• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgi kendiliğinden bitmez güvensizlik bitirir ilgisizlik bitirir sorumsuzluk bitirir

selam canım öncelikle
birçok kişi söylemiş inşallah dikkate alırsın ben de söylüyorum geçen 5 yılına göre değil gelecek ömrüne göre karar ver nasıl bir hayat yaşamak istiyorsun
baştan sorunlu olan sonradan asla düzelmiyor , daha da kötüye gidiyor
ben çok keşke dedim ama iş işten geçti
zamanı geriye alamıyorsun keşkelerin hiçbir anlamı olmuyor
bu gün sen aklınla mantığınla bu adamın sorunlu olduğunu tespit etmişsin ama gönlüne kabul ettiremiyorsun gibi geldi bana

İftira atan her fırsatta kırıp döken adamla kırmadan konuşmak. Yok ya ben asla bu kadar yüce gönüllü! olamam bir kez daha anladım.
Açarım bayramlık ağzımı karşıma çıkamaz herhalde.

selam canım öncelikle
birçok kişi söylemiş inşallah dikkate alırsın ben de söylüyorum geçen 5 yılına göre değil gelecek ömrüne göre karar ver nasıl bir hayat yaşamak istiyorsun
baştan sorunlu olan sonradan asla düzelmiyor , daha da kötüye gidiyor
ben çok keşke dedim ama iş işten geçti
zamanı geriye alamıyorsun keşkelerin hiçbir anlamı olmuyor
bu gün sen aklınla mantığınla bu adamın sorunlu olduğunu tespit etmişsin ama gönlüne kabul ettiremiyorsun gibi geldi bana
Gönlümde kabul etti Ama bir türlü vazgeçemiyor

Geçen gün de ayrıldım, barışmam diyordunuz. Tüm konularınızın içeriği neredeyse aynı, açıp bir okusanız zaten neden olmayacağını anlayacaksınız. Kendinize eziyet etmenize gerek yok. Zaten mutlu değilsiniz ki, mutlu olma şansını neden kaçırasınız.

Yanlış anlamayın da ne tuhaf bir ilişkiniz var. Adam 5 yıllık kız arkadaşına iftira atıyor, sen üzülmesin diyorsun. Sen üzüleceğine o üzülsün boşversene...

Back
X