gururunu kirma, benden soylemesi.. kendini koy yerine, annesinin yaninda cosup sana bagirdigini..
etmeyin eylemeyin ya..

Katliyorum hata yaptım ve tovbe ettim konuştum onla dedimki tamam artik karismiyorum en onemlisi ban dokunamassin falan fln demicem o cocukca oldu dedim disaricikmasinada laf demiorum ama dedim vakitlice evnde ol dedim 11 gibi zaten sasabah 6da ise gidio yarim saatte bana ayrp.uyur gece 12lere kadaf gezmesin istemiyorum dedim ole konustuk :( skmicam haklsnz hepinizin önerilerinii dinledim ve haaytima gecrdim

Canim benim herseyi nisanlima.yukuloylar ama tarihide onlar istedi uzattilar bu olck seymi magdem bize bıraktılar bi kurus harcamiolar tarohr nasil.karisilrlar biz nisanda istedik taa agustoda attilar gerecktede kp abisi yaz istemis olck seymi kim oluoda o karisio yani nisanmlm amcasi
hem bisi ypmiolar hem tarhi ertleniolar :KK43:

e kavga, tartışma, gerginlik kredini işte böyle haklı sebeplere saklasana :KK51:
bunlara susup içinde biriktirip kahveye gitmesine patladıysan ayıp etmişsin :KK64:

Herseyi biriktiyorum biriktiriyorum sonra bu sekil patliyorum son 1 sene bole.dolu haldeyim

Herseyi biriktiyorum biriktiriyorum sonra bu sekil patliyorum son 1 sene bole. dolu haldeyim

Hazır üzerindeyken eşofman, spora diyete başla hafiften, sinirini kilondan çıkar, ciddiyim :) Sonra bir daha giyme :)
Hem bir taraftan da kendini daha iyi hissetmeye başlarsın, küçük yerin derdi büyük olur haklısın :KK43: Nişanlınla da bu konuları daha sakinken rahat rahat paylaşırsın, illa ailesine saygısızlık etmemek için susmak zorunda değilsin, sakince konuşulunca da dürtmüş oluyorsun karşındakini.

Back
X