Merhabalar. Başlıkta belirttiğim üzere bende ilgi açlığı var. Küçükken ilgisiz kaldığım zamanlarım oldu. Açlığımın üzerinde bunun etkili olduğunu araştırmalarım sonucu öğrendim. Günlük hayattaki tepkilerim şöyle gelişmekte: birinden beklemediğim anlarda ilgi gördüğümde ben de ona bağlanıveriyorum. Üstümden bu ilgisini çekmesin istiyorum. Bu enerjiyi yakaladığımda kaybetmemek için çok şey yapabiliyorum. Benim adım atarak bir şeyler başlattığım kişilerde bu olmuyor. Ummadığım anda, sıkıntılı hissettiğim zamanda süpriz hediye gibi çıkan kişilere tutuluyorum.
Yorumlarınızı bekliyorum. Bu durum normal diyebilirsiniz ancak ben çabucak bağlanıyorum ve aynı ilgiyi göremeyince asabileşiyor, kızgın yaramaz küçük kız çocuğu gibi oluyorum. Etafıma bunu yansıtıyorum. Boşlukta kalma, havada asılı gibi olma durumuna katlanamıyorum. Ruhum daralıyor.
Yorumlarınızı bekliyorum. Bu durum normal diyebilirsiniz ancak ben çabucak bağlanıyorum ve aynı ilgiyi göremeyince asabileşiyor, kızgın yaramaz küçük kız çocuğu gibi oluyorum. Etafıma bunu yansıtıyorum. Boşlukta kalma, havada asılı gibi olma durumuna katlanamıyorum. Ruhum daralıyor.